Mina böcker 

I min självbiografi "När dagen gryr" (2017) berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen levde jag i en total mörk rädsla utan kontakt varken med känslor eller min kropp. Detta var jag omedveten om ända tills jag, över 50 år gammal, upptäckte att den jag var rädd för - det var min mamma. 

Efter en veckas intensiv terapi började jag minnas min barndom och kunde därmed bearbeta trauman. Jag blev frisk och fann även min intuition. Världsbilden förändrades och dödsångesten jag alltid hade burit på försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. Hjärtat, vilket rädslan effektivt hade stängt sedan tidig barndom, öppnades sakta och jag kunde känna kärlek för första gången i mitt liv!

2014 reste jag till Malta och upplevde bl.a. märkliga saker i tempelruinerna där. Jag fick glimtar av händelser från gamla tider och även kontakt med hjälpare i andra dimensioner.

I december 2019 utkom "Uppdrag Jorden" där jag berättar om min inre resa som pågår ännu. Boken kom till tack vare vår allas hjälpare Sanat Kumara/Vivamus. 

Jag väljer att publicera

en del av mina kanaliseringar här i bloggen. Detta trots att jag får "både spott och spe" från vissa håll. 

Den positiva respons jag får av många läsare av mina böcker och av bloggen uppväger detta. Likaså det faktum att mina kanaliseringar översätts och publiceras på bl.a. engelska, franska, tyska, ryska och kinesiska gör att jag fortsätter att publicera!

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.

Jag är nu frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv! I dag förstår jag att det är vårt naturliga tillstånd att vara friska. Se t.ex. Blogginlägg 88

Därför arbetar jag i dag även med healing av Moder Jord, människor och djur. Jag ger ALDRIG upp mitt arbete för en planet med FRED, FRIHET OCH RÄTTVISA!

Varför en blogg?

VÅR VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET?

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER.

Jag poängterar att vad jag skriver både i bloggen och mina böcker är MIN Sanning, vilken inte behöver vara just DIN Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter?         

LÄNKAR till: