23. Tim och Jesus/Sananda om husdjur och kärleksenergier

04.09.2021


Tim och Jesus/Sananda via Kjerstin Sisilla 11 juni 2021


Jag är Tim i Agartha

Hej alla högt älskade och beundrade Systrar och Bröder på jordytan.

Ni gör alla ett storartat arbete mina vänner! Ni absorberar energierna som ni får till er hjälp nu, från höger och vänster, från planeter och hjälpare ni inte ens hört namnen på. Men det spelar ingen roll, eller hur? Allt är energi och dessa energier är extremt höga och extremt kärleksfulla.

Ni tar vad ni själva behöver av dessa kärleks-energier från Källan (förmedlade av Universums olika hjälpare) - ni sänder sedan Ljuset och Kärleken vidare, till era medmänniskor personligen och till det kollektiva medvetandet. Ni som läser detta utför, medvetet eller omedvetet, en metamorfos / en omvandling - Kärlekens metamorfos.

Ni strålar ert Ljus som om ni aldrig hade gjort annat och det ger resultat på gruppmedvetandet på faktiskt alla varelser på ytan, inte bara människornas. Djuren kopplas ihop i sina gruppsjälar och de djur som haft speciella uppgifter och skepnader tidigare börjar minnas dem.

Era husdjur t.ex, en del av era hundar och katter minns liv i andra tider och andra dimensioner. En kanske har varit riddarhäst under medeltiden, en annan tiger här i Agartha eller tempelkatt i Egypten. Många av er har djur som har följt er i olika liv, i olika skepnader. Detta för att hjälpa och stödja er i de tunga 3D-energierna ni har levt i under många årtusenden.

Glädjen är stor när nu era husdjur minns och känner igen er. De börjar även gå mellan dimensionerna då och då, för nu är gränserna tunna mellan världarna.

Se in i ögonen på ditt husdjur kära du (eller dina vänners) och du kanske finner en kär följeslagare.

Många jordebor har svårt att tro på att denna värld som vi agarther lever i verkligen existerar, samtidigt som de tror på och tillber både Jesus och andra profeter. Ni ska veta att vi har en tät och nära (för att inte säga ständig) kontakt både med Galaktiska federationen och med Vita Brödra- och Systraskapet (vågar inte säga endast "Brödra-skapet" eftersom denna kanal arbetar mycket för jämställdhet mellan könen... Tim småskrattar lite retsamt).

Vi har bra koll på vad som händer i Universum. Jag ber Sananda säga några ord - för att "knyta ihop oss här nedan med världen där ovan". Ja, som många av er ser det alltså. Det är svårt för er att fullt ut föreställa er olika dimensioner, eller hur?

Tack för mig älskade Vänner! Tim.

Sananda:

Jag är Sananda som tar vid här. Det är som Tim säger. Det är svårt att föreställa sig att allt är ETT. Allt "flyter ihop", allt går in i vartannat. Allt som sker påverkar allt.

Vad du säger, vad du tänker, vad du gör påverkar ALLT. Sluta för den skull inte att tala, att tänka eller göra saker. Jo, tänkandet vore bra att dra ner på, speciellt om du lätt faller in i negativitet.

Minns att HJÄRTAT är det viktigaste, nu och alltid. Så förändra ditt tänkande. Gå in i ditt hjärta när du behöver fatta ett beslut. Var i ditt hjärta, helt och hållet när du ställer en fråga om hur du ska göra i en situation. Då får du ett "rent" svar utifrån kärlek, utan inblandning av rädsla eller ego.

Öva på detta så ofta du kan - att alltid, alltid vara i ditt hjärta innan du handlar. Att "sova på saken" är alltid en bra regel. Ofta vaknar man med det beslut eller det svar som känns rätt i hjärtat.

Jag ber att få återkomma en annan gång och prata mer om samarbetet med Agartha. Det är sent nu och denna kanal sover nästan (ler).

Ta hand om er kära Vänner, var i hjärtat och känn in vad ni behöver för dagen och stunden. Det är inte egoistiskt att sköta om sin kropp och själ för det är med ER SJÄLVA som allt händer. Så inom, så utom.

Er beundrare Yeshua / Sananda