92. Efter solen kommer regnet

07.05.2022


Efter det underbara solskenet som vi har njutit av under denna vackra vår kommer nu det välsignade regnet för att se till att vi inte behöver svälta eller törsta senare under året.


De små hallonplantorna och och blåbärsrisets blad i skogen liksom människornas odlingar får alla vad de behöver för att växa och ge föda till mänskligheten.


Djuren får gräs och andra växter att äta och behöver inte heller gå törstiga.

Kärt besök efter sista snöstormen -  i april
Kärt besök efter sista snöstormen - i april


Urkällan/Skaparen har genom vår planet manifesterat och skapat Universums mest geniala och fulländade skapelse. I begynnelsen fanns allt som vi Människor kunde tänkas behöva på jorden. Vi levde i frid och kärlek i full kontakt med Moder Jord och med Urkällan.


Genom förslavande penningsystem, feltolkade och bestraffande religioner och utnyttjande av Moder Jords resurser har vi själva lagt på oss en känsla av brist. Denna känsla har drivit oss in i ett ekorrhjul som tagit makten ifrån oss och lagt den i andras händer, med vårt tysta medgivande...samtidigt som dualiteten och polariseringen i samhället har ökat.


Var det möjligen så att vad vi saknade var oss själva? 

Saknade vi kunskapen om vår egen skapelse och den mycket nära kontakten med naturen, djuren och Universum som vi hade en gång? Känslan av respekt, enhet och kärlek mellan alla levande varelser...


I DENNA TID står vi åter upp för våra självklara friheter och rättigheter som vi under tusentals år har tillåtit andra att ta ifrån oss. Vi tar tillbaks vår kraft och vårt mod för att kunna leva i fred, frihet och rättvisa.

Bägarlav - SKÅL för framtiden
Bägarlav - SKÅL för framtiden