BLOGG

66. INTRO 1

08.01.2022

Gamla vänner förstår mig inte - vilket jag förstår...

59. UFOs

21.12.2021

Egna upplevelser och Sanat Kumaras ord

Varför en blogg?

VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET? 

JA, DET ÄR VAD JAG SKA FÖRSÖKA FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM MINA EGNA UPPLEVELSER OCH GENOM ATT DELA MED MIG AV DE BUDSKAP JAG MOTTAGIT FRÅN DEN ANDLIGA VÄRLDEN.


Börja gärna med att läsa inlägg nr 1

(Bläddra bakåt nedanför inläggen)


Vi lever, enligt de budskap jag mottagit, i en spännande tid då var och en av oss (som så vill) återfår vårt ursprungliga DNA, vårt fulla medvetande, forna kraft och inre balans. Balanseringen av de Gudomligt feminina energierna och de Gudomligt maskulina energierna pågår både inom var och en av oss liksom inom Moder Jord. Händelserna påverkar både Universum och Jorden/Gaia.


Min Sanning

Jag vill poängtera att vad jag skriver här är min inre sanning, vilken inte behöver vara Din sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter? Bloggen innehåller en blandning av egna foton, tankar och upplevelser, anteckningar och kanaliseringar från den andliga världen. 

(Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare; från människor som lämnat jorden, Änglar  eller Mästare som t.ex. Jesus högre jag Sananda, Sanat Kumara, Quan Yin och AnRa. På sidan st-germain.se finns många av dem publicerade under rubriker i vänsterkanten som t.ex. Kerstin Sisilla, Sananda, Sanat Kumara, Agartha m.fl.)

Budskapen är skyddade enligt upphovsrättslagen och får endast spridas vidare om du anger Källan, d.v.s. mitt namn Kjerstin Sisilla eller Kjerstin Wegler.


Mina böcker

I mina böcker berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen och största delen av mitt vuxenliv levde jag i total rädsla. Alla andra känslor var avstängda, liksom fysisk känsel, smak och lukt. 2011 gick jag i en veckas intensiv terapi som öppnade upp minnen och trauman. Kroppen läkte sig själv genom healing och jag är nu fri från både astma, migrän och högt blodtryck. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska. Därför arbetar jag med healing av Moder Jord, djur och människor.

Under en magisk resa till Malta 2014 fick jag oväntat kontakt med en "bror", Timothy. Han lever i en annan dimension, kallad Agartha. Mötet med "Tim" var starten för flera olika kontakter med den andliga världen. (Se bl.a. Blogginlägg 1, 2, 3 och 30)