89. Vi lämnar illusionens slöja 

09.04.2022

Vi lämnar illusionens slöja

Ingen annanstans i Omniversum finns en planet med så täta energier, så låga energier. Vi som lever här och har överlevt denna livstid och så oändligt många andra inkarnationer, vi bör vara oerhört stolta över och nöjda med oss själva!

Vi har faktiskt slutfört vårt arbete - vi har lyckats utföra det! Vår uppgift var även att spela mörka roller för att samla erfarenheter till Urkällan/Skaparen/Gud. Vi har nu prövat på allt vad vi önskat, allt vad vi i vilotiderna mellan våra inkarnationer i fysiska kroppar kommit överens om tillsammans med våra själsfamiljer. (En parentes: reinkarnationsläran fanns med i den ursprungliga versionen av Bibeln, sägs det).

Vå planet befinner sig sedan en tid i 4:e dimensionen och är på väg upp i den 5:e. Genom positiva och kärleksfulla tankar och handlingar hjälper vi till i processen. Nu är tiden inne att minnas de fina och vackra upplevelserna som vi alla upplevt på denna vackra planet. Nu är tiden inne att skapa den nya världen som vi alla längtar så intensivt efter. En värld där vi tar hand om vår planet och genast avslutar miljöförstöringen genom att återgå till ett naturligt liv, ett liv i samklang med naturen.

När dagens penningsystem försvinner; ja, ni vet där de få rikaste i världen blir allt rikare och mäktigare och vi andra allt fattigare, sjukare och mer förslavade. När vi äntligen tar tillbaks vår kraft, sätter ner foten, vänligt men bestämt säger ifrån att vi har fått nog av manipulation då sker förändringen. "Så inom så utom". Ilska gynnar oss inte, vårt medel och översittarnas värsta skräck är Kärlek. Kärlek och sammanhållning är vår styrka - vi är många, många och makteliten är få.

Att luras in i rädsla, med hemska bilder från krig och hot om sjukdom och död - den illusionen lämnar vi nu när vi ser vårt eget Ljus och upplever vår egen kraft. Vi är alla Ljusvarelser, vi är alla ett med Moder Jord och Urkällan. Våra minnen och vår styrka återvänder, våra hjärtan öppnas och våra chakrasystem "om-möbleras" för den nya tiden i Ljus.

Varje positiv tanke, varje känsla av kärlek förändrar vår verklighet. NU!

Så se ljuset i din medmänniska, njut av naturens skönhet, kontakten med djuren och barnens lek och glädje. I NUET.


Kram, ljus och kärlek till Dig