Mina böcker 

I min självbiografi "När dagen gryr" (2017) berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen levde jag i en total mörk rädsla. Detta var jag omedveten om ända tills jag, över 50 år gammal, upptäckte att den jag var rädd för - det var min mamma. 

En veckas intensiv terapi gjorde att minnen och trauman kom upp till ytan. De kunde därmed bearbetas, transformeras och släppas. Olika funktioner i kroppen väcktes upp. Jag kände lukter, smaker och när jag duschade kände jag vattnet mot huden - det hade jag aldrig gjort förr! En ny annorlunda värld öppnades genom mina fysiska sinnen! 

Jag fann min intuition och upptäckte fenomenet synkronisering. Världsbilden förändrades och döds-ångesten jag alltid hade burit på försvann. Rädslan förvand-lades till nyfikenhet. Hjärtat, vilket rädslan effektivt hade stängt sedan tidig barndom, öppnades och jag kunde åter känna kärlek! 

Jag blev ombedd att skriva ytterligare en bok för att berätta om mina inre och yttre upplevelser.
I december 2019 utkom "Uppdrag Jorden", skriven i samarbete med bland andra den andlige mästaren Sanat Kumara.

Boken innehåller meditationer, tips och råd för det dagliga livet, egna upplevelser i en andlig värld som jag hade glömt och även kanaliseringar från Jesus/Sananda, Sanat Kumara (Vivamus), den egyptiske halvguden Thoth, Tim i Agartha, Ärkeängel Mikael och andra änglar. 

Jag är nu HELT frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska. 

Därför arbetar jag i dag med healing av Moder Jord, djur och människor.

Varför en blogg?

VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET? 

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT I MIN BLOGG BERÄTTA OM EGNA UPPLEVELSER, BÅDE I DEN FYSISKA VÄRLDEN OCH I KONTAKT MED ANDRA DIMENSIONER.

Bloggen innehåller bl.a. egna foton, tankar, upplevelser och kanaliseringar från den andliga världen. 

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.


Nedanstående blogginlägg borde intressera alla

6: Jesus Sananda om Gudomligt feminina och Gudomligt maskulina energier

98: Tankar om Bibeln
99. Budskap från Jesus Högre jag


Jag poängterar att vad jag skriver både i bloggen och mina böcker är MIN SANNING, vilken inte behöver vara just Din Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter?                  

Budskapen och bilderna här på bloggen får endast spridas vidare om du anger källan, d.v.s. mitt namn Kjerstin Sisilla eller Kjerstin Wegler.

LÄNKAR till:

Presentation av mig själv

Bildspel: Naturens skönhet och magi

Om bok 1: När dagen gryr

Om bok 2: UPPDRAG JORDEN