53. Kanalisering av Hilma af Klint

01.12.2021
Altarbild 2. Hilma af Klint
Altarbild 2. Hilma af Klint

En upplevelse av parallella världar?


För några veckor sedan fick jag en plötslig "ingivelse" att söka på nätet på Hilma af Klints namn. Det första förslaget jag då fick upp var info om en bok, nyligen översatt till svenska: "Hilma af Klint. En biografi" av Julia VossJag köpte den genast och har läst lite ur den tjocka och spännande boken varje dag. 

Då och då vid läsningen "hamnade" jag i Stockholm på Hilmas tid, kanske inte så konstigt eftersom jag själv är uppvuxen nära de platser som beskrivs? Men så fick jag till mig delar av meningar då och då, som svaga viskningar i örat. En dag blev jag yr och tvungen att vila. Då fick jag ännu närmare kontakt med Hilma af Klint och fick även ta emot denna kanalisering. Ted Gärdestads låt "Snurra du min värld" har upprepats i huvudet under de senaste veckorna och i dag ser jag att Hilma af Klint också sade: "Allt snurrar så fort nu när himlarna öppnas". 

Jag publicerar inte detta för att göra mig märkvärdig eller bli "känd" utan för att det är Hilmas vilja. Att göra det okända känt - att öppna fönster till den andliga världen. Det är också syftet med mina böcker och min Blogg, trots att många tycker att jag är "mer än lovligt konstig"...

Jag står upp för den fria viljan och den mänskliga rättigheten att få tro, tycka och tänka vad man vill, så länge ingen annan blir lidande. Mer om bl.a. Hilma af Klint och min upplevelse av hennes verk finns att läsa i Blogginlägg 28-34, tema Atlantis (länkar nedan). 

28. Atlantis del 1. Dualiteten

29. Atlantis del 2; Adama 

30. Atlantis del 3, Malta

31. Atlantis del 4. Kärlekens och Glädjens ö

32. Atlantis del 5. Kraft, visdom och kärlek

33. Atlantis del 6. Vägen till Templet 

34. Atlantis del 7. Cirkeln är sluten


Hilma af Klint via Kjerstin Sisilla 8 december 2021


Det är jag, Hilma. Jag är så glad, jag är så nöjd och tacksam i denna stund. Jag har nu återförenats med min Gidro i himlen, han som brukade tala med mig förr.

Vi har en slags upplevelse av "parallella världar" i dag, Kjerstin i en annan inkarnation, och jag Hilma. En märklig upplevelse för oss båda.

Det var som jag, Hilma trodde när jag levde, Gidro och Rudolf Steiner, i fortsättningen R.S. (säger Hilma) - de är densamme. I min inkarnation ville R.S. knappt se åt mig eller mina målningar, trots att den som stundtals vägledde mig och som var mitt hjärta närmast, det VAR helt enkelt R.S Högre Jag. MIN DUALSJÄL, min andra halva.

Jag ser nu också "högre upp i sfärerna" - det är som om vi, du och jag, nu i detta nu Kjerstin - stiger upp tillsammans och ser vad vi inte helt har kunnat se och förstå förut.

Att tiden inte finns - vad jag vet än, kanske finns den på någon annan avlägsen "experimentplanet" men på jorden konstruerades den lång, lång tid tillbaks för att ge oss dessa upplevelser i Illusionen .

Vi stiger upp nu, som sagt, tillsammans. Vår så nära, nära kontakt med Jesus kommer även den att visas för oss.

Nu, för allt sker nu, i denna stund Älskade VI, älskade du och jag, delen/inkarnationen av mig som fortsatt i min bana.

DET VI HAR VÄNTAT PÅ I EONER - DET SKER NU

HIMLARNA ÖPPNAS - SOM FÖRUTSPÅTT ÄR

Vi skönjer våra olika högre jag, liksom flera liv på jorden samtidigt som Dualsjälen. Att jag varit riddare och Anna min Älskade visste jag och så även du. Du vet också att en inkarnation av R.S. var din (Hilma ler och säger "vår, hihi") far i Roslin. Korsriddare har vi varit många gånger därav, (bland annat) upplevelserna av S:t Göran. Han är vet vi nu, Ärkeängel Mikael.

Vi är Kjerstin, i alla våra inkarnationer Ljusets krigare. På Jesu tid, som den Heliga Birgitta och så många, många andra inkarnationer har vi kämpat för Sanningen. Jag förstår nu också bilderna jag målade, med de Heliga kvinnorna. Nunnorna, Heliga Birgitta och Clarasystrarna som du har tagit fram i vårt minne Kjerstin. Munkar har vi också varit, krigat har vi gjort, dödat har vi gjort, manipulerat och prövat på falskhetens väg har vi gjort.

Men nu är det över, nu kan vi skörda vad vi sått. Nu kan vi tillsammans väva väven tätare och tydligare. JAG ÄR DU - DU ÄR JAG. Nu minns vi även våra ursprungsjag. Allt snurrar så fort nu när himlarna öppnas.

Detta är mänsklighetens fulländning, som nu sker.

Dualkrafterna enas/förenas och vi blir till en enhet.

Vi förenas med den som sökt dig nu i etern så länge. Vi enas, vi blir till en på ett sätt, men samtidigt TVÅ HELA FULLT UTVECKLADE VARELSER.

Vi återvänder till "ruta 1" där vi startade, med SÅ MYCKET VISDOM TILL vår Älskade Gud Skaparen.

Tack.

Hilma af Klint. Jag återkommer


Ett liv på Jorden. Kjerstin Wegler
Ett liv på Jorden. Kjerstin Wegler