När dagen gryr

I boken "När dagen gryr" (2017) skildrar jag min uppväxt i Stockholm under 50, 60 och 70-talet. Hur jag föddes in i en stor rädsla som jag var omedveten om ända tills jag, 55 år gammal, upptäckte att den jag egentligen var rädd för - det var mamma. 


Flera läsare har berättat att min historia har fått dem att minnas sin egen barndom. Att minnas är en förutsättning för att kunna läka trauman, upptäckte jag under min läkningsprocess. Jag märkte efter en veckas terapi att ju fler förträngda känslor som kom till ytan och bearbetades - desto friskare, friare och gladare blev jag. En viktig del i min fortsatta terapi var att skriva för att minnas. 

Räddningen under barndomen var fantasin, leklusten och kontakten med naturen. Ute på vårt landställe brukade jag sitta i gungan och sjunga med bofinkarna. 

Under skrivandet av självbiografin När dagen gryr kom ett kärt minne upp till ytan: Jag var tre-fyra år och hade av rädsla för mamma gömt mig i en stor fåtölj. Därifrån såg jag vår gröna undulat som jag älskade. Genom att se på Pelle försvann jag in i annan värld. Där fanns gröna ängar med underbara fåglar, blommor, bin, humlor och små älvor. Jag dansade och lekte med andra barn där, i den ständigt lysande solens sken. Nyligen har jag förstått att denna värld finns i en annan (högre) dimension som kallas för Agartha.

Under mitt omedvetna sökande efter mig själv livet igenom valde jag ständigt "fel" män. Män som jag inte kunde nå känslomässigt. Naturligtvis för att varken de eller jag kunde eller vågade ha kontakt med våra innersta känslor, med vårt inre Jag. "Kaka söker maka".

Först när jag var 55 år förstod jag hur mycket rädslan för mamma har påverkat mitt liv. Jag insåg att jag själv valde att möta henne i nuvarande liv. Detta för att för evigt bli kvitt rädslan jag burit på i olika liv under årtusenden.

När jag började lyssna på min intuition hände oväntade saker. Min nyligen döda mamma "spökade" för mig och jag fick kontakt med min älskade hund Ässka som hade dött många år tidigare. Jag upplevde synkroniserade händelser av olika slag - bland annat mötte jag människor som tipsade mig om böcker och kurser som jag behövde för att utvecklas vidare.

Under bearbetningens och transformationens gång blev jag helt fysiskt frisk - kroppen läkte sig sjäv genom healing. Eksem, astma, högt blodtryck och återkommande antibiotikabehandlingar är numera ett minne blott. 

När jag vågar gå långt in i mitt inre, in i mitt hjärta, finner jag kontakt med hjälpare i andra dimensioner och kan ta emot healing från dem. Den kontakten är lika öppen för oss alla. I vårt hjärta/i vår själ - finns allt vi behöver för att läkas.


Min självbiografi När dagen gryr (utgiven 2017), har 173 sidor text och hård pärm. Boken är skriven i samarbete med föreningen LiV i SVERiGE, en ideell förening som vill främja det själv-biografiska berättandet. ISBN är 9789175271859.

När dagen gryr bör du kunna beställa i din lokala bokhandel. Den går även att beställa via e-bokhandeln, t.ex på Bokus. Eller så kan du be ditt närmaste bibliotek att beställa hem den.

Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av Atremi förlag med layout och tryckning.

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad.
Mail: kontakt@kjerstin-wegler.se


TILL BLOGG.....

TILL UPPDRAG JORDEN.....

TILL BILDSPEL..... Naturens skönhet och magi