Min väg genom livet - från mörker till Ljus

Under mina 55 första år levde jag i en näst intill total mörk rädsla - var ofta sjuk och hade varken kontakt med känslor eller kropp. 

Efter en veckas intensiv terapi 2011 (mitt livs första) började jag minnas barndomen och kunde därmed bearbeta trauman därifrån. Jag blev frisk och fann även min intuition. Hjärtat öppnades sakta och jag kunde känna KÄRLEK för första gången i mitt liv!

2014 reste jag till Malta där jag upplevde märkliga saker i tempelruinerna; såg i mitt inre glimtar av händelser från gamla tider och fick kontakt med hjälpare i andra dimensioner.

Självbiografin "När dagen gryr" (en traumabok:) utgavs 2017 i samarbete med föreningen "Liv i Sverige". 

2019 gav jag ut "Uppdrag Jorden", skriven i samarbete med bl.a. Sanat Kumara (Vivamus). Boken innehåller även tips och praktiska övningar.

I dag arbetar jag med healing av Moder Jord, människor och djur. Målar även bilder som jag får till mig i mitt inre. Jag ger ALDRIG upp arbetet för en planet med FRED, FRIHET OCH RÄTTVISA!

Jag väljer att publicera egna foton, målningar, tankar och kanaliseringar här i bloggen.

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.

Jag är nu frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv! I dag förstår jag att det är vårt naturliga tillstånd att vara friska. 

Nedanstående blogginlägg kanske intresserar Dig:

Blogginlägg 28-34 handlar om egna upplevelser och funderingar både från nutid och om Atlantis tid. 

Start här på denna helt oplanerade "resa":

Atlantis del 1: Dualiteten 

Varför en blogg?

VÅR VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET?

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER.

LÄNKAR till: