74. Thoth: släpp allt gammalt

17.01.2022


Thoth via Kjerstin Sisilla 24 januari 2022


Jag är Thoth som är tacksam över att nå fram i dag. 

Det är en glädjens dag.

Så oerhört mycket har dragits upp i Ljuset under den senaste tiden för att nu lösas upp och försvinna i intet. Denna kvinna, "kanalen" kallad (ler), blev i morse förskräckt över alla de små kolsvarta "molntussarna" som dök upp på himlen. Samtidigt, i soluppgången fanns en del vackert rosa moln och en frisk vind. Det var ett intressant och dramatiskt skådespel när de svarta små "tussarna" löstes upp och försvann.

Jag skulle tro att detta händelseförlopp ganska väl illustrerar vad som händer inom många människor nu. Den vackra rosa kärleksenergin finns där och ljuset, men så rätt som det är kommer ilska upp, som från ingenstans för att sedan försvinna. Iaktta gärna skeendena på himlen och likaså iaktta vad som händer inom er själva. Även exakt vad som händer inom andra lär ni er snart att läsa av.

Genom att ni observerar era känslor och sinnesstämningar ständigt, blir ni också bättre på att läsa av andras energier. Det kan nog vara bra för er därför att ni vet, ibland har ni en sämre dag eller stund, då ert humör inte är på topp. Då kan ni lätt undvika obehag genom att hålla avstånd till andra. Ja, ni behöver ju inte springa och gömma er, men håll distans tills ni kan höja era energier. Många av er har lärt er bra knep för detta, t.ex. att gå till en avskild plats (t.ex. toaletten om ingen annan plats finns).

Ta tio lugna, djupa andetag (helst genom näsan), genom att ta in ljuset uppifrån när ni andas in och släpp ut de tunga känslorna nedåt när ni andas ut. Upprepa gärna därefter "Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset (eller Livet)" några gånger. Mantrat är sant och bra som sådant, plus att det ger er kraften tillbaks i "ert Jag" och dessutom skapar kontakt med hjälpare och guider.

Svårare än så behöver det inte vara att behålla er balans, ert lugn och era höga energier, kära ni. Och det bästa är; ni kan göra det många gånger om dagen eftersom tiden för att gå på toaletten alltid finns, eller ska finnas på alla arbetsplatser som en självklar mänsklig rättighet.

Njut, mina vänner av att leva på Gaia i en fysisk kropp i denna fantastiska tid. Så oerhört många önskade uppleva det, men inte alla fick möjligheten. Känn er priviligierade och njut av dagen, njut av stunden. Njut genom era sinnen av den underbara doften av god mat, av smaken på er favoritfrukt, färgen och doften från de underbara blommorna. Lyssna till fåglarnas sång, njut av himlens vackra färgspel och månen och stjärnorna på natten. Har du familj eller vänner så gläds åt att de finns, att ni finns till för varandra. Njut av kontakten med era husdjur, har du inget eget kanske du kan få dig en kelstund med grannens?

Och njut av att se och höra på de allra bästa energi-höjarna på hela Gaia - barnen! De är era bästa läromästare. Små barn är nyfikna på allt, undersöker, prövar, samlar erfarenheter utan förutfattade bestämda uppfattningar. I barnens värld är allt möjligt. Är något svårt att utföra går de lätt, som lite äldre (kanske tre år) in i fantasins värld där leken kan utvecklas och expandera i vilken riktning och i vilken omfattning som helst. Allt kan hända!

Där har ni den, där har ni nyckeln till världen som ni kan skapa nu lätt som en plätt. Den Nya Världen som just Du vill ha den. Allt som är positivt går att skapa så var så goda:

SKAPA DEN NYA VÄRLDEN!

Stig in i flödet, "flowet" och skapa med din fantasi - i glädje och kärlek.

Tack för mig.

Thoth