Uppdrag Jorden

När jag upptäckte min intuition och började lyssna på den "hamnade" jag på rätt resor och kurser och träffade människor som var märkligt välbekanta. Under en resa till Malta 2014 upplevde jag saker som förändrade mitt liv. Jag vågade gå djupt ner i ett underjordiskt tempel och jag såg händelser, som kanske hade skett i det förflutna?

Kroppen läkte sig själv genom healing. Jag undrade hur det gick till och gick därför en healingutbildning. Jag fick kontakt med Thoth, som är en hjälpare för oss alla på jorden. Han visade (i mitt inre) sekvenser från Egypten och bilder av hieroglyfer för att hjälpa till att höja mitt medvetande. 

Världsbilden förändrades och dödsångesten jag alltid burit på försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet. 

Jag fick senare kontakt med Sanat Kumara som bad mig att berätta om mina upplevelser. I december 2019 utkom därför "Uppdrag Jorden". Under skrivandets gång ställde jag frågor om allt mellan himmel och jord, t.ex:

Vad är healing? 
Vad är intuition?
Hur och varför uppstår synkroniserade händelser?
Är det sant att vi har en silvertråd?
Vad är astralresor?
Sanat Kumara/Vivamus berättade också om barndomstid, ungdomstid, vår ALLAS Gudomlighet, tvillingsjälar och själsfränder, Egyptens storhetstid och Atlantis. Han svarade på allt som jag frågade om. 

 

Boken innehåller även praktiska övningar av olika slag. Flera läsare har berättat att boken har hjälpt dem i sökandet efter SIN VÄG till deras sanning! Med tiden förstod jag att vi ALLA har olika sanningar eftersom vi alla är olika och har olika bakgrunder och ursprung... 

Du kan beställa "Uppdrag Jorden" i din lokala bokhandel eller via e-bokhandeln.

Ofta kan även närmaste biblioteket beställa hem boken.


Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av förlag med layout och tryckning. Som pensionär har jag sannerligen inte pengar i överflöd, men för mig var det viktigt att få skriva och ge ut dessa två böcker (När dagen gryr och Uppdrag Jorden)

Uppdrag Jorden har ISBN 978-91-7527-268

TILL BILDSPEL....                    TILL BLOGG.....


TILL START.....                          När dagen gryr......