50. Jesus/Sananda

03.12.2021

TRO PÅ ER KRAFT, säger SanandaSananda via Kjerstin Sisilla 25 oktober 2021


Älskade människor på Jorden. Jag är er Sananda, er Yeshua, er vän Jesus.

Det är underbart det som nu sker, vi dras alla samman. Många, många trådar dras mellan er människor på jorden, mellan er sinsemellan, samtidigt som allt fler av er vaknar upp och knyter starkare band till den andliga världen. Till er själva, till er Själ, till ert högre Jag, er essens som ni hade glömt helt när ni var fast i "Illusionens ledband".

Jag Sananda och alla mina/våra vänner här på mitt skepp Nya Jerusalem, vi fröjdas/vi gläds i dag. Era kronchakran öppnas, era Höga hjärtan öppnas och ni SER med era ögon - ser äntligen era Gudomliga Själv. Ni växer, växer, och växer så snabbt nu i denna mirakulösa tid som nu är - ni minns och ni återfinner er själsfamilj både på det fysiska planet och i andra dimensioner, som många av er för endast en liten tid sedan, inte mindes att de fanns.

Vi är så nära, så nära varandra nu, Älskade vänner; bröder och systrar. Ni ska veta att det ni nu gör är mycket STORT, ett mycket stort Mirakel sker nu när allt återknyts och allt återväcks.

Ni är som fjärilar, vackraste skiraste fjärilarna som nu slår ut sina vackra skimrande vingar och upptäcker att de bär - de bär er varthelst ni vill i hela Universum.

Tron på er Kraft, er inneboende kraft, förändrar hela Universum. Med era fantastiska skaparkrafter samskapar ni och vi tillsammans nu Den Nya Världen.

Återseendets stund är här.

Jag älskar er alla så mycket och följer med glädje och lycka varje steg ni tar.

Er Sananda (Yeshua)