Uppdrag Jorden

2012 upptäckte jag min intuition och började så smått lyssna på den (se sidan "När dagen gryr") På så sätt "hamnade" jag på rätt resor och kurser och träffade människor som var märkligt välbekanta. Under en resa till Malta 2014 upplevde jag sekvenser från tidigare liv och fick även kontakt med Tim, en man som lever i en annan dimension. 

Kroppen läkte sig själv genom healing. Jag undrade hur det gick till och gick därför en healingutbildning. Därefter fick jag kontakt med Thoth, som är en hjälpare för oss alla på jorden. Han visade (i mitt inre) sekvenser från Egypten och bilder av hieroglyfer för att hjälpa till att höja mitt medvetande. 

Världsbilden förändrades och dödsångesten jag alltid burit på försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. 

Jag blev ombedd att skriva ytterligare en bok, för att berätta om mina upplevelser. I december 2019 utkom därför "Uppdrag Jorden". Under skrivandets gång ställde jag frågor till Sanat Kumara om allt mellan himmel och jord, t.ex:

Vad är healing? 
Vad är intuition?
Hur och varför uppstår synkroniserade händelser?
Är det sant att vi har en silvertråd?
Vad är astralresor?
Sanat Kumara berättade också om barndomstid, ungdomstid, vår ALLAS Gudomlighet, tvillingsjälar och själsfränder, Egyptens storhetstid och Atlantis. Han svarade på allt som jag frågade om. 
Jag berättar i boken också om  hur jag (genom att halka och slå i huvudet hårt :) fick närmare kontakt med Thoth, den egyptiske "halvguden". 

 

Boken innehåller även praktiska övningar av olika slag. Flera läsare har berättat att boken har hjälpt dem i sökandet efter SIN VÄG till deras sanning! Med tiden förstod jag att vi ALLA har olika sanningar eftersom vi alla är olika och har olika bakgrunder och ursprung... 

KAMPANJPRIS!

Mina böcker har ett lägre "kampanjpris" bl.a. på Adlibris t.o.m. 20 december.

Du kan beställa "Uppdrag Jorden" i din lokala bokhandel eller via e-bokhandeln, t.ex på Bokus eller Adlibris.

Du kan även be ditt närmaste bibliotek att beställa hem boken. För mig är även det en såld bok + att fler får möjlighet att läsa den...


Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av förlag med layout och tryckning. Som pensionär har jag sannerligen inte pengar i överflöd, men för mig var det viktigt att få skriva och ge ut dessa två böcker.

Uppdrag Jorden har ISBN 978-91-7527-268

TILL BILDSPEL....                    TILL BLOGG.....


TILL START.....                          När dagen gryr......