Varför en blogg?

VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET? 

JA, DET ÄR VAD JAG SKA FÖRSÖKA FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER BÅDE I DEN FYSISKA VÄRLDEN OCH I KONTAKT MED ANDRA DIMENSIONER.


Bloggen innehåller en blandning av egna foton, tankar, upplevelser och kanaliseringar från den andliga världen. Och ett och annat recept...

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.

Jag poängterar att vad jag skriver här är MIN SANNING, vilken inte behöver vara just Din Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter? 


Samarbetspartner är st-germain.se där många av mina kanaliseringar finns publicerade. (De kan hittas "i flödet" - eller under rubriker i vänsterkanten som t.ex. Kerstin Sisilla, Sanat Kumara, Quan Yin och Sananda och Agartha. Många är även översatta och publicerade på andra hemsidor, på engelska, franska, ungerska, japanska m.m.) 

Budskapen är skyddade enligt upphovsrättslagen och får endast spridas vidare om du anger källan, d.v.s. mitt namn Kjerstin Sisilla eller Kjerstin Wegler.


MINA BÖCKER

I mina böcker berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen och största delen av mitt vuxenliv levde jag i total rädsla - mest för min mamma. 2011 gick jag i en veckas intensiv terapi som öppnade upp för minnen och trauman. Kroppen läkte sig själv och jag är nu vid 67 års ålder friskare än någonsin tidigare. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska. Därför arbetar jag med healing av Moder Jord, djur och människor.


Under en magisk resa till Malta 2014 fick jag oväntat kontakt med en "bror", Timothy Brooke. Han lever i en annan dimension, kallad Agartha. Mötet med "Tim" var starten för flera olika kontakter med den andliga världen. (Se bl.a. Blogginlägg 1, 2, 3 och 30)


LÄNKAR till:

Min första bok: När dagen gryr...

Min andra bok: Uppdrag Jorden...

Start...

Bildspel: Naturens skönhet och magi