När dagen gryr

I självbiografin "När dagen gryr" (2017) skildrar jag min uppväxt i Stockholms innerstad. Hur jag föddes in i en stor rädsla som jag var omedveten om ända tills jag, 55 år gammal, upptäckte att den jag var rädd för - det var mamma. 

Flera läsare har berättat att boken har fått dem att minnas sin egen barndom. Att minnas är en förutsättning för att kunna läka trauman, upptäckte jag under min läkningsprocess. Jag märkte att ju fler förträngda känslor som kom till ytan och bearbetades - desto friskare, friare och gladare blev jag. En viktig del i min fortsatta terapi var att skriva för att minnas. 

Räddningen under barndomen var fantasin, leklusten och kontakten med naturen. Ute på vårt landställe brukade jag sitta i gungan och sjunga med bofinkarna. Under en regression jag gjorde som vuxen gick jag in i vårt hus på landet. Pappa log emot mig när jag gav honom smultron. Där mamma befann sig var det svarta kompakta energier som gjorde mig rädd - hon fick inga smultron.


Under mitt omedvetna sökande efter mig själv livet igenom valde jag ständigt "fel" män. Män som jag inte kunde nå känslomässigt. Naturligtvis för att varken de eller jag kunde eller vågade ha kontakt med våra innersta känslor, med vårt inre Jag. "Kaka söker maka".

När jag började lyssna på min intuition hände oväntade saker. Min nyligen döda mamma "spökade" för mig och jag fick kontakt med min älskade hund Ässka som hade dött många år tidigare. Jag upplevde synkroniserade händelser av olika slag. Bland annat mötte jag människor som tipsade mig om böcker och kurser som jag behövde för att utvecklas vidare.

Under bearbetningens och transformationens gång blev jag helt fysiskt frisk - kroppen läkte sig sjäv genom healing. Eksem, astma, högt blodtryck och återkommande antibiotikabehandlingar är numera ett minne blott. 

Jag insåg att jag själv valde att möta min mamma i nuvarande liv. Detta för att för evigt bli kvitt rädslan jag burit på i olika liv under årtusenden.


När jag går långt in i mitt inre, in i mitt hjärta, finner jag kontakt med hjälpare i andra dimensioner och kan ta emot healing från dem. Den kontakten är lika öppen för oss alla. I vårt hjärta/i vår själ - finns allt vi behöver för att läkas.


Min självbiografi När dagen gryr (utgiven 2017), har 173 sidor text och hård pärm. Boken är skriven i samarbete med föreningen LiV i SVERiGE, en ideell förening som vill främja det själv-biografiska berättandet. ISBN är 9789175271859.

När dagen gryr bör du kunna beställa i din lokala bokhandel. Den går även att beställa via e-bokhandeln, t.ex på Bokus. Eller så kan du be ditt närmaste bibliotek att beställa hem den.

Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av Atremi förlag med layout och tryckning.

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad.
Mail: kontakt@kjerstin-wegler.se


TILL BLOGG.....

TILL UPPDRAG JORDEN.....

TILL BILDSPEL..... Naturens skönhet och magi