60.  Sanat Kumara om sanningen

11.12.2021

Ett liv i sanning är ett fritt liv. 

Att lyssna på hjärtats inre röst är ett liv i frid. Sanat Kumara via Kjerstin Wegler

Favorit i repris

Mina vänner, ni är på god väg. Ni är på god väg att få den värld ni har väntat på så länge. I årtusenden har ni samlat erfarenheter som ni nu har med er in i den nya tiden. Varje gång ni har kämpat för Sanningen har ni förtryckts, torterats, skrämts till tystnad eller dödats. Ibland har ni själva valt att gå över till andra sidan för att få återförenas med era vänner.

Nu är tiden inne då det är dags att glömma striderna och tillkortakommandena. Det är dags att återigen stå upp för sanningen. Skillnaden är att nu kan ingenting stoppa er. Den Gyllene Tidsåldern är här nu. Er kontakt med Moder Jord öppnas allt mer för varje dag samtidigt som slöjorna försvinner. Kontakten med Agartha, jordens inre värld, och med vänner i Universum förtätas, på så sätt att du lättare får kontakt med oss. Vi har alltid funnits här för er men ni har varit för långt bort från er själva, från ert inre, för att kunna möta oss.

Snälla du, gå in i ditt hjärta varje dag och be att få veta vem du är. Du är så mycket större, så mycket mer än du någonsin kan föreställa dig. Ni är alla gudar och gudinnor med direkt kontakt med Skaparen och ni kan åstadkomma under. Det är dags att lyssna på hjärtat, handla därefter och åstadkomma under på jorden.

Se gudomligheten i din granne, din kollega och din forne fiende. Ni är alla olika, med olika erfarenheter, tankar och åsikter. Det är så det ska vara. Ordet är fritt, tanken är fri. Men ni är alla bröder och systrar och det är en utgångspunkt du ska utgå ifrån. Ni är alla en del av Skaparen och Skaparens oändliga kärlek. Kärleken är oändlig, den tar aldrig slut.

Kärleken på jorden växer ständigt, ju fler ni är som tar varandras händer och som ser in i sin nästas själ. Ni ser att där finns ni själva. Ni är ett. Allt är ett. Lys ditt ljus och var en förebild för de som inte hittat sitt själsljus än. Döm inte andra, alla utvecklas i sin egen takt. Mognande går ej att skynda på utifrån.

Ett liv i sanning är ett fritt liv. 

Att lyssna på hjärtats inre röst är ett liv i frid. 

Att göra det du önskar i nuet är ett liv i glädje. Det är ett sätt att lura rädslan att försvinna för evigt.

Lycka till älskade och högt aktade systrar och bröder. 

Er Sanat Kumara