144. Tim i Agartha 

11.08.2023

Märkligt - härom dagen fick jag följande kanalisering i min hand. Detta papper måste ha trillat ut ur en tidskrifts-samlare när jag sökte efter något annat...

Jag tog emot meddelandet i januari 2022, när jag nyligen hade flyttat till Vikmanshyttan i Dalarna. (Därefter har jag flyttat ytterligare två gånger, varför ordningen i mina papper ej är perfekt :) 

Då jag ej har publicerat detta tidigare här, så kanske det är dags - eftersom budskapet dök upp just nu?


Tim (Timothy Brooke) i Agartha 22 januari 2022

Hej Syster. Det är nog länge sedan vi hördes senast.

Måhända är ni många på ytan som nu är påverkade av de sanningar som når in i allt fler av er. I dag kommer en del protester mot aktuella begränsningar av de mänskliga rättigheterna att utföras. Ni vet inte riktigt vad som kommer att ske - hur de kommer att bemötas av era myndigheter.

Älskade Människor - ni gör detta, utför dessa manifest, dessa protester för att det är nödvändigt, för att ni står upp för er rätt att leva era liv utan beordrade inskränkningar, tvång eller andra av makter påhittade regler och förordningar.

Ni är folket, var och en av er har er födslorätt att bestämma om ert eget liv. Ingen har rätt att med tvång stoppa i eller injicera er med preparat av något slag. Djupa staten begår stora övergrepp på "folket", var och en av er.

Men, minns att er "strid" bygger på Kärlek. Oavsett vad som inträffar så svara ej med aggressivitet, utan gör passivt motstånd och dokumentera vad som sker.

Vi i andra dimensioner är med er i detta.


(Jag har sedan skrivit; "Slutar här, för mycket input (eller ej?) från olika håll..." Med andra ord stördes "sändningen" på något sätt.


Akvarell av Carina Sloberg
Akvarell av Carina Sloberg