88. Ibland behövs en paus

05.04.2022
Manet, Atlantkust-veien i Norge
Manet, Atlantkust-veien i Norge


Jag var tvungen att pausa ett par veckor "från det yttre" för att ta mig tid till att försöka dra upp till ytan och transformera urgamla händelser inom mig...


Sådant arbete tar tid och kraft, men ger så mycket frihet och glädje för varje steg man klarar att gå vidare - in i dimman, ut i det okända - som när vi vågar klivet eller "hoppet" visar sig vara välbekant och så oerhört efterlängtat...

Om inte mörkret fanns skulle vi inte kunna se ljuset. När jag vågade möta mitt eget inre mörker kunde jag också förlåta mina föräldrar för händelser långt tillbaks i "tiden". Som Thoth sade till mig: "Ibland behöver man skicka kärlek till dem man inte vill skicka kärlek till". 

Har också övat ÄNNU MER på att leva i NUET. Allt flyter på så mycket lättare då och även kontakten med Moder Jord och djuren blir djupare och synkroniserade händelser ökar. Oron minskar - det är faktiskt bara nuet - som finns! Som Thoth säger: Att grubbla på vad som har varit eller vad som kan komma i framtiden förstör mjälten... 

Jag är mycket tacksam för all hjälp som dykt upp utmed vägen, ofta helt oväntat.


Insikt: Vad vi har väntat på så länge är OSS SJÄLVA - ingenting annat.


Bland många andra; nedanstående tre böcker har de senaste åren betytt och betyder ännu mycket för mig. De förmedlar alla enligt mig, kodade budskap, universella sanningar och höga energier på vitt skilda sätt. 

Del 2 i bokserien
Del 2 i bokserien

Bokserien om "Anastasia" av Vladimir Megrè ger nya insikter och inre upplevelser för varje gång jag läser dem. 

Böckerna är svåra att beskriva, men ger mig en stark längtan efter att leva enkelt, i naturen och närmare djuren. Likaså ökar närheten till "Urkällan" och Moder Jord. Jag har även skrivit om "Anastasia-böckerna" i tidigare blogg-inlägg.

Tyvärr finns endast de fyra första böckerna översatta till svenska (från ryska). De följande har jag förgäves försökt hitta som "pappersböcker" på engelska.


"Thoths verktyg till mänskligheten" av Paula Rabenius innehåller massvis av klokheter som tål att läsas om många gånger. 

Där finns även många fantastiska meditationer till hjälp för att få kontakt med och kunna arbeta på olika sätt inifrån sitt hjärta. Meditationerna finns även som CD och som ljudfiler. 

De verktyg som Thoth erbjuder oss som hjälp i vårt inre arbete är helt fantastiska. Känner du den minsta dragning till eller har minnen från Egypten eller Atlantis tid är jag övertygad om att du kan få stor hjälp av att pröva hans metoder.


"Kunskapens bok" är en stor, mycket tjock och vacker unik bok som sprider ett starkt elektromagnetiskt fält runt omkring sig när man arbetar med den. 

Det är inte en bok man läser "rakt upp och ner" utan studerar, helst tillsammans med andra. Sök på Facebook eller på nätet på "Kunskapens bok" om du vill ha mer information. 

För mig var det en fantastisk upplevelse och förmån att få arbeta med denna bok. Jag är övertygad om att de starka koderna från "Multiversum" som jag fick till mig då, hjälper mig även i dag.  

Målning av Hilma af Klint
Målning av Hilma af Klint