29. Atlantis del 2; Adama 

02.10.2021

Lemurien och Atlantis

Jag fick en magisk bok i min hand

Kanaliseringar från Adama, präst i Agartha


I början av denna sommar mailade jag till Francis som var guide under resan till Malta som jag gjorde för sju år sedan. Jag hade hört ryktesvägen att han skulle ha ny information angående Agartha, men så var inte fallet.

Francis berättade att hans fru Christine Auriela Aloisio, redan 2018, hade givit ut en bok som säkert skulle intressera mig. Jag läste på Christines hemsida om boken som verkade mycket spännande. Därför beställde jag genast "The Crystal city of Atlantis" som kom hem i min brevlåda redan efter ett par dagar. Nyfiken som jag är öppnade jag snabbt det vadderade kuvertet och slet ut boken.Jag blev stående med boken i handen en lång stund och bara stirrade på omslaget. Bilden var tagen inifrån en grotta - just den grottan på Malta där Tim (Timothy) i Agartha hade sökt kontakt med mig sju år tidigare! (Se Bloggionlägg 1) 

Kullarna vid havet kände jag mycket väl igen. Jag hade själv tagit flera foton på samma vy, inte just inifrån grottan utan lite närmare klippans kant.

På baksidan av Christines bok såg jag förlagets logga - ett timglas med havet som bakgrund. Timglas var en av de olika symbolerna om balans som Tim visade mig där i grottan!Efter att ha fotograferat av Christines bok för att publicera här, upptäckte jag regnbågsfärger på min bild av omslaget. De finns inte på originalet, utan kommer från prisman som hänger i mitt fönster. Det kändes magiskt när jag förstod att jag knäppt av bilden precis när den lilla "regnbågen" befann sig på boken.

Genast började jag läsa i den spännande boken där Christine Auriela Aloisio berättar om sitt liv, sin andliga utveckling och upplevelser från olika platser på jorden. Christine är uppvuxen i Kalifornien i USA. Boken är skriven på engelska, trots det streckläste jag den. Eftersom min engelska är dålig berättar jag bara i stora drag om innehållet i boken. Jag rekommenderar dig att läsa den själv.

Försök till korta utdrag ur boken "The Crystal city of Atlantis", där Christine Aurelia Aloisio inleder med att berätta om Lemurien":


Sid. 29.   "Lemurien var den Gyllene Eran, när varelser från våra stjärnfamiljer kom till Gaia (jorden) för första gången."

"Dessa varelser, våra förfäder, var öppna och kärleksfulla och önskade fred och kunskap."

"De tillbringade tusentals och åter tusentals av år på vår planet och de var invånare i landet "Mu" - Lemuriens kontinent, som sträckte sig från den västra sidan av Nord - och Sydamerika över vad som nu är Stilla Havet till Australien, Nya Zeeland och upp till östra delen av Asien."


Sid. 30. "Efter denna periods stora flodvågor, drog sig många av Lemuriens invånare tillbaka till Jordens inre kungarike, känt som Agartha."


Sid. 32 "Det finns en annan värld, kallad Agartha, innanför jordens (eller Gaias) yta. De många städerna, varelserna och platserna under våra fötter i Jordens inre, existerar till största delen i en annan dimension."

"Många av Lemuriens invånare flydde till dessa underjordiska områden under Mount Shasta (i Kalifornien) i slutet av Lemuriens era. De leddes av sin överstepräst Adama."

"Kristallstaden som många lemurianer snart flyttade in i under Mount Shasta är känd som "Telos"."  SLUT CITAT


Telos var den stad i Agartha som Timothy Brooke (Tim) räddades till, vilket jag läste för länge sedan i Mariana Stiernas bok "Agartha - jordens inre värld". Tim beskriver i boken även hur han transporterades från Telos upp till Mount Shasta när han besökte yttre jorden på 70-talet. 

Endast för ett fåtal personer hade jag före 2019 vågat berätta om min kommunikation med en "bror" i jordens inre värld. Eller att jag fick healing av Thoth, halvguden i Egypten. När jag sedan gav ut min bok "Uppdrag Jorden" ansågs jag av många än konstigare...

Att Adama är överstepräst i staden Telos visste jag. Minns ej om det står i boken om Agartha, men jag har haft egna upplevelser från Telos bl.a. Jag tog emot både healing och ett par budskap från Adama (se nedan).När jag läste vad Christine skrivit om Lemurien och om översteprästen Adama - då "gick poletten ner": Först då kopplade jag, efter sju år, att Lemurien var så stort och att det även täckte Kalifornien och att det var varelser från Lemurien som grundade staden Telos.
Kanalisering av Adama via Kjerstin Wegler 14 januari 2020


Högt älskade Vänner, Bröder och Systrar på jordens yta. Jag är Adama, själavårdare i Telos i Agartha, jordens inre värld.

Många av er börjar minnas oss, börjar förstå att det verkligen finns en hel värld i jordens inre. En värld som är solig, ljus och vacker. Vi har allt vi önskar oss här, men det viktigaste är Kärleken mellan oss, empatin och medmänskligheten. "Friheten" tänker hon som skriver nu, "friheten att få vara sig själv". Och ja här får alla göra, tycka och tänka vad de vill så länge ingen annan tar skada. Vill du inte umgås med andra så finns det oändligt stora områden med fri natur här; berg, sjöar och vilda djur. Urbefolkningar och de djur som ni "råkat" utrota på ytan lever här i frihet utan att störa någon. Systemet är i balans tack vare vår frånvaro av gifter och annan manipulation av naturens gåvor. Våra fordon producerar varken avgaser eller kräver asfalterade vägar som dödar naturen. Fordonen svävar över ytan utan att lämna spår efter sig.

Till just Telos kommer ibland människor som av olika anledningar har lämnat jordytan. Kanske uppges det hos er att något fartyg eller personer har försvunnit spårlöst i havet, bergen eller liknande. Vi kan då ha räddat dem in till Telos och erbjudit dem ett liv där. Som själavårdare/präst kan jag och mina gelikar behövas för att övertyga nykomlingarna om att de faktiskt lever fysiskt och inte befinner sig i en dröm.

Många av er på jorden tror ju än i dag att döden av er kropp innebär slutet på livet. Allt fler vaknar dock i dessa dagar när dimman har lättat och de lättare får kontakt med både "döda" anhöriga, guider, änglar och mästare. Ni minns då och känner igen energierna hos era hjälpare på "andra sidan". Ni minns att ni hör till dem.

Här i Agartha är många av er hemma, eftersom ni har varit här tidigare. Kanske har ni inte orkat minnas allt, eftersom livet på jordytan då skulle bli för tungt för er. Många av er, ni föregångare, har stängt av minnena för att kunna utföra ert Uppdrag på jorden. NU är dock tiden inne då Ljuset, det väntade Ljuset, återvänder till jordytan. Allt omvandlas, allt rensas och därmed kan allt förändras.

Snart finns även på ytan den fria energin, den rättvisa ekonomin och arbete som utförs i kärlek och glädje till gagn för medmänniskorna. Slaveriet som ni befunnit er i så lång tid löses upp och ni blir fria att arbeta med det ni känner i ert Hjärta att ni vill bidra med till andra. Tiden löses upp när ni lever i nuet och ni får åter tid att leka, umgås och njuta av livet till fullo.

Vi följer varje steg ni tar och hoppas fortsätta kommunikationen tills vi kan ses igen öga mot öga. I Kärlek dock, inte "tand för tand" då den tiden sedan länge är förbi. Vi ser hur ni förlåter fler och fler som ni mött i detta liv och andra. Det i sin tur gör att ni också får Ljuset i era Hjärtan att än mer stråla ut till era medmänniskor. Kärlekens spiral snurrar allt snabbare. Ljusets inträde är här, ostoppbart. Vår gemensamma Moder Jord/Gaia blir äntligen fri, liksom vi alla i dessa de sista utrensningens dagar. (vinden viner runt knuten, granarna i skogen dansar i blåsten och regnet ökar)

Älskade Vänner, vi ser fram emot att möta er alla. Var i tillit, var i glädje var i ditt hjärtas rofyllda inre.

Med Ljus och Kärlek från er vän Adama i Telos.


Adama via Kjerstin Wegler 15 januari 2020

Jag är Adama, präst i Telos, som söker kontakt med er. Utrensningen pågår intensivt Jorden över, vilket många av er Ljusarbetare upplever starkt i dag. Avslöjandena närmar sig - lång tid har vår existens här i Agartha, Gaias inre värld förtigits. Vi har heller inte velat kontakta er i större omfattning eftersom ni själva behöver förstå att ert levnadssätt är destruktivt för vår gemensamma planet Gaia. Nu när ni börjar "tänka till och tänka rätt", minnas vad som är viktigt och beständigt, nu är tiden mogen för en öppen kontakt mellan oss.

Vi var tidigare tvingade att stänga er ute för att beskydda Gaia, vår Allas Moder. Som denna kvinna liksom andra förmedlare har berättat för er så far delfiner, valar och många andra djur på jordens yta riktigt illa. Genom att ni nu förändrar ert levnadssätt kan vi samarbeta för Moder Gaias bästa. Till er hjälp får ni genom er höjda medvetenhet tillgång till uppfinningar och idéer som hjälper er på vägen.

(Här bryts kontakten på grund av yttre händelser)Fortsättning om Atlantis era följer. Ta väl hand om er så länge