Uppdrag Jorden

Jag tror att vi alla på Jorden har en uppgift. Vi har olika egenskaper, förmågor och intressen och kompletterar på så sätt varandra. Alla behövs och är lika viktiga, som länkarna i en kedja. 

Därför berättar jag i Uppdrag Jorden om mina egna yttre och inre upplevelser, tankar och om min Sanning. Där finns också praktiska tips, övningar, och många litteraturtips. 

I Uppdrag Jorden finns kanaliseringar från den andliga världen, ofta i form av svar på de frågor jag ställde. Jag frågade om barndom, ungdomstid, synkronisering, rädsla, tvillingsjälar och mycket annat som jag funderade på. De upplevelser jag fick, både från tidigare liv på jorden och från andra dimensioner, gav nya frågor bland annat om Egypten, Atlantis och om Universum. 

Maia indianerna förutspådde en stor förändring på vår planet - med start 2012. Allt pekar på att vi nu är inne i slutet av denna stora omvandling. Efter att ha reinkarnerat på Jorden liv efter liv för att samla på erfarenheter till Gud/Källan är vi nu fullärda. 


Vi bearbetar, transformerar och släpper NU med lätthet all gammal indoktrinering bestående av bland annat rädsla, skuld och skam. Vi återfår kontakten med  vårt ursprung, vår inre kraft och därmed våra Högre Jag - de vi egentligen är i vår själ. På så sätt kan vi leva ett liv på jorden - i våra fysiska kroppar - i FRED, FRIHET och GLÄDJE. 


Uppdrag Jorden gav jag ut i hopp om att inspirera just Dig till att bli nyfiken och modig nog för att söka efter Dig själv och Din egen Sanning. Den Sanningen som bara DU kan förstå och hitta i ditt eget hjärta. Så att du kan leva ditt liv efter din högsta potential.

Uppdrag Jorden (utgiven i december 2019) har 212 sidor text och hård pärm. ISBN är 9789175272689. Boken bör du kunna beställa i din lokala bokhandel. Den går även att köpa via e-bokhandeln, t.ex på Bokus. Du kan även beställa Uppdrag Jorden för utlåning på ditt närmaste bibliotek..

Jag har själv bekostat utgivningen av mina böcker, men tagit hjälp av Atremi förlag med layout och tryckning. Som pensionär har jag sannerligen inte pengar i överflöd, men för mig var det viktigt att få skriva och ge ut dessa två böcker. 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad.

Mail: kontakt@kjerstin-wegler.se


TILL BILDSPEL....                    TILL BLOGG.....


TILL START.....                          När dagen gryr......