Uppdrag Jorden

Jag upptäckte min intuition och började lyssna på den. På så sätt "hamnade" jag på rätt resor och kurser och träffade människor som var märkligt välbekanta. Under en resa till Malta 2014 upplevde jag sekvenser från tidigare liv och fick även kontakt med Tim, en man som lever i en annan dimension. 

Kroppen läkte sig själv genom healing. Jag undrade hur det gick till och gick därför en healingutbildning. Därefter fick jag kontakt med Thoth, som är en hjälpare för oss alla på jorden. Han visade mig (i mitt inre) sekvenser från Egypten och bilder av hieroglyfer för att hjälpa mig att höja mitt medvetande.

Världsbilden förändrades och dödsångesten jag alltid burit på försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. 

Jag blev ombedd att skriva ytterligare en bok, för att berätta om mina upplevelser. Flera läsare har berättat att övningarna i boken har hjälpt dem i sökandet efter SIN  VÄG till deras sanning!

I december 2019 utkom "Uppdrag Jorden", skriven i samarbete med den andlige mästaren Sanat Kumara. Där berättar jag bl.a. om upplevelser i andra dimensioner, minnen från tidigare liv på jorden och kanaliseringar från den andliga världen bl.a. från Thoth (halvguden i Egypten), Jesus högre jag Sananda, "greven och healingmästaren" S:t Germain, Tim i Agartha, Ka-Ra från Plejaderna, Ashtar i Galaktiska federationen och en delfin som heter Penelope :)

Uppdrag Jorden (utgiven i december 2019) har 212 sidor text och hård pärm. ISBN är 9789175272689. Boken bör du kunna beställa i din lokala bokhandel. Den går även att köpa via e-bokhandeln, t.ex på Bokus. Du kan även beställa Uppdrag Jorden för utlåning på ditt närmaste bibliotek..

Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av Atremi förlag med layout och tryckning. Som pensionär har jag sannerligen inte pengar i överflöd, men för mig var det viktigt att få skriva och ge ut dessa två böcker.

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad.

Mail: kontakt@kjerstin-wegler.se

TILL BILDSPEL....                    TILL BLOGG.....


TILL START.....                          När dagen gryr......