3. Tim (Timothy Brooke) berättar om Agartha - Jordens inre värld

31.08.2021

Tim om en värld i Kärlek och gemenskap, med fri energi och utan gifter

I blogginlägg nr. 1 berättar jag om hur jag mötte Timothy (Tim)Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 26 november 2019

Syster, jag vill berätta om oss som bor i jordens inre:

Jag är Tim. Vi som lever här i Agartha är era bröder och systrar. Vi har följt er genom årtusenden och gör det nu också, med kärlek, beundran och förväntan. Det är inte mörkt här, utan Centralsolen lyser med sitt eviga behagliga ljus. Strålarna är inte skadliga utan läkande.

Vi stressar inte runt som ni, utan tar ofta pauser i vårt arbete för att umgås eller dansa. Var och en väljer arbete efter eget intresse och arbetsdagarna är korta. Här finns underbara hantverkare, bagare, skådespelare, musiker och kockar som arbetar från sitt hjärta. Eftersom vi inte har något penningsystem arbetar vi för trevnadens skull, för att få bidra med något till det gemensamma. Vi prioriterar att hinna ha trevligt tillsammans, känna glädje och gemenskap.

Gifter används inte här, varken i odlingar eller annat. Vi tar inte av jordens resurser, utan använder oss av fri energi som utgår från centralsolens magnetiska fält (enkelt förklarat av en amatör, hihi). Nikola Tesla upptäckte den fria energin under sin tid på jordens yta. Den forskningen fick ett plötsligt slut.

Fysiska sjukdomar läker vi lätt med healing. Till hjälp för att behålla den inre balansen finns det gott om lugna meditationsplatser och det finns alltid en medmänniska att prata med. Ingen behöver vara ensam om den inte väljer det själv.

Agartha är större än ni kan förstå. Här, utanför våra städer finns stora områden med orörd natur. All jordens urbefolkningar är representerade här, liksom jordens alla djur. Djuren lever fritt och ostört. Vill de tillfälligt söka kontakt med människor väljer de det själva. Vi har en del husdjur, som hundar, som lever mycket nära sin husse eller matte och kommunicerar telepatiskt.

Tankens kraft är stor här. Vi kommunicerar liksom djuren telepatiskt med varandra och med er. Med tanken skapar vi det mesta, väljer vilka kläder vi vill ha för stunden t.ex. Allt som är positivt kan skapas här.

För att hjälpa er väljer en del av oss att födas på jordens yta. En del av barnen minns varifrån de kommer, andra inte. Oavsett vilket, så sprider dessa barn kärlek, glädje och hopp till er. De kommer med tankar om rättvisa och med kunskap om Universum. Ni har mycket att lära av dem. När ni behöver höja era energier gör då som barnen, dansa och lek!

Många av de fysiska förbindelserna mellan er och oss var tvungna att stängas av, för Moder Jords skull. Krig, skövling och gifter har, som ni vet, förstört alltför mycket på yttre jorden och vi blev tvungna att förhindra spridning inåt. Annars hade det inte längre varit möjligt att rekonstruera Gaia. Vi har en nära förbindelse med den Galaktiska Federationen och med De Vises Råd. Därför är vi väl medvetna om vad som händer i övriga Universum.

Ni har haft en lång och tung tid med mycket mörker. Mörkret är nu på väg att lösas upp. Vi ser fram emot och längtar efter en snar återförening med er, älskade systrar och bröder. I väntan på den stunden är ni välkomna att ta emot vår healing, kanske genom att besöka ett av våra tempel, tillverkade av jade eller andra kraftfulla ädelstenar. Olika religioner blir ni inte pådyvlade i våra tempel, bara den rena ursprungliga kärlekskraften som kommer från vår allas gemensamma Skapare, Källan/Gud.

Kärlek till er alla från oss alla genom Tim.