42. Quan Yin om tålamod

03.11.2021


Vindarna vänder plötsligt en dag, skyarna skingras

(Som sagt, bry er inte om datumen, lika aktuellt i dag...)Quan Yin via Kjerstin Wegler 30 september 2020


Hej igen. Jag är Quan Yin som vill säga ytterligare några ord.

Det är den sista dagen i september. Ni har ett jobbigt år 2020 bakom er, men tre fjärdedelar är redan avklarade. Sannerligen har ni alla gått framåt i medvetenhet. För varje dag blir ni allt fler som håller Ljuset. Kärleken växer Jorden över ska ni veta, även om det inte är vad er Media säger.

Jag vill ge er en morot i dag, ni vet som man kan hålla framför en åsna så att den går vidare och vidare och...

Ingenting ont om åsnans väsen, den har ett stort mått av tålamod. Min önskan är att ni använder ert tålamod och ser fram emot moroten med stort M som är Kärlek, Glädje och Frihet i överflöd.

Älskade ni. Ett kvartal till orkar ni eftersom ni har valt detta arbete och eftersom ni är de som aldrig ger upp.

Ni förstår, vindarna vänder plötsligt en dag, skyarna skingras och ni ser en värld som få av er ännu anar omfattningen av. En Ny Värld, en värld i Ljus och Glädje.

Så fortsätt ni att se hur Ljuset ökar vartefter fler ansluter sig till er. Men kom även ihåg att det är i ditt dagliga liv som du förändrar din värld, inifrån. Du förändrar allt omkring dig med ditt hjärta, genom att försöka att alltid vara kärleksfull, emot dig själv och emot andra. Döm ingen för då dömer du dig själv. Ni ÄR verkligen alla ETT så vänligen förstå nu att hat och ilska inte gynnar er.

Återigen, meditera så ofta ni kan så sker mirakel. Be oss om hjälp, be att ditt Horus öga, allseendes öga öppnas, be om närmare kontakt med ditt Högre Jag. Ta in Kärleken som vi alla sänder till er. Var i stunden, i nuet och njut av dagen eftersom du alltid har något att vara tacksam över.

Njut av Moder Jord och hjälp henne genom din tacksamhet över de gåvor hon ger er och har gjort under så ofattbart lång tid. Detta trots den misshandel som hon har fått utstå.

Tack för att jag fick komma fram i dag. Mitt Ljus och min Kärlek finns alltid runt er alla, oavsett bakgrund.

Er vän Quan Yin