BLOGG

Viktigt om nu

10.09.2021

1. Vill du bidra med hjälp till världens farligaste och ett av världens allra fattigaste länder?
2. Om min relation till Facebook och varför.

Varför en blogg?

VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET? JA, DET ÄR VAD JAG SKA FÖRSÖKA FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER.

Vi lever i en spännande tid då var och en av oss (som så vill) återfår vårt ursprungliga DNA, vårt fulla medvetande, forna kraft och inre balans. Balanseringen av de Gudomligt feminina energierna och de Gudomligt maskulina energierna pågår både inom var och en av oss liksom inom Moder Jord. Händelserna påverkar både Universum och Jorden/Gaia.

Min Sanning

Jag vill poängtera att vad jag skriver här är min inre sanning, vilken inte behöver vara Din sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter?

Det blir en blandning av tankar, egna foton och upplevelser, anteckningar och kanaliseringar från den andliga världen. 

(Kanaliseringar är budskap från olika hjälpare - de kommer till mitt inre från änglar, människor som lämnat jorden eller Mästare som t.ex. Jesus högre jag Sananda och mästaren Sanat Kumara. Jag publicerar naturligtvis enbart de kanaliseringar som jag själv har fått till mig. Budskapen är skyddade enligt upphovsrättslagen och får endast spridas vidare om du anger Källan, d.v.s. mitt namn Kjerstin Sisilla eller Kjerstin Wegler.)

I mina böcker berättar jag om egna upplevelser och om den hjälp jag på senare år har kunnat ta emot från den andliga världen, både med att bearbeta gammalt och att läkas, till kropp och själ. Under barndomen och största delen av mitt vuxenliv levde jag i total rädsla. Alla andra känslor var avstängda, liksom fysisk känsel, smak och lukt. 2011 gick jag i en veckas intensiv terapi som öppnade upp minnen och trauman. Kroppen läkte sig själv genom healing och jag är nu fri från både astma, migrän och högt blodtryck. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska. Därför arbetar jag ideellt med healing av Moder Jord, djur och människor.

Under en magisk resa till Malta 2014 fick jag oväntat kontakt med en "bror", Timothy. Han lever i en annan dimension, kallad Agartha. Mötet med "Tim" var starten för flera olika kontakter med den andliga världen. I bloggen till vänster följer några utdrag ur min bok Uppdrag Jorden (2019) och även andra kanaliseringar och upplevelser.

Eftersom tiden inte existerar i andra dimensioner så spelar inte datumet någon större roll - allt är lika aktuellt idag :)

Många av mina kanaliseringar är även publicerade på bloggen på hemsidan www.st-germain.se och finns under olika rubriker i registret på bloggsidan. (Där finns budskapen under mitt namn Kerstin Sisilla och även Kerstin Wegler under rubrik:   Adama (2020), Agartha, Sananda (2019/2020), Sanat Kumara, Pallas Athena (Aurora Athena), Kuan Yin, Delfin och valriket, Kuthumi (2019/2020), Isis och Ärkeängel Mikael (2019).)


    Till Start 

    Till Uppdrag Jorden 

     Till När dagen gryr

     Till Bildspel