61. Jesus/Sananda om återföreningen 

15.12.2021

Kristus har återförenats med sin brud


Sananda via Kjerstin Sisilla 23 december 2021


Jag är Sananda.

Det är fullbordat. Christus har förenats med Maria Sóphia.

Det som förutsagt är - det har nu inträffat. En återförening har skett.

Christus-energierna - de Gudomligt maskulina energierna - nedsända till Gaia från Fadern genom den Helige Ande har således nu återförenats med de Gudomligt feminina energierna Maria Sóphia, nedsända via Modern genom den Helige Ande.

Kristus har återförenats med sin brud - Kristi brud. En helhet har därmed uppnåtts, ett återvändande till helheten, till Ursprunget, till Källan, Gud Moder/Fader.

Detta var som ni vet förutspått och nu är det genomfört. Undret har skett - Gaia blir, som förutspått är den Gyllene Planeten och hennes invånare blir Människor i balans, återvändande till Paradiset.

Älskade Människor, ni som är vI, har gjort det. Ni har överlevt och inte nog med det - ni har tillsammans uträttat ett enastående arbete. Ni har alla nu samlat på er så mycket erfarenheter från de tunga och tröga 3D-energierna så att VISDOM har uppnåtts, liksom BALANS inom var och en av de som är villiga att i gemenskap skapa Den Nya Världen.

Älskade Vänner på jorden - ha nu ett fint och fridfullt julfirande! Njut av stunden, av friden och av ett underbart avslut på 2021.

Er bror Yeshua/ SanandaMer om Gudomligt maskulina och Gudomligt feminina energier finns att läsa i Blogginlägg 6 och längs ner i inlägg nr 28 (länkar nedan)