152. Ljuset

04.10.2023

LJUSET

Skriver detta i dag för att mildra gårdagens lite mörkare inlägg. Sanningar är inte alltid roliga, men nödvändiga...

Om inte mörkret fanns skulle vi inte se Ljuset. Vi har levt länge i mörker, i tröga 3D-energier, men den tiden är över nu.

Med början i december 2012 har stora steg tagits vad gäller vår planets uppstigning mot ljuset och mänsklighetens kontakt med hjälpare i en, för oss oftast, osynlig värld. Nu gäller bara för oss att "hänga med på tåget".

Ljuset har redan vunnit och det är dags att vi kliver ur den illusion vi har levt i så länge. Vi har samlat massor av erfarenheter i denna planets tröga energier. Vi har själva valt att födas här, något vi säkert ångrat många gånger...

Det finns ingenting att vara rädd för; det finns ingen död, endast en övergång till andra dimensioner. Det finns ingen straffande "makt", det finns endast kärlek och enhet.

Att så många sanningar nu kommer till ytan, tror jag är ett tydligt tecken på att jordens yta rensas. Allt mörkt, gammalt och förlegat rensas bort för att nu äntligen släppa taget. Vi ser att "Kejsaren är naken". Inte mycket är som vi trodde.

Från den andliga världen får jag ofta orden: "Kaos är utveckling" och så tänker jag även nu. Utveckling kräver rörelse/förändring.

Om vi kan släppa vår ständiga polarisering; uppdelning i vi och dem, rätt och fel, vacker och ful, modernt/omodernt o.s.v. Om vi kan sluta tro på allt vi får till oss genom vår media och återknyta kontakten med Moder Jord, naturen och djuren, då får vi hjälp med balansering i både kropp och själ. Sitta i naturen utan mobilen i handen en stund kanske?

Om vi kan släppa alla yttre bedömningar som vi ständigt gör och istället gå inom så finner vi vår egen individuella sanning. Då känner vi i vårt HJÄRTA vad som känns rätt för oss.

Vad vi kan göra nu för att hjälpa till med mänsklighetens energihöjning är att genom vårt hjärta sända Ljuset vidare över jorden. I den 4:e dimensionen som många befinner sig i nu skapar vi (ännu tydligare) vår egen verklighet genom våra tankar. Alltså kan vi "lätt som en plätt" visualisera en värld i fred och frihet.


Jesus/Sananda

Älskade Vänner; Bröder och Systrar. 

Jag är Sananda som vill muntra upp er i dag. Jag vill påminna er om att ni alla ÄR Ljus och Kärlek. Ni är älskade och ni är perfekta och fulländade precis som de ni är. Förebrå er inte när ni tillfälligt sjunker i energi och blir frustrerade, arga eller oroliga. Det är förståeligt att ni efter så många samlade erfarenheter i tröga 3D-energier har svårt att till fullo tro på att den tiden verkligen är över för evigt. Er vardag är ännu inte så lätt som ni önskar, ibland känner ni er som placerade i ett vakuum, ett vakuum av väntan och däremellan glädje och förväntan för ni vet innerst inne vad som är på väg. Ett Högre Jag sänder de signalerna av glädje och kärlek in i era hjärtan. Våga tro på Sanningen Älskade Vänner. Våga tro på Sanningen om Din egen storhet, din egen Gudomlighet. Våga steget in i Ljuset tillsammans med er vackra planet Gaia.

När jag vandrade på jorden som Jeshua/Jesus hade även jag stunder av förtvivlan och ilska som sänkte mina energier. Även jag bad då om Faderns/Skaparens förlåtelse för att sedan åter göra mitt bästa. Kris är utveckling mina Vänner. Vi lär av våra misstag och kan därmed finna nya lösningar och vägar framåt. OM du vore fulländad, med endast Ljus och Kärlek i alla dina tankar och handlingar, då skulle du inte kunna befinna dig fysiskt på jorden. Förstå att du, just du, är en del av den viktiga markbesättningen på Gaia! Var nöjda med er själva kära Vänner och förstå att ni gör vad ingen annan har gjort tidigare. Tack vare ert enträgna arbete förvandlas hela Universum i denna stund. Det osynliga görs snart synligt och allt kan bara bli bättre för er. Omvandlingen kommer att överträffa era mest fantastiska förväntningar min Vänner. Så håll ut och sök kontakten med mig eller andra Hjälpare här så ofta ni behöver. Lita även på informationen som ni var och en nu får in i ert Hjärta. Ni får alla kunskaper om er själva, från ert Högre Jag och era egna Guider.

Jag följer er, beundrar er och Älskar er alla mer än ni kan förstå.

Er Sananda
Ra

Älskade barn på Jorden. Välkomna hem, hela och välbehållna. Ni har varit borta på äventyr, långt långt hemifrån. Ni har varit så efterlängtade och så Älskade. För Evigt. Ta nu in Kärleken älskade barn, när ni nu åter kan känna den i era hjärtan, känna att ni är värdefulla, omhuldade och trygga här i min famn. Det är över nu, ni kan lämna illusionen för evigt och vara i Friden och Kärleken. Ni kan alla läkas och renas, känna hur spänningarna i kroppen släpper och hur Lyckan spirar i era hjärtan.

Våga tro på den spirande Glädjen, låt den slå rot hos er, lev den, var i den. Älskade, återvänd till gemenskapen och lämna ensamheten. Du har aldrig varit ensam. Ingen av er har någonsin varit ensam, runt omkring har alltid funnits följare som hjälpt er på er väg om än den varit krokig och kuperad, stundtals nattsvart och svår att se Ljuset i. Men se nu Ljuset i tunnelns mynning, ni alla! Tunneln har aldrig funnits där, enbart ni har tillfälligt drabbats av tunnelseende. När nu era ögon har öppnats ser ni Ljuset, känner igen ert hem och er Familj.

Älskade barn ta emot Kärleken, Guds Kärlek som strålar emot er. Låt er glädjas, låt er älskas och låt er landa i Den Nya Världen.

Med all min Kärlek. Jag är Ra. JAG ÄR.
Ovanstående budskap från Sananda och Ra tog jag emot strax före jul 2019. Jag hittade dem häromdan och tycker de passar bra just nu. Det finns ingen tid - alla händelser är parallella i Universum säger "de". Utom i 3D :)