162. Thoth

15.12.2023

Thoth hade något att säga till oss, 12 december 2023


Jag är Thoth. Det är lång tid sedan vi hördes.

Du har målat Horus öga. Kanske för att återknyta kontakten med mig, eller?

Skämt åsido, nu mina kära vänner är "gränserna gränslösa". Det mesta av den gamla tiden upplöses nu för att det nya ska kunna träda in.


Ja, det är riktigt, sitt ej med benen i kors (jag tar bort det benet som jag hade över det andra :) Ni behöver jorda er med fötterna nu när energierna är så höga, så starka och omvälvande.

Många av er, fler och fler för varje stund, får nu till er mer och mer information om er själva - om vem ni är i ert Jag, i er själ.

Därmed får ni även Universella kunskaper och många av er inser till er förvåning att ni levt tidigare både på jorden och på andra "platser" i Universum.


Vad som är svårt att förstå när man ännu har "fötterna i 3D", det är att alla dessa händelser som era själar är involverade i - de pågår samtidigt, eftersom tiden endast finns/har funnits på planeten Gaia (Jorden). Således - din själ lever i "parallella verkligheter". Men om "verkligheterna"/liven är så många - VEM ÄR DU då?

Ja, den frågan får du själv söka svaret på. Ställ den under meditation Kära ni, så djup meditation som ni kan går ner i. "VEM ÄR JAG?"


Var ute så mycket ni kan, jorda er i Moder Jords natur.

Jag är Thoth. Tack för ordet.

FÖRENINGEN. K.W.-23
FÖRENINGEN. K.W.-23