Varför en blogg?

VACKRA PLANET STIGER NU UPP I HÖGRE ENERGIER. VARFÖR TROR JAG DET? 

DET ÄR VAD JAG FÖRSÖKER FÖRKLARA GENOM ATT BERÄTTA OM EGNA UPPLEVELSER, BÅDE I DEN FYSISKA VÄRLDEN OCH I KONTAKT MED ANDRA DIMENSIONER.

Bloggen innehåller en blandning av egna foton, tankar, upplevelser och kanaliseringar från den andliga världen. 

Kanaliseringar är budskap till mitt inre från olika hjälpare i en värld som vi oftast inte kan se med våra fysiska ögon.Nedanstående blogginlägg borde intressera alla:

99. Budskap från Jesus Högre Jag

97. Om Enoks bok

98: Tankar om Bibeln

82. En annorlunda utflykt

84. En annorlunda lunch


Under en magisk resa till Malta 2014 fick jag oväntat kontakt med en "bror", Timothy Brooke. Han lever i en annan dimension, kallad Agartha. Mötet med "Tim" var starten för flera olika kontakter med den andliga världen. (Se bl.a. blogginlägg 1, 2, 3 och 30)

Jag poängterar att vad jag skriver här är MIN SANNING, vilken inte behöver vara just Din Sanning. Kanske du ändå kan få nya tankar eller insikter? 


Mina kanaliseringar publiceras även på andra språk t.ex. engelska, franska, tyska, ungerska och kinesiska.

Budskapen här på bloggen är skyddade enligt upphovsrätts-lagen och får endast spridas vidare om du anger källan, d.v.s. mitt namn Kjerstin Sisilla eller Kjerstin Wegler.

MINA BÖCKER

I min bok "När dagen gryr" (2017) berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen och vidare tills jag var över 50, levde jag i en total mörk rädsla. När jag deltog i en veckas intensiv terapi kom minnen och trauman upp till ytan och kunde därmed bearbetas, transformeras och släppas.

Kroppen läkte sig själv och jag är nu HELT frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska. I min andra bok "Uppdrag Jorden" (2019), skriven i samarbete med den andlige Mästaren Sanat Kumara, berättar jag om min väg till läkning. Boken innehåller även tips, råd och kanaliseringar från den andliga världen. 

Jag arbetar i dag med healing av Moder Jord, djur och människor.

LÄNKAR till:

Presentation av mig själv

Uppdrag Jorden...

Bildspel: Naturens skönhet och magi