115. Repris: Ärkeängel Mikael

13.12.2022

Ärkeängel Mikael är en ängel (en bland många) som ständigt följer och hjälper oss som vandrar här på jorden. 

Han ger oss styrka, beskydd och kärlek. När jag ännu kände rädsla för några år sedan, bad jag honom om hjälp. Likaså när healingen i hjärtat var så stark att det gjorde ont. Genast släppte smärtan. 


Ärkeängel Mikael, via Kjerstin Wegler 15 juli 2022


Jag är Ärkeängel Mikael

Jag är med er alla i varje stund. Det är med glädje jag ser hur ni nu släpper allt som ni inte behöver bära på längre. Det gäller både fysiskt, emotionellt och själsligt. Ni befriar er själva älskade Människor, älskade Vänner - från allt tungt och "segt" som ni har burit på i eoner.


Befrielsen är här, ni blir alla pånyttfödda, födda in i den nya "tiden", den Nya Världen. Ni omvandlar era fantastiska erfarenheter till stor visdom och Ljus. Från min synvinkel är det ett underbart och efterlängtat skådespel. Som "nykläckta" fjärilar som skiftar i regnbågens alla färger, "torkar ni era vingar i solen" och gnuggar er med förvåning i ögonen.


Världen är förändrad, du är inte ensam i den längre. Ensamhet finns inte och har aldrig funnits. Ni har levt era liv i en illusion. Ni blev infångade i Illusionen av nyfikenhet. Ni ville uppleva mer och mer och mer, experimentera med era skapelser på olika sätt. Någonstans gick det överstyr och ni förlorade er frihet, er kraft och er livsglädje. Rädslan som blommade upp inom er stängde av kontakten med Gud Skaparen och med er egen Själ. Ni blev lydiga tjänare, lättmanipulerade och avstängda från Källan.


Men nu är det dags att torka era vingar och FLYGA kära ni. Era själar är rensade och era kroppar är renade. Er älskade Moder Jord har väntat på er, djuren har väntat på er - men nu är väntan över. Allt omvandlas i denna stund. Ni återfinner era älskade vänner, både de som lever fysiskt på jorden och de som är kropp förutan! Allt som finns är enhet och Kärlek, Ljus och Glädje. Gemenskap.

Jag Ärkeängel Mikael, liksom ett oräkneligt antal andra hjälpare och guider finns alltid vid er sida. Vi är bara en tanke bort, beredda att hjälpa er över "regnbågsbron".
Välkomna HEM!


Läs gärna även nedanstående

Inlägg nr. 4: Jesus/Sananda påminner om att vi alla är Ljus och Kärlek

Blogginlägg 17: Jesus/Sananda om Kristusenergierna

Inlägg 24. Jesus/Sananda om kärleksmetamorfosen

Inlägg 64. Ärkeängel Gabriel om Guds nåd

Frösjön 2016. Kjerstin Wegler
Frösjön 2016. Kjerstin Wegler