142. Vivamus

06.08.2023

Vivamus (Sanat Kumara)

Hej mina Vänner! 

Er tid är NU. Ni har hört det förut, inte sant? (ler) Det är i NUET som allt sker.

Glöm allt det som varit, tänk inte på vad du tror ska ske i framtiden. LEV I STUNDEN, I NUET! Titta på barnen och djuren för de är era allra bästa läromästare. Njut av leken, dansen, musiken, konsten - ja, ALLT som skapas i nuet. Njut av naturens ständiga skiftningar, årstidernas växlingar, månen och solen, ebb och flod. Njut av Moder Jords Skapelse, hennes skönhet och kärlek. Födan hon skänker er genom grönsaker, bär och frukter. Var tacksam för ditt liv på Gaia. NU i denna stund. Var tacksam för vad du har. Kanske har du tak över huvudet? Kanske har du mat på bordet och vänner att dela den med? Var tacksam för vad du har och för den du är. Du kan inte vara annorlunda, var bara Dig Själv i ditt Hjärta.

Känn kärleken som strålar emot dig från Fader Gud/Skapelsens Källa och från Moder Jord/Gaia där din kropp lever. Känn kärleken från dina vänner - själar som vandrat till andra sidan. Känn kärleken från änglarna som har följt dig ända sedan du föddes. Känn kärleken från dina guider och från oss andra hjälpare och följare som alltid har följt dig och så alltid kommer att göra. Känn Kristusenergierna/kärleksenergierna som strålas så starka över er alla vandrare på jorden, ingen nämnd och ingen glömd.

DU är älskad just som den DU är, nu i DENNA STUND. Vi finns här för dig som vi alltid har funnits och vi ger aldrig upp.

Ni är så älskade Kära Vänner.

All min Kärlek, Vivamus

(6 november 2019, men lika aktuell nu eftersom vi ännu har lite kvar att lära oss :) Tror heller den ej tidigare är publicerad i bloggen)De Blå Fågelvarelserna 

Vi är kollektivet av de blå Fågelvarelserna. 

Ni har under långa tider varit för långt ner i de tröga tunga energierna för att vi ska kunna skapa kontakt med er. Vi har följt er på avstånd. Vi är nära er eftersom vi tidigare i Gaias historia har haft ett nära samarbete tillsammans.

Vår kontakt hittills under denna period har varit att sudda bort en del minnen hos er. Detta för att när ni har mött Vänner ur er Själsfamilj har minnena ibland varit för negativa för er. Det väsentliga i mötet mellan er och er närmaste Familj är Kärleken, Enheten och ert Uppdrag på Gaia. Den stora rädslan som ni tills ganska nyligen bar på skulle annars ha inverkat negativt på ert återseende. Nu, när ni kan mötas i samförstånd och veta att allt det ni gjorde var ett rollspel tillkommet endast för att samla erfarenheter till Skaparen och Universum, nu kan ni mötas i Kärlek utan vår hjälp. Mer än på detta sätt, att tillfälligt sudda vissa minnen ur ert medvetande, har vi inte haft tillstånd att agera. "Suddandet" har gjorts i samförstånd med ert Högre Jag.

Vi, de blå Fågelvarelserna på den Blå Planeten belägen oändligt långt bort från den likaså blå planeten Gaia, vi är alla oerhört glada och lättade över den fantastiska händelsen som vi observerar att nu sker på er Planet. Med stor Kärlek, Tacksamhet och Uppskattning från vår grupp, kallad De Blå Fågelvarelserna.


(Jag fick till mig ovanstående den 30 oktober 2019, men hittade anteckningen åter just i dag och NU kändes det dags att publicera den här.)