64. Ärkeängel Gabriel om Guds nåd

23.12.2021


Ärkeängel Gabriel via Kjerstin Sisilla 2 januari 2022


Det är jag Ärkeängel Gabriel som vill tala med er i dag. 

Jag är en av Guds änglar och mitt ärende i dag är att Guds Nåd har nått planeten Gaia.


(Jag känner starka kärleksfulla energier och ser guldfärg som rör sig som slöjor. Det snurrar i pannchakrat och utåt i en cirkel eller en snurrande spiral. Det pulserar i pannan och i ögonen, där jag sitter och blundar)


Älskade ni, era energier, era vibrationer har nu höjts så mycket att ni alla är nåbara för Ängla-energierna. Vi är många och vi har olika uppgifter, precis som ni Människor. Vi har olika specialiteter.

Ta emot mitt gyllene Ljus - jag förmedlar Guds Kärleks ljus in i ert tredje öga. Jag aktiverar er tallkottkörtel och sänder Guds Nåd in i er kropp och själ. Snälla Älskade ni, ta emot min gåva. Var och en av er är älskad, varje millimeter av er kropp är Guds skapelse och Kärlek.

Eftersom just Du är Guds skapelse, oavsett vilka synder du tycker att du har begått i de tunga jord-energierna, ÄR du ändå Guds Kärlek, du är lika älskad, du är lika nära Gud som allt skapat. Du är Kärlek och inom dig har du Sanningen, sanningen om din Gudomlighet, om din egen storhet.

Guds nåd som strålar över er alla innebär att allt är förlåtet, därför att det finns ingenting att förlåta. Guds nåd låter er alla, utan undantag, vakna upp till en Ny Värld. Minnas er egen storhet, minnas er gemenskap, minnas ert gemensamma arbete.


(Det pulserar ännu intensivare i pannchakrat. Det känns som en stor gyllene boll som omväxlande utvidgar sig och drar ihop sig innanför näsroten och rör sig utåt i en cirkel, den växer och krymper, växer och krymper)


Ni har alla fullföljt det arbete ni kom till Jorden för att utföra. Ta emot Guds kärlek och sprid den vidare för nu, i denna stund, omvandlas allt. Vilket naturligtvis ingick i Guds Plan.

Ni har utfört ert arbete väl och nu är det dags att njuta av livet, njuta av stunden och den stora Händelsen.

Snälla ni, var och en av er, kalla på mig Ärkeängel Gabriel och be mig hjälpa er öppna era chakran, få snurr på era tallkottkörtlar så ni kan ta emot Guds Nåd och Kärlek. När ni så gjort, då har ni nått till Kärlekens hus, Enheten där polariteten inte finns, där ni kan glömma "ni och dem". Ingen är bättre, ingen är sämre - alla är vi Guds barn.

Så ta nu emot mig och låt Faderns Kärlek arbeta i er genom mitt Gyllene ljus. Lämna illusionen och återgå till Kärlekens sfär.

Jag älskar er alla så mycket. Jag är Ärkeängel Gabriel