Min väg genom livet

Under mina 55 första år levde jag i en näst intill total mörk rädsla - var ofta sjuk och hade varken kontakt med känslor eller kropp. 

Efter en veckas intensiv terapi 2011 började jag minnas min barndom och kunde därmed bearbeta trauman därifrån. Jag blev frisk och fann även min intuition. Världsbilden förändrades och dödsångesten försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. Hjärtat öppnades sakta och jag kunde känna kärlek för första gången i mitt liv!

2014 reste jag till Malta och upplevde bl.a. märkliga saker i tempelruinerna där. Jag fick glimtar av händelser från gamla tider och även kontakt med hjälpare i andra dimensioner.

Självbiografin "När dagen gryr" (en traumabok:) utgavs 2017 i samarbete med föreningen "Liv i Sverige". 

I december 2019 gav jag ut "Uppdrag Jorden" om min fortsatta yttre och inre resa, som naturligtvis pågår ännu. Boken innehåller även tips och praktiska övningar, som kan bidra till att höja medvetenheten.

Jag väljer att publicera egna ord, tankar och även kanaliseringar här i bloggen.

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.

Jag är nu frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv! I dag förstår jag att det är vårt naturliga tillstånd att vara friska. Se t.ex. Blogginlägg 88

Nedanstående blogginlägg kanske intresserar Dig:

Varför en blogg?

VÅR VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET?

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER.

Jag poängterar att vad jag skriver både i bloggen och mina böcker är MIN Sanning, vilken inte behöver vara just DIN Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter?  

(Min bok Uppdrag Jorden innehåller praktiska övningar som kan bidra till att höja medvetandet. En medvetande-höjning av Jordens befolkning är, enligt mig, vad som nu sker)

I dag arbetar jag med healing av Moder Jord, människor och djur. Målar även bilder som jag får till mig i mitt inre. Jag ger ALDRIG upp arbetet för en planet med FRED, FRIHET OCH RÄTTVISA!

LÄNKAR till: