Mina böcker 

KAMPANJPRIS!

Mina böcker har ett lägre "kampanjpris" bl.a. på Adlibris t.o.m. 20 december.

 Självbiografin "När dagen gryr" kom ut 2017. Under mina 55 första år levde jag i en nästintill total mörk rädsla - var ofta sjuk och hade varken kontakt med känslor eller kropp. 

Efter en veckas intensiv terapi 2011 började jag minnas min barndom och kunde därmed bearbeta trauman därifrån. Jag blev frisk och fann även min intuition. Världsbilden förändrades och dödsångesten försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. Hjärtat öppnades sakta och jag kunde känna kärlek för första gången i mitt liv!

2014 reste jag till Malta och upplevde bl.a. märkliga saker i tempelruinerna där. Jag fick glimtar av händelser från gamla tider och även kontakt med hjälpare i andra dimensioner.

I december 2019 utkom "Uppdrag Jorden" där jag berättar om min fortsatta yttre och inre resa, som naturligtvis pågår ännu. Boken innehåller även tips och praktiska övningar, som bidrar till att höja medvetandet hos läsaren.

Jag väljer att publicera

en del av mina kanaliseringar här i bloggen. Detta trots att jag får "både spott och spe" från vissa håll. 

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.

Jag är nu frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv! I dag förstår jag att det är vårt naturliga tillstånd att vara friska. Se t.ex. Blogginlägg 88

I dag arbetar jag med healing av Moder Jord, människor och djur. Jag ger ALDRIG upp mitt arbete för en planet med FRED, FRIHET OCH RÄTTVISA!

Varför en blogg?

VÅR VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET?

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER.

OM DU VILL FÖLJA MED PÅ EN RÖRIG OCH UNDERSÖKANDE RESA TILL LEMURIENS OCH ATLANTIS  TID SÅ LÄS INLÄGG 28-34. 

Nedanstående blogginlägg borde intressera alla

Jag poängterar att vad jag skriver både i bloggen och mina böcker är MIN Sanning, vilken inte behöver vara just DIN Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter?  

(Min bok Uppdrag Jorden innehåller praktiska övningar som kan bidra till att höja medvetandet. En medvetande-höjning av Jordens befolkning är, enligt mig, vad som nu sker)

LÄNKAR till: