67. INTRO 2

02.01.2022

Atlantis är en del av vår historia


Ingen saga utan en del av vår bakgrund 

I början av Atlantis era levde vi som i ett Paradis på jorden. Vi hade allt vi kunde önska oss eftersom vi kunde visualisera och därmed materialisera våra önskningar. Vi levde då i 5:e dimensionens energier och i balans mellan maskulina och feminina energier.

Vi hade intim kontakt både med Moder Jord och med Universums planeter och stjärnor. Så kom egot in i bilden, några ville ha makt över andra och därmed sjönk mänsklighetens medvetandet. Blogginlägg 28-34 handlar om Lemurien och Atlantis m.m.

Läran om återfödelse (reinkarnation) togs bort från bibeln (på 300-talet) då den skrevs om. Likaså vetskapen om att Jesus/Yeshua var en människa som vi - inte "Guds enfödde son". Han fick som uppgift att föra ner Kristus-energierna till Jorden, men vi har alla olika uppgifter... Av rädsla för den feminina kraften gjordes Maria Magdalena om till en sköka, en hora, i bibeln. Hon hade i verkligheten lika stora kunskaper som Jesus...

Som urbefolkningar behöll vi en stor del av våra gamla kunskaper, men motarbetades på olika sätt, vilket sker än i dag som ni vet. Maia-indianerna förutspådde en stor förändring på vår planet (genom att observera planeter och stjärnor tror jag) med start 2012. Det har misstolkats av vissa grupper som då förväntade sig jordens undergång, i stället för den stora energi-ökning som faktiskt påbörjades i december 2012. Allt pekar på att vi nu är inne i slutet av denna stora omvandling. Efter att ha reinkarnerat på Jorden liv efter liv för att samla på erfarenheter till Gud/Källan är vi nu fullärda.

Det har gått nio år sedan 2012 och vissa kanske tycker att fortfarande bara mörker syns på jorden. Det är en illusion. Under ytan har mycket positivt hänt och mycket händer i varje sekund. För att mörkret ska kunna avlägsnas helt måste det först dras upp till ytan, både inom var och en av oss och i olika länder, regeringar o.s.v. jorden runt.

Energiökningen som faktiskt sker på jorden NU kallas för uppstigning. Jorden - planeten Gaia - höjer sina energier från 3:e till 5:e dimensionen. Det är inte unikt i sig MEN i det här fallet höjs även befolkningens energier, vilket innebär att vi blir de första i universums historia som får möjligheten att stiga upp I DE KROPPAR VI BEFINNER OSS I. Annars brukar själen lämna kroppen som sedan kan "stiga upp" till en annan dimension innan den eventuellt önskar återfödas i fysisk form någonstans.


Vi bearbetar, transformerar och släpper nu med lätthet all gammal indoktrinering bestående av bland annat rädsla, skuld och skam. Vi återfår kontakten med vårt ursprung, vår inre kraft och därmed våra Högre Jag - de vi egentligen är i vår själ. På så sätt kan vi leva ett liv på jorden - i våra fysiska kroppar - i FRED, FRIHET och GLÄDJE.


Rädsla är också det en typ av mörker. Därför är det så viktigt att vi, var och en av oss, vågar gå in i vårt inre och möta OSS SJÄLVA. Man talar i dessa sammanhang om att var och en får uppleva "själens svarta natt" innan man kommer ut i Ljuset. Det är ingen rolig upplevelse, men väl värd mödan eftersom man sedan känner sig friare, gladare, helare och närmare sig själv, sin själ, sitt inre JAG. Om inte mörkret fanns skulle vi inte kunna se Ljuset...

Mer om rädsla och om dimensionsportar finns att läsa i blogginlägg nr. 11 om Alice i Underlandet som använde både tavlor och speglar i familjens stora hus som dimensionsportar till "andra världar".


Under skrivandet av självbiografin När dagen gryr kom ett kärt minne upp till ytan: Jag var tre-fyra år och hade av rädsla för mamma gömt mig i en stor fåtölj. Därifrån såg jag vår gröna undulat som jag älskade. Genom att se på Pelle försvann jag in i annan värld. Där fanns gröna ängar med underbara fåglar, blommor, bin, humlor och små älvor. Jag dansade och lekte med andra barn där, i den ständigt lysande solens sken. Nyligen har jag förstått att denna värld finns i en annan (högre) dimension som kallas för Agartha.

Ofta visualiserar jag/ser inom mig, en värld liknande den som Tim beskriver i budskapet nedan. Det vi visualiserar och manifesterar med våra tankar kan vi också skapa. När vi är många som tänker positivt om framtiden skapar vi den tillsammans. Jag tror att det var ungefär så, som i Tims berättelse, vi levde under Atlantis positiva och balanserade tid - i den 5:e Dimensionen.

I blogginlägg 1 berättar jag om mitt första möte med Tim (Timothy Brooke). När jag senare läste boken "Agartha, Jordens inre värld" av Mariana Stjerna fick jag "glimtar", som filmsnuttar som spelades upp i mitt inre. vilket jag berättar om i Uppdrag Jorden".  Kontakten med Tim har jag haft i perioder sedan 2014. 


Tim i Agartha

26 november 2018: 

Syster, jag vill berätta om oss som bor i jordens inre:

Jag är Tim. Vi som lever här i Agartha är era bröder och systrar. Vi har följt er genom årtusenden och gör det nu också, med kärlek, beundran och förväntan. Det är inte mörkt här, utan Centralsolen lyser med sitt eviga behagliga ljus. Strålarna är inte skadliga utan läkande.

Vi stressar inte runt som ni, utan tar ofta pauser i vårt arbete för att umgås eller dansa. Var och en väljer arbete efter eget intresse och arbetsdagarna är korta. Här finns underbara hantverkare, bagare, skådespelare, musiker och kockar som arbetar från sitt hjärta. Eftersom vi inte har något penningsystem arbetar vi för trevnadens skull, för att få bidra med något till det gemensamma. Vi prioriterar att hinna ha trevligt tillsammans, känna glädje och gemenskap.

Gifter används inte här, varken i odlingar eller annat. Vi tar inte av jordens resurser, utan använder oss av fri energi som utgår från centralsolens magnetiska fält (enkelt förklarat av en amatör, hihi). Nikola Tesla upptäckte den fria energin under sin tid på jordens yta. Den forskningen fick ett plötsligt slut.

Fysiska sjukdomar läker vi lätt med healing. Till hjälp för att behålla den inre balansen finns det gott om lugna meditationsplatser och det finns alltid en medmänniska att prata med. Ingen behöver vara ensam om den inte väljer det själv.

Agartha är större än ni kan förstå. Här, utanför våra städer finns stora områden med orörd natur. All jordens urbefolkningar är representerade här, liksom jordens alla djur. Djuren lever fritt och ostört. Vill de tillfälligt söka kontakt med människor väljer de det själva. Vi har en del husdjur, som hundar, som lever mycket nära sin husse eller matte och kommunicerar telepatiskt.

Tankens kraft är stor här. Vi kommunicerar liksom djuren telepatiskt med varandra och med er. Med tanken skapar vi det mesta, väljer vilka kläder vi vill ha för stunden t.ex. Allt som är positivt kan skapas här.

För att hjälpa er väljer en del av oss att födas på jordens yta. En del av barnen minns varifrån de kommer, andra inte. Oavsett vilket, så sprider dessa barn kärlek, glädje och hopp till er. De kommer med tankar om rättvisa och med kunskap om Universum. Ni har mycket att lära av dem. När ni behöver höja era energier gör då som barnen, dansa och lek!

Många av de fysiska förbindelserna mellan er och oss var tvungna att stängas av, för Moder Jords skull. Krig, skövling och gifter har, som ni vet, förstört alltför mycket på yttre jorden och vi blev tvungna att förhindra spridning inåt. Annars hade det inte längre varit möjligt att rekonstruera Gaia. Vi har en nära förbindelse med den Galaktiska Federationen och med De Vises råd. Därför är vi väl medvetna om vad som händer i övriga Universum.

Ni har haft en lång och tung tid med mycket mörker. Mörkret är nu på väg att lösas upp. Vi ser fram emot och längtar efter en snar återförening med er, älskade systrar och bröder. I väntan på den stunden är ni välkomna att ta emot vår healing, kanske genom att besöka ett av våra tempel, tillverkade av jade eller andra kraftfulla ädelstenar. Olika religioner blir ni inte pådyvlade i våra tempel, bara den rena ursprungliga kärlekskraften som kommer från vår allas gemensamma Skapare, Källan/Gud.

Kärlek till er alla från oss alla genom Tim