27. Vem är Sanat Kumara?

07.09.2021

Sanat Kumara får presentera sig själv 

Som vanligt vill jag poängtera att detta är min upplevelse och min sanning. Du kanske har en annan relation till Sanat Kumara än vad jag har. Andra minnen och andra erfarenheter som påverkar din upplevelse? Vi har alla olika sanningar tror jag, men jag kan av naturliga skäl bara berätta min version.

Under healing-utbildningen lärde jag mig att känna igen Sanat Kumaras kärleksfulla energier. Jag tycker att de är mycket lika Jesus (Sanandas) utstrålning.

En av mina sanningar som ändrats med tiden: Sanat Kumara heter även Vivamus. Under skrivandets gång fick jag det namnet av honom samtidigt som jag såg ett starkt ljus stråla ner över Sanat Kumara uppifrån. Kanske är Vivamus hans (ännu) Högre Jag? Inte lätt att förstå sådant när man lever på jorden....


Sanat Kumara får presentera sig själv genom följande utdrag ur min bok Uppdrag Jorden (utgiven 2019).

Inledning

Det är torsdagen den 12 april 2018. Krig, terrordåd och andra oroligheter härjar jorden över. Ryssland och Syriens regim anklagas för att ha använt kemiska vapen mot civilbefolkningen i staden Douma i Syrien. President Donald Trump hotar med anfall. Somliga pratar om stor risk för ett tredje världskrig. Andra tror att positiva saker händer i det fördolda, att ett tredje världskrig just har avvärjts och att vi går mot ljusare tider på jorden. Att vi tillsammans kan uppnå fred och rättvisa på vår planet och rädda den från förstörelsen som pågår. Jag tillhör sedan ett par år de sistnämnda.

I lördags var jag på mitt livs första stora hälsomässa, Harmoni Expo i Solna utanför Stockholm. Jag stannade till vid en monter som intresserade mig. En man kom fram och pratade med mig på engelska. Jag förstod inte allt men mitt intresse var väckt. Jag tog en broschyr om den andliga gruppen som mannen var medlem i. Ett par dagar senare hittade jag den bortglömda foldern från mässan i handväskan. Då såg jag att en av kontakt-personerna i gruppen bor nära mig. Jag ringde till kvinnan och vi sågs i tisdags. Vi tog en promenad och pratade oavbrutet, både om vår vardag och om mer andliga ting. Det var som om vi var gamla väninnor. Kvinnan berättade om de andliga mästare som hennes grupp har kontakt med. En hette Sanat Kumara, sade hon. Det blåste plötsligt till runt omkring oss och vi tappade tråden i samtalet.

Natten efter vårt möte hade jag en märklig dröm. Jag satt vid ett bord i en stor lokal, troligen en restaurang. På motsatta sidan av rummet satt en lång man i vit skjorta och långt mörkt hår. Hans hy var vackert brun, kanske var han indier? Våra blickar möttes och jag kände hans inre kraft och Kristusliknande kärlek. Han kom och satte sig på stolen mittemot mig. Jag kände väl igen honom när han såg rakt in i mina ögon, sade hej och sedan tog mitt halssmycke i sin hand.

 (Jag fick smycket på bilden nedan för många år sedan, av en speciell man som var guldsmed - men den historien finns på annan plats i boken)

Så slutade drömmen och jag vaknade motvilligt på morgonen. Namnet Sanat Kumara klingade i huvudet. Han fanns med mig hela dagen. Både när jag förmedlade distanshealing till en vän och när jag äntligen klippte ner fjolårets vissnade växter i trädgården. Det kändes som närvaron av en älskad bror som hade varit bortrest i många år. På kvällen när jag hade lagt mig dansade energier runt i hela kroppen. Det kändes som om bubblig sockerdricka trängde in i kroppens celler.

Jag vaknade fem i morse, den 12 april, piggare än på mycket länge. Närvaron och healingen av Sanat Kumara fanns kvar. Han sade till mitt inre att han finns för oss alla här på jorden. Precis alla människor kan söka kontakt med Sanat Kumara genom att be om hjälp från sitt hjärta. Jag ombads att framföra det budskapet snarast, därför att MÅNGA PÅ JORDEN BEHÖVER HJÄLP NU, I DENNA FÖRÄNDRINGENS TID.


Sanat Kumara om bland annat barndom 

(ur kapitlet "Glimtar från min barndom" i Uppdrag Jorden)


Kjerstin: 

Sanat Kumara, vem är du?

Sanat Kumara:

Jag vill förmedla ljus och kärlek till er planet. Jag kom en gång med kärlekskrafter från Venus för att hjälpa er planet Gaia. Med kärlek, fred och rättvisa ska vi alla tillsammans hjälpa er underbara planet upp i de ljusa sfärerna. Ni har mycket hjälp från de ljusa krafterna i Universum. Där hör även människan hemma.

Jag finns för er alla, närhelst som ni behöver min hjälp. Be om hjälp från ditt hjärta så finns jag där.

Kjerstin: 

Tack för ditt svar. Det är första gången som jag ställer en fråga till dig. Det kommer att bli fler. Jag är tacksam för din hjälp.


Sanat Kumara om barndom 13 augusti 2018

Om ni vuxna människor oftare gick in i er själ så skulle ni få den nödvändiga avkoppling som ni så väl behöver. Stressen är stor i era kroppar, därför har ni svårt att nå er innersta kärna, er själ. När ni lyckas med det kan ni ta emot andlig vägledning och healing från änglar och guider. Övning ger färdighet. Därför är en stunds meditation varje dag nödvändig. Fem minuter är bättre än ingenting.

Som min bror Sananda/Jesus sade när han var på jorden: "Var som ett barn". Han syftade då på att ni borde vara som barn i själ och hjärta. Likt barnen leva i nuet och vara engagerade i vad ni gör. Gör det som roar dig och känns bra och rätt i ditt hjärta.

Om du förgyller dagen med stunder av glädje så går också vardagsbestyren lättare. Försök vara i ditt hjärta när du städar, betalar räkningar eller vad du än behöver göra. Försök att välja ett förvärvsarbete som engagerar dig.

Barnen, låt barnen vara barn. Låt dem få upptäcka världen i lugn och ro, i sin egen takt. Ge tid till att utforska naturen. Tänk på att naturen finns även i en park i en storstad. Tiden när barn inte hade färdiga leksaker var inte fattig vad gällde fantasi och kreativitet. Fantasi och skapande är en gåva, även för den vuxna människan.

Kjerstin: 

Tack Sanat Kumara. Jag undrar hur jag kan veta att detta är ett budskap från dig och inte något som jag själv har hittat på?

Sanat Kumara: 

Det känner du i ditt hjärta. Du har tagit emot kanaliseringar förr.

Kjerstin: 

Ja, men bara några enstaka korta meddelanden från Amos i De Vises råd. Och klokheter från "ingenstans" ibland de senaste två-tre åren.

Sanat Kumara: 

Du har också tagit emot många kanaliseringar i det som ni kallar för tidigare liv. Klokheterna från "ingenstans" kom från dig själv, din själ eller om du vill kalla det för ditt högre jag. Ni är alla så mycket klokare än ni tror, minns det.

Kjerstin: 

Okey. Tack så mycket. Jag ska försöka ha tillit till min intuition och önskar att alla andra också ska ha tillit till sin.                  Insikt:   VI HAR ALLA SANNINGEN INOM OSS