59. UFOs

10.12.2021

1) Egna upplevelser om s.k. UFO:s

2) Sanat Kumaras ord om kärlek från Universum


Vintern 2016/2017 såg jag två så kallade UFOs. 

En klar och solig morgon när jag körde bil  såg jag ett ovalt silverglänsande föremål rakt framför mig på himlen. Jag tittade efter vingar på, eller avgaser från farkosten, men såg ingenting sådant. Avstånd och storlek var svårt att bedöma, men jag uppfattade föremålet som stort och på relativt hög höjd. När jag hade uteslutit både flygplan, drönare och jättefågel kom ordet "rymdskepp" för mig och jag fnissade lite. Så kom jag fram till en rondell och behövde koncentrera mig på trafiken. När jag såg upp på himlen igen var det tänkbara rymdskeppet försvunnet.

Några dagar senare var jag på skogspromenad. Jag gick genom skogen och kom fram på en grusväg intill en åker. Himlen var vacker med små moln som skiftade magiskt i olika rosa nyanser. Jag stannade och såg på de vackra molnen. Ett litet moln kom svävande emot mig på låg höjd. Bortom molnet i en lång sänka på andra sidan åkern kom något flygande. Föremålet var ovalt och blankt, större än de drönare som jag hade sett men betydligt mindre än det möjliga rymdskeppet jag sett vid rondellen. Jag såg mig omkring men såg ingen människa med fjärrkontroll.

När föremålet kom närmare såg jag att det var helt slätt och gnistrade som silver i solen. Det vackra lilla molnet var precis framför mig, över åkern. Farkosten försvann in i molnet, som då skiftade i rosa och ljusblått. Från molnet strålade det kärlek, som starka Kristusenergier. Tårarna rann eftersom upplevelsen kändes som en hälsning från vänner på andra sidan. Jag tackade för hälsningen medan molnet steg uppåt och for vidare utom synhåll över skogen. Jag bedömer att föremålet hade plats för en person. Kanske fanns det ett större moderskepp inuti det magiska molnet?

Kanske gavs jag denna upplevelse för att orka gå vidare in i låga energier och bearbeta rädslorna som jag till viss del ännu bar på? Jag tror att den andliga världen ibland vill visa att vi inte är ensamma här på jorden. Vi är sedda, vi är älskade och vi har många följare och hjälpare trots att vi ofta inte ser dem.

Något år senare besökte min man och jag en stor klädbutik, en så kallad Factory Outlet. Där dök vi in i varsin provhytt på den gemensamma jeansavdelningen. När jag gick ifrån provrummet för att byta storlek på ett plagg, mötte jag en lång, kraftig man med blå kläder och kalt huvud. Han gick mitt i den trånga gången. Jag känner automatiskt in människors energier. Det märkliga var att denne man hade ingen utstrålning alls. Det fanns ingenting att läsa av. Han hade mycket bred hals och kraftiga överarmar. T-shirten var vackert blå i olika nyanser. Den smet åt på kroppen som om den vore vara ditmålad. Överarmarna var helt släta utan antydan till biceps, trots att killen såg både vältränad och smidig ut. Han var säkert över två meter lång. Hans högra arm befann sig i min ögonhöjd när vi möttes. Skymten jag hann få av ansiktet gav mig intrycket av ljust blåvitt och slätt skinn. Förutom att huvudet var kalt verkade han sakna både ögonbryn och ögonfransar.

Bakom mannen gick en kort äldre kvinna. Hon hade i motsats till mannen ytterkläder på sig. Ingen av dem hade en varuvagn eller korg trots att de kom i riktning från entrén. När jag senare passerade avdelningen för barnkläder stod mannen och kvinnan där och pratade mitt i en gång. Språket var för mig helt obegripligt. Jag hade velat se mer på den annorlunda killen, men kände mig iakttagen så jag gick vidare.

Under flera dagar tänkte jag sedan på mannen utan utstrålning. Så insåg jag att han antagligen inte hör hemma på jorden utan var här och hälsade på, kanske för första gången. Han verkade inte veta riktigt hur vi såg ut eller uppförde oss, att vi brukar ha ytterkläder på vintern och har biceps. Han kanske var nyfiken på hur vi jordbor fungerar och scannade därför in mig. Det fick han gärna göra eftersom han verkade vänligt inställd.


Sanat Kumara om kärlek från Universum via Kjerstin Wegler

Favorit i repris

Jag är Sanat Kumara. Händelserna utvecklar sig snabbt i denna stund. Många av er upplever i sina kroppar den stora vackra energihöjningen som sker på Gaia. Ni är underbara mina Vänner, liksom ni alltid har varit, trots att ni tidigare inte alltid har kunnat erkänna det (ler). Erkänn nu er Storhet, ert mästerskap. Ta med alla era sinnen in den kärlek som sänds till er från många skilda håll i Universum. Minns att det är för detta ni är här, minns att många av er har gjort liknande uppgifter tidigare, på andra planeter.

Ni som har blivit lurade att tro att jorden är den enda planeten det finns liv på. Ni börjar nu känna och uppleva att det finns så mycket mer runt omkring er. Det finns så många vänner och så mycket kärlek som strålar till er alla, intensivare för var dag. Vi älskar er och Skaparen har alltid älskat er, i alla tider, i alla dagar för just den ni är - inte för vad ni gör eller vad ni har gjort eller inte har gjort.

Föreställ dig en stor spegel framför dig. Se i spegeln hur Guds/Skaparens Kärleksljus strålar ner över dig uppifrån. Andas in kärleksljuset i hjärtat med lugna djupa andetag. Känn Moder Jord under dina fötter. Känn hennes kärlek strömma in genom dina fotsulor, upp i benen och vidare upp genom dina nedre chakran och vidare till hjärtat där Moder Jord och Fader Himmel förenas i kärlek till alla deras barn som vandrar på jorden. Känn att du är värd denna kärlek och ta in den i alla dina celler. Genom ditt öppna hjärta fördelas kärleken, förs vidare i ett evigt kretslopp in i kroppens celler.

Njut av stunden, njut av livet och njut av skönheten och kärleken som finns i överflöd inom dig själv och i ALLT runt omkring dig. Var NÖJD med vad du har uträttat på denna planet under långeliga tider. Minns att det är vägen som är målet. NJUT av resan som du har väntat på så länge. Glöm kraven på prestation och var i stunden i glädje och tillit.

Vi är med er alla liksom vi har varit i alla tider och vi gläder oss och firar tillsammans med er mina Vänner. VI ÄR ALLA ETT.

I kärlek och glädje. Er alltid närvarande Sanat Kumara.                  ( juni 2019, AKTUELL I DAG)