148. Hjärtats väg

22.09.2023

                    Hjärtats väg

För c:a 6 år sedan visade Sananda, Jesus Högre Jag, följande "filmsekvens" i mitt inre;

I centrum av det jag såg "i filmen" fanns en turkos punkt som var belyst av en lila stråle.

Allting runt denna turkosa punkt snurrade medsols, som i en spiralform.

Jag drogs in i spiralen och in i den rosa blomman - nedåt/inåt mot turkosa punkten, snabbare och snabbare.

Det kändes som om jag for runt i en vattenvirvel, belyst av den violetta strålen...

Så var jag "nere" vid punkten - men här avbröts sekvensen... Kanske kände jag rädsla för ett ögonblick, trots att jag visste att på andra sidan av "punkten/portalen" fanns endast Ljus och Kärlek. (Hur visste jag det då? - det har jag ingen aning om... :)


Jag försökte sedan uttrycka upplevelsen i bild och gjorde först blomman av rosa silkespapper, som en applikation. Detta första försök blev sedan liggande under flera år, innan jag nu prövat att måla bilden i stället. Sagt och gjort - nu kan jag släppa denna bild.

I många av de budskap som jag tagit emot av Jesus/Sananda talar han om "Hjärtats väg", vilket även var den titel jag fick på min "upplevelse"/bild. 


Mer om hjärtats väg i kanaliseringen nedan.


Jesus/Sananda om vår gudomlighet (via Kjerstin Wegler)

Sananda 25 februari 2019: Jag är Sananda. Jag vill påminna er om er egen Storhet, er egen Gudomlighet. Var och en av er är en Gud eller Gudinna. Jag är en av er. Mitt liv på jorden var "ingen dans på rosor", liksom era liv inte alltid har varit det. Vi har alla prövat på att vandra i livets svåra skola i de tunga energierna på jorden.

"Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset" syftar på de kunskaper som ni har glömt. JAG är din själ, DITT JAG. Inte jag Jesus/Sananda, utan DU ska säga detta TILL DIG SJÄLV och förstå att det ÄR SANT. Vägen in i ditt hjärta är Gåtan. Där har du Sanningen. När du finner Sanningen ÄR du i Ljuset. Där har du alltid varit, men din förvrängda och förskrämda världsbild har gjort att du inte har sett ljuset under en lång epok.

Alltså, FÖRSTÅ att ni alla är Gudomliga. Och när ni lyssnar på hjärtat och gör det som är rätt här och nu, i nuet, när ni ÄR SOM BARN, då vips hittar ni er egen storhet. Vägen genom ditt hjärta är vägen till det Gudomliga. Sök kontakten med ditt hjärta genom det som engagerar dig, engagerar din själ. Naturen, djuren, leken, skapandet, musiken, samhörigheten med dina goda vänner, kort sagt allt som ger dig glädje och får dig att glömma tid och rum.

Meditation är också viktigt. Ge dig stunder varje dag för att landa i dig själv. Ta emot budskap från dig själv, från dig själv på andra sidan. Ni alla har ett Högre Jag, er själ som söker er. Ni har också guider, era andliga vägledare och änglar som ni kan be om hjälp. Be dem hjälpa er med "ert nästa drag". Be dem ta er i handen och visa på vägen. Minns; "DU är Vägen, Sanningen och Ljuset". Moder/Fader Guds ljus lyser lika starkt i DIG som i mig. Vi har alla samma värde i Guds ögon. Vi är alla Bröder och Systrar i detta strålande Universum.

All min kärlek från mitt hjärta till ditt hjärta. Och må Kärleken och Ljuset spridas över jorden för DET ÄR DAGS NU MINA VÄNNER. Dags att samskapa en värld i fred, ljus och kärlek.

Er vän Sananda