19. Sanat Kumara o Tim om nya tider på jorden

11.09.2021

INNEHÅLL:
Sanat Kumara om nya tider på jorden 
En vårutflykt
Budskap från Tim i Agartha
Egna reflektionerSanat Kumara via Kjerstin Sisilla 3 juni 2019

Mina vänner, jag är Sanat Kumara. Jag hörsammar era frågor om vad som händer på jorden i dag. På många håll är det starka och plötsliga vindar eller snabba väderomslag med regn och åska. Moder Jord, er älskade och beskyddande Gaia, rensar sig från allt som är gammalt och förlegat. Nu är det dags för nya tider på jorden. Tider som är så nya så att de aldrig har funnits här förr och därför påverkar hela Universums utveckling.

Som ni vet är ni, just alla NI, här av den enkla anledningen att ni ville uppleva detta fantastiska skifte, denna omvandling/metamorfos som sker i denna stund. Ni har bett om att återfödas i många tuffa tider och har samlat på erfarenheter av de mest skiftande slag. Många gånger har det varit ofattbart tungt och mörkt, men ändå har ni valt att återvända till er kära planet gång på gång. Så mycket kunskap har ni samlat inom er, så mycket visdom som ni nu delar med er av till varandra och till oss i universum. Många här har aldrig levt fysiskt på Gaia och därför är era erfarenheter oerhört värdefulla. Er fantastiska utveckling bildar "ringar på vattnet" på många planeter och i många civilisationer.

Ert ursprung, er arbetsgivare och tillika era föräldrar som älskar er över allt annat är Gud Fader och Gud Moder. Vi alla här är så stolta över er. Ni Människor har åstadkommit vad ingen annan har gjort tidigare. Ni har omvandlat era fysiska kroppar till Gudomliga Väsen. Väsen av ljus och kärlek som i sin tur sprider vidare kärleksenergierna jorden runt och vidare ut, som strålar till universum.

Nu arbetar ni febrilt tillsammans med er Moder Gaia. Många av er har rensat färdigt inom er och hjälper nu era medmänniskor med rensning, ljus och glädje. Och i dessa dagar hjälper ni er planetmoder i hennes utrensning genom att ni håller ert ljus trots att det stundtals blåser hårt runt omkring er. Ni vet att nu äntligen händer vad ni har väntat på så oerhört länge. Ni minns er egen storhet och ni minns att ni inte är ensamma, ni har återknutit kontakten med era vänner, både de fysiskt levande på jorden och oss som finns här i den andliga världen. De flesta av er hade tillfälligtvis både glömt bort oss och glömt att det är lätt som en plätt att uppta en andlig kontakt både med oss och människor jorden runt. Vi är mycket rörda och lyckliga nu när vi har återfått kontakten med er.

Tillsammans med er Gaia går ni in i en ny Era, förutspådd sedan länge. Ingenting kan hindra Gaias uppstigning. Händelsen är iakttagen, beundrad och vägledd av så många fler än ni någonsin kan föreställa er. Vi, liksom ni, har väntat länge på detta. Men som ni säger; den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge.

Var i TILLIT kära Vänner när ni håller i hatten i blåsten. Vi är alla tillsammans i detta, vi är alla ETT. 

Med beundran och stor Kärlek. Sanat Kumara.


Utflykt till Djurgården i Stockholm

En vårdag åkte jag till Rosendahls trädgårdar för att träffa en vän. Vi hade inte setts sedan en kurs ett par år tidigare. Vi pratade oavbrutet samtidigt som vi stoppade i oss lite lunch. Därefter hade vi planerat att meditera tillsammans.

Vi gick högst upp på en kulle med utsikt över norra Djurgården och Brunnsviken. Där satte vi oss under en tjock gammal ek för att meditera. Vi hann inte sitta länge förrän höga ljud från helikopter-propellrar störde lugnet. Två stora militärhelikoptrar kom flygande och stod sedan still och hovrade på låg höjd över Djurgårdsbrunnsviken, viken framför Sjöhistoriska museet. Vi drog en lättnadens suck när de flög iväg efter några minuter och vi satte oss med ryggarna mot den gamla eken. 

Precis när vi börjat meditationen återvände helikoptrarna och stod och hovrade över oss igen. Efter en alltför lång stund flög de diagonalt över vattnet och ett par kvarter bort över husen på Östermalm, för att sedan svänga av och fortsätta i ungefärlig riktning mot Sveavägen och Norra Bantorget. Så tillbaks till kanalen intill "vår" kulle för att vara stilla där igen.

"Vad väntar de på?", frågade vi oss.

Samma rutt mot centrum upprepades några minuter senare. Minst två gånger utfördes detta medan vi såg på (vi räknade inte, men jag minns att vi blev mer och mer irriterade över bullret - eller rättare sagt förbaskat arga).

Att meditera med händerna för öronen gick inte bra alls, varför vi slutligen bestämde oss för att strunta i meditationen och i stället gå och fika. När vi lämnade helikoptrarna stod de åter still över kanalen och "bullrade". 

Jag hade hyfsad koll på tiden eftersom mina tåg hem inte går så ofta. Vi minns båda att vi befann oss på fiket i mycket god tid före kl. 15 (troligen redan 14.40). Vi skulle hinna prata i lugn och ro före kl. 16 då jag senast behövde gå till Djurgårdsfärjan. Alltså var helikoptrarna i luften ovanför oss långt före 15. Till fiket i Rosendahls växthus tog det max 2 minuter för oss att gå. 

När min vän och jag hade fikat och pratat klart cyklade han hem och jag gick till Djurgårdsfärjan. Vi skildes vi åt senast kl. 16.

Datumet den dagen var 7 april 2017 (jag minns ej exakt tid för "attentatet" som utfördes denna dag, men oavsett om det var 14.42 eller 14.53 så hade vi "de väntande helikoptrarna" över oss långt före den tiden... )

När färjan kom från cityhållet/Moderna museet var den fullpackad av människor som verkade upprörda och en del såg chockade ut. Jag fick veta vad som hade hänt utanför Åhléns i city samtidigt som min man ringde och var orolig. Eftersom både pendeltåg och tunnelbana var avstängda kunde jag inte åka hem, sade han. Vi bestämde att jag skulle övernatta hos svärmor på Södermalm.

Jag och några andra på färjan pratade om att vi inte skulle vara rädda, eftersom just att skapa rädsla var syftet med attentatet. Människor började prata med okända och fråga varandra om de kunde ta sig hem trots inställda kommunikationer. Jag blev rörd och kände mig stärkt av den oväntade kärlek och omtänksamhet som folk visade sina medmänniskor.

Jag messade vännen jag träffat en stund tidigare. Han berättade att Sickla köpcenter redan varit stängt på grund av terrordåd när han kom dit. Mycket snabbt jobbat med tanke på att hans cykelväg dit var kort. 

Även när jag, på väg till svärmor, passerade Slussens T-bana var där utrymt, mörkt och låst. På en "banderoll" med rullande text läste jag att stängningen berodde på ett terrordåd. Mindre än två timmar efter händelsen visste man redan att det var just ett terrordåd...

"Konsprirationsteori" eller fakta - du är fri att bedöma min berättelse som du vill. Jag vill inte skrämma upp någon utan berättar min egen upplevelse från den dagen - min egen sanning.

Jag tror att många Sanningar är på väg upp i Ljuset nu, i september 2021. 


Tim i Agartha 15 juli 2019

Hej älskade systrar och bröder. Jag är Tim i Agartha. Jag vill muntra upp er alla genom att berätta att vad som händer på jordytan påverkar även oss här i jordens inre. Vår gemensamma vördade Moder Gaia har fått lättare energier den senaste tiden. Hon drar en lättnadens suck över Ljuset som strålar in över jordytan nu, i "sista momangen" som ni brukar säga. Alla hot är avvärjda, allt fortgår enligt Guds Plan. Även vi som lever här i Agartha njuter av att energierna är ljusare och lättare. Det är som om även vi kan andas lättare när Modern mår bättre.

Era nyhetsmedia verkar ännu inte berätta om händelser som sker, mycket tystas ner. Vi här får färska rapporter som talar om arresteringar av både pedofiler, satanister och landsförrädare. Verkningslösa eller direkt skadliga vacciner börjar också uppmärksammas och avslöjas liksom vinsterna som görs...

Kjerstin:

"Här avbryts kontakten. Kanske för att jag är trött efter en dags kurs med energiarbete?" 

Ovanstående mening skrev jag under Tims budskap i manus för Uppdrag Jorden 2019. I dag tänker jag annorlunda; att Tim berörde ämnen som var olämpliga för de som ville behålla makten här på jorden och att någon därför ville avbryta vår kontakt... 

SÅ LÄS GÄRNA ENBART DET ÖVERSTA STYCKET I TIMS MEDDELANDE - ALLA HOT ÄR AVVÄRJDA OCH ALLT FORTGÅR ENLIGT GUDS PLAN <3 <3 <3 

Och, som Sanat Kumara sade: VAR I TILLIT

Att till synes så mycket elände "händer" nu 2021 (Läs: "kommer till ytan nu" - mycket har pågått ända sedan Atlantis tid) beror just på ATT LJUSET HAR VUNNIT. Allt annat är en illusion.