143. Är jag farlig?

07.08.2023
Malta 2014
Malta 2014

Är min blogg en fara för rikets säkerhet?

För några månader sedan (kanske i februari) fick jag ett mail till min hemsida - på engelska, vilket jag är urusel på. Märkligt att man ej kan skriva på svenska till en svensktalande person - i Sverige :)

Budskapet verkade vara att det fr.o.m. januari 2023 bestäms av något som tydligen heter Internetstiftelsen VAD man får publicera och INTE på hemsidor med "SE and NU domains". Där fanns även 2 länkar; en länk för information och en annan för kontakt. Jag öppnar dock aldrig länkar och raderade mailet efter att ha läst vad jag kunde förstå...

Jag har senare förstått att Internetstiftelsen studerar och dokumenterar svenska folkets nätanvändning och även ger ut böcker i ämnet. Det är ett internationellt arbete, man arbetar tydligen efter någon slags internationell "mall", där jag gissar att USA är tongivande. Detta för att bl.a. bestämma vilken information som bör nå folket - eller ej. (Är du intresserad kan du läsa mer på Internetsstiftelsens hemsida).

KORT SAGT - ORDET ÄR INTE FRITT LÄNGRE! Jag vet personer som fått sina bank-konton avstängda för att de har publicerat (sagt eller skrivit) för djupa staten "olämpliga saker".

Jag har funderat lite över VAD som skulle göra just mig till en fara "för rikets säkerhet", så till den grad så att ett "varningsmail" behöver skickas ut. För jag utgår från att detta mail ej skickats till de som endast publicerar matrecept...


Jag gillar Sanningar, så jag tänker att vad "Överheten" mest ogillar i min blogg kanske är Blogginlägg n:r 82 och 84? 

Liksom det mesta i Bloggen och mina böcker så är även detta självupplevda händelser och kan väl knappast klassas som s.k. "konspirationsteorier" (vilket verkar vara ett begrepp som gärna används om sanningarna känns obekväma).

Mitt budskap, både i min Blogg och i "Uppdrag Jorden" är FRED, FRIHET OCH RÄTTVISA - för ALLA på jorden. Inte som i dag - enbart till "makthavarna". Jag berättar om mina egna upplevelser för att inspirera och hjälpa andra att hitta sin egen sanning - som finns INUTI oss alla - var och en!

Mänskliga rättigheter och yttrandefrihet för alla betyder (för mig) att vi alla får acceptera att andra tycker, tror och tänker vad de vill eftersom vi alla är olika. Enligt mig är det helt okey, SÅ LÄNGE VI INTE SKADAR ANDRA MÄNNISKOR, psykiskt eller fysiskt.

Efter att ha levt i dödsångest i över 50 år av mitt liv är jag stolt över att få FÖRSÖKA förmedla TRO, HOPP OCH KÄRLEK - både i mina böcker, min Blogg och i mitt Ljusarbete/healingarbete.

Jag berättar om min egen tro (som inte behöver vara din). Sedan 12 år tror jag att själen är odödlig. Med andra ord, min upplevelse är numera att när (och om) kroppen dör så återvänder själen till Ljuset där den hör hemma. Genom kontakten med en andlig värld har även rädslan försvunnit. 

Jag gissar att ett syfte med mailet jag fick var som en varning/ett försök att göra mig rädd... Det lyckades dock icke, eftersom jag kommer att fortsätta mitt arbete för Fred, Frihet och Rättvisa på den här planeten - död eller levande. Och det bästa är att jag INTE är ensam. Många själar på olika delar av jorden och många hjälpare i Multiversum arbetar med det samma. 

Utsikt över Frösjön, Gnesta 2016
Utsikt över Frösjön, Gnesta 2016