133. Det är dags nu

17.06.2023

Vi skapar den Nya Världen tillsammans


VI HAR LÄRT OSS VÅRA LÄXOR

Hela mitt liv har jag haft svårt för att uttrycka mig muntligt. Eftersom jag inte alls kunde känna känslor (förutom en stor mörk rädsla och dödsångest) så lärde jag mig inte heller att uttrycka känslor. Det har varit ett stort handikapp.

Som barn mådde jag mycket dåligt av det faktum att människor sade en sak - men jag kunde känna att de ofta tänkte något helt annat... Att det fanns barn som snattade godis i affären berörde mig också illa.


Sedan 2011 har jag känt känslor, både i kropp och själ. Det var något av en chock - både positivt och negativt. Jag blev tvungen att lyssna på kroppens signaler (t.ex. smärta) och även själens meddelanden genom intuitionen.

Från år 2014 fick jag (i mitt inre) minnesbilder och "filmer" från "andra liv" - existenser i andra tider (bl.a. Egypten och Atlantis) och i andra dimensioner. Det var mycket förvånande - men även uppmuntrande. Jag upplevde att våra själar i andra dimensioner kan kommunicera utan ord - genom telepati!

Denna teknik öppnas mer och mer för oss alla på Jorden/Gaia nu. Detta innebär att ingen längre, utan att bli avslöjad, kan ljuga eller utnyttja andra.


En glimt av liv i fred, frihet och rättvisa i samklang med Moder Jord/Gaia och djuren här får du i följande blogginlägg:

Nr 3: Timothy Brooke berättar om livet i Agartha

Nr 23: Tim (Timothy) och Jesus/Sananda         

Nr 24: Sananda om kärleksförvandlingenALLT ÄR ETT

Vi, mänskligheten, har nu lärt oss vår läxa i mycket tunga energier här på jorden/Gaia. Vi har alla prövat på att vara både "onda" och "goda" i olika inkarnationer. Detta för att samla erfarenheter till Gud/Skaparen.

I "Omniversum" sker en ständig UTVECKLING - allt är i rörelse.

Vi återvänder nu till ett liv i ENHET. Tiden är inne! Många, många hjälpare följer oss från den andra sidan av "dimman" som vi har befunnit oss i alltför länge. Alcyone (Centralsolen i Universum) strålar sedan en tid sitt starka transformerande kärleksljus över oss alla.LJUSET FÅR OSS ATT MINNAS VILKA VI ÄR

Vi är alla gudomliga själar.

Vi är alla lika nära Urkällan/Gud Skaparen.

Alla själar är lika mycket värda.

Ingen är bättre, ingen är sämre - så vi kan sluta tävla nu och LEVA i stället.

Vi är alla olika, med olika upplevelser och erfarenheter - på så sätt kompletterar vi varandra.

Allt som finns bakom illusionens slöja är Kärlek och Ljus!


Nr. 4: Jesus/Sananda om att kris är utveckling

Nr. 17: Sananda om Kristus-energierna (och budskap från Ashtar och Vivamus)

Nr. 50: Sananda: TRO PÅ ER KRAFT!VI ÄR FÖRST I UNIVERSUM

Många, många i den osynliga/andliga världen följer oss, ständigt. T.ex. våra nära och kära som har gått över till andra sidan, Änglar och Mästare, Gud Moder och Fader. KÄNN deras närvaro <3

Vad som händer på jorden nu är UPPSTIGNING till högre dimensioner. Många Mästare har genom årtusendena (vad jag förstår) redan uppstigit till högre världar, från jordens yta. Men då "en i taget" s.a.s.

NU sker en MASS-UPPSTIGNING där vi alla - i Ljus och Kärlek - stiger upp i högre dimensioner TILLSAMMANS med Moder jord/Gaia, hennes natur och djur. Det har aldrig - i hela ofantligt stora "Omniversums" historia - skett förut. Därav det stora intresset från våra älskade hjälpare i den andliga världen.

Förfäras inte om människor och djur runt omkring dig dör. Valet är deras eget. Vi har av Gud Skaparen/Urkällan fått en fri vilja. Minns att det inte finns någon död! Endast den fysiska kroppen återvänder till "jordens mull" - själen är odödlig och går vidare till ett liv i Ljus. Därmed kan man välja att åter inkarnera (återfödas) på denna planet eller kanske man vill utforska något annat spännande planetsystem i Universum? 


Blogginlägg n:r 99 - Jesus/Sananda om att vi alla har olika Sanningar :)