117. Välj rädsla eller Kärlek

21.01.2023

Om rädsla och om Alice i Underlandet


1) Var Alice upplevelser i Underlandet en strategi för att överleva?

2) Sanat Kumara och andra mästare om rädsla


När jag skrev manus till min bok Uppdrag Jorden, fick jag i mitt inre uppleva filmer/scener från både egna tidigare liv och andras. Troligen för att jag behövde hjälp med att bearbeta, transformera och släppa den stora rädslan som jag själv bar på - från detta och från andra liv på jorden. Jag är så oerhört tacksam för denna hjälp, trots att det var en mycket jobbig tid! 

Under en period fick jag följa Alice och upplevelserna i hennes både yttre och inre värld. 


Här nedan följer citat ur min bok Uppdrag Jorden: 

(Vill du läsa inlägget om Alice i sin helhet så finns det i blogginlägg 11. Varning för rädsla dock)


"Alices bästa hemlighet var:

När Alice inte var rädd längre förlorade ondskan sin makt över henne.
De mörka energierna förlorar helt och hållet makten över oss när vi inte är rädda. När vi släpper rädslan och söker ljuset och kärleken så förlorar mörkret makten.

Vi kan räkna med att en del satanism och pedofilhärvor kommer upp till ytan och avslöjas på jorden den närmaste tiden, för att sedan försvinna.
Ljuset vinner alltid. Kom ihåg - om du är rädd - gå då in i ditt hjärta och sök ljuset. Det finns alltid där och har alltid funnits.

När jag nu har skrivit detta om Alice för hand, non stop i tre timmar, gråter jag av lättnad. Genom att skriva ner våra tankar och känslor händer det mycket.

"Det skrivna ordet betyder mer än vi tror", säger någon i den andliga världen.
Därför ber jag nu att all världens rädslor försvinner från jordens yta. Jag ber för att människorna ska få tillbaks sin inre kraft och styrka.

Sanningen är kärlek, sanningen är glädje, sanningen är ljus. Sanningen är att vi är tillsammans på Universums vackraste planet. Det är dags att ta hand om den och ge den kärlek. Att ge oss själva och varandra kärlek. När vi gör det spricker bubblan, "rädslotrollet" far iväg med Västanvinden och vi blir befriade från det gamla och mörka och kan leva i ljus och frihet.

Jag ber för alla barn på jorden, jag ber för att vi ska ge dem en ljus framtid. När vi tar hand om varandra och om vår levande planet höjer vi energierna på hela Jorden och därmed också i hela Universum. Vår planet är på väg att bli det paradis som den en gång var ämnad att bli.

Vi är alla lika viktiga för jordens utveckling. Vi är alla en pusselbit i vår planets pussel, just för att vi alla är olika. Vi har olika egenskaper, kunskaper och erfarenheter. De behöver inte värderas, bara finnas till nytta för oss alla. Du ska verkligen tro att du är något. Du är bäst på att vara Du. Glöm Jantelagen!

När jag skriver in detta om Alice från mina handskrivna lösa papper till datorn (sista november 2018) dansar granarna i skogsbrynet utanför. Jag hade tänkt skriva något annat i dag, men frågade den andliga världen och fick svaret:
"Du ska berätta om Alice."

Jag förstår varför. Ämnet passar den här dagen. Det regnar ibland och plötsliga vindar viner runt knutarna. Energierna är starka och oroliga. Det känns i luften att mörkret nu rensas bort. Moder Jord renas från den tyngd som hon burit på. Vi rensas och höjer oss upp i energierna. Äntligen!

Plötsligt minns jag en av de sagor som jag brukade berätta ur minnet under tiden som förskollärare. Den har två namn och heter Pojken och trollen eller Äventyret (Min Skattkammare, del 3). 

Eftersom pojken inte är rädd lyckas han befria prinsessan från trollen som rövat bort henne och låst in henne i berget. Trollen (mörkret) far iväg med Västanvinden och prinsessan (kunskapen) är åter fri. Observera att detta är min egen personliga tolkning som jag kom på i denna stund. I trollens berg hittade pojken och prinsessan guld och ädelstenar i överflöd som de kunde ta med sig hem till Kungariket." Slut citat

Sanat Kumara om rädsla via Kjerstin Sisilla 

(augusti 2018, men aktuell även i dess dagar)

Andas lugnt. Andas lugnt och behåll er jordning. Händelser som kommer överstiger er föreställningsförmåga.

Ni är älskade och omhuldade av så många. Vad som händer är kärlek. Rädsla främjar er inte. Inte heller oro. Den tiden är förbi. En underbar gyllene tid av kärlek är kommen till jorden. Kanske ni ser dess motpol. Men minns att det är en illusion, en tid till kommer ni att se kärlekens motpol.

Minns att allt är energier. Höj dig in i Ljuset Ljusarbetare och ta varandras händer. Ni är i skydd och trygghet. Ge er kärlek vidare till era bröder och systrar. När ni gör det hjälper ni fler att höja sig uppåt. Gå in i ert hjärta och be om hjälp om ni vill. Jag är här för att hjälpa till i denna process. Vi är många fler. Moder Jords/Gaias förvandling iakttas av många kärleksfulla varelser I Universum. Om ni lyssnar noga kan ni höra hejaramsorna och änglarnas fanfarer. 
Med min djupaste kärlek och uppskattning. 

Sanat Kumara


De uppstigna Mästarna genom Sanat Kumara, via Kjerstin Sisilla 

(21 januari 2019, men högst aktuell i dag)

Älskade vänner. Håll ut. Vi är många som finns med er i varje stund. Illusionen som ni har levt i så länge är på väg att försvinna. Slöjorna lättar, vissheten om er egen storhet kommer allt närmare.

Allt blir bra. Allt är som det ska vara. Eftersom allt omvandlas till kärlek och ljus behöver det först komma till ytan, för att sedan kunna lämna, på djupet - för evigt. Tänk er fjärilen, den vackra fjärilen som vecklar ut sina vingar när de har torkat. Den har förvandlats på djupet, inifrån och ut. Innan den kunde stå där i sin fulla prakt och torka sina vingar var den modig. Den stängde in sig i en hård puppa för att utvecklas i det fördolda. Den visste inte att för att utvecklas behövde den underkasta sig denna metamorfos, denna utveckling, utan att själv veta varför.

Vad ni möter i er vardag; människor, känslor, rädslor. Förstå att allt är en spegel, allt ni möter är för ert eget bästa, för er utveckling, er metamorfos. För att hitta er storhet, er skönhet, er styrka och ert mästerskap. Ni är alla Mästare så tro på vad er intuition/ert hjärta vill säga er. Våga ha tillit till att allt är precis som det ska vara. Möt det ni behöver möta, men vet att ni även möter det ni sänder ut.

Behöver ni hjälp att våga släppa taget, att våga möta er rädsla, be då om hjälp. Be din guide, din favvo-ängel som ni säger, be mig eller min bror Sananda om en hand att hålla i. Det är inte lång väg att gå och vi bara väntar på att få göra er sällskap på vägen. Över bron, över bron till ditt nya Jag, som är ditt gamla välkända jag, ska du veta. Återföreningens tid är kommen till Jorden. Vi alla här ser fram emot att snart få möta er.

Kärlek till er från oss genom Sanat Kumara


                         <3     <3     <3     <3     <3     <3     <3