66. INTRO 1

29.12.2021

Gamla vänner förstår mig inte...


Hur ökar vi vår medvetenhet?

Jag fick ett trevligt brev från en kär gammal vän, en barndomskompis. Hon avslutade brevet med att skriva: "Jag har läst lite på din Blogg, men har svårt att förstå det du skriver". 
Det har jag verkligen förståelse för. De senaste fyra-fem åren har jag både blivit hånad och utskrattad på grund av min inre övertygelse. Min envishet att tro på mitt inre har även resulterat i en skilsmässa och två flyttar under det senaste året. Därför försöker jag nu förklara på ett enklare sätt i några blogginlägg med titeln INTRO, i hopp om att fler ska bli intresserade av en andlig resa.

Egentligen känner jag mig, i dessa starka Kärleks-energier som nu strålas från Solen (?), mest som tjuren Ferdinand ni vet (från Kalle Ankas julafton), han som bara vill sitta under korkeken och lukta på blommorna i lugn och frid. Men jag gör ett tappert försök...

Sedan 2011 då jag började minnas min barndom har jag arbetat intensivt med att bli fri från den stora förlamande rädslan. Enligt mig är just rädslan vår värsta fiende. 
När jag vågade gå djupt in i mitt inre och möta rädslan, då kunde jag också bearbeta och transformera (omvandla) den till något positivt. Jag insåg att döden inte finns, endast en övergång till existens i andra dimensioner. Ju mer jag bearbetade, ju mer jag grät och därmed kunde släppa taget om gammalt, ju friskare, friare och gladare blev jag - för jag hittade mer och mer av MIG SJÄLV. 

På jorden har vi levt i 3:e dimensionen under årtusenden och tappat kontakten med vår själ/vår essens och därmed även med vårt Gudomliga ursprung och våra vänner som lever i högre dimensioner (från 5:e dimensionen och uppåt). 

Följande är mina Sanningar:
VI ÄR inte vår kropp      (vi ÄR vår själ som tillfälligt bor i kroppen i våra olika inkarnationer/liv)
VI ÄR inte våra tankar   (våra tankar är programmerade av omgivningen)

VI ÄR inte våra känslor (men känslorna kan hjälpa oss att se vad vi behöver bearbeta för att bli fria)

Vi lever i 3:e dimensionen helt genom våra sinnen, i sinnevärlden eller "Det manifesterade universumet". De högre dimensionerna kan man kalla t.ex. den andliga världen eller "Det omanifesterade universumet". 

Jag rekommenderar starkt sidan celestemetoden.se där man kan delta i en (gratis) nätkurs, Celestemetoden 1. Man får en både enkel, proffsig och tydlig förklaring på ovanstående och mycket annat som åtminstone jag hade funderat på. Kursen som finns på svenska och engelska hjälper oss att höja vår medvetenhet.

2018 ombads jag av en kär vän "på andra sidan slöjan" att skriva och berätta om min livsresa. Resultatet blev Uppdrag Jorden (2019). Boken innehåller många praktiska tips och övningar förutom berättelsen om hur mitt uppvaknande skedde genom kontakten med en andlig värld. 

Flera personer har berättat att boken har hjälpt dem på deras personliga resa, genom att göra dem mer medvetna om att vi bär Sanningen inom oss.

Kopierat från Blogginlägg nr. 49:


Jesus högre jag Sananda via Kjerstin Sisilla 1 september 2021


Jag är Sananda. Älskade vänner - jag välkomnar er av hela mitt hjärta hit till de högre sfärerna.

Det är ett under att ni har överlevt så många livstider i de tidigare så sega och tröga energierna på Jorden. Nu är ni så många jordebor (och fler tillkommer varje sekund) som gnuggar er i ögonen och undrar varför ni inte SETT med era ögon förut.

Varför ni inte sett den oerhörda skönheten på er vackra planet Gaia eller de fantastiska levande varelserna som bebor henne - allt från daggmaskar till trollsländor och era älskade katter och hundar SER ni nu med nya ögon. Ni ser Guds skapelse i allt. Ni kommunicerar med djuren, med träden och även med era medmänniskor på ett nytt sätt. Eller rättare sagt, genom att ni nu alltmer lever i NUET, så blir ni mer av ert Högre Jag och ni minns vilka Kärleksfulla varelser ni Människor i grunden är. Ni är alla Guds skapelse, ni är alla ETT med Gud - VI ÄR ALLA ETT.

Visst, ni har hört det förut - VI ÄR ALLA ETT, men NU börjar ni inse den fulla innebörden av uttrycket. Vi är verkligen alla ett. Ni förstår nu att Gud, Kristus eller änglarna aldrig lämnat er. Det var ni som, som planerat var, sänkte era energier för att inhämta mer visdom.

Kristus-energierna finns där de alltid varit och de strålar från Universum ner över er. Änglarna av alla de slag har följt er i alla situationer i alla liv, men endast kunnat hjälpa er när ni bad dem. Alla vi andra hjälpare på olika "stationer" i Universum har på senare tid kunnat gå in med (ännu) mer hjälp och stöd än tidigare, genom att ni har höjt era energier över en gräns där vi lättare når varandra.

Alla här i de högre världarna är euforiskt glada över era fantastiska framgångar. När ni helt är uppslukade i NUET med vad som ger er glädje och som verkligen engagerar er höjer ni tillsammans det mänskliga medvetandet.

Alltså, genom att inte vara medvetna om "tid och rum", utan engagera er med ert hjärta i vad ni tycker om att göra, så ökar ni medvetandet. Det kan låta som en paradox - att det omedvetna (när ni glömmer bort er kropp) ökar det medvetna.

Så, Älskade vänner - fortsätt bara som ni gör nu - gå vidare i kärlek, skapande, lek, beundran av Moder Jords skönhet, hjälpsamhet till era medmänniskor och kontakt med era husdjur - så händer under.

Gläds åt att ni lever i en fysisk kropp i denna fantastiska tid på Gaia. Det är vad ni har önskat er innan ni valde att födas.

Undvik att läsa skrämselpropaganda, som korrupta nyheter. Det vore bättre med en promenad i skogen eller en simtur, lek med barnen eller en fika med grannen. Att lyssna på och kanske dansa till din favoritmusik höjer också energierna.

Här avslutar vi för dagen, älskade beundrade Människor.

Er Sananda