183. Funderingar

28.03.2024

Funderingar

Kanske är det påsktiden med sina speciella Kristus-energier som gör att nedanstående dokument kom fram just i dag? Handlar inte påsken om pånyttfödelse? Vad jag kan finna så är det inte publicerat i bloggen tidigare, trots att det fanns på datorns skrivbord...

Det är hög tid att vi nu lämnar allt gammalt bakom oss och träder in i "Den nya världen". En värld med stor kärlek, individuell frihet och samtidigt gemenskap och glädje. Detta eftersom vår planet nu stiger upp i högre dimensioner och vi med den. 

Således publicerar jag nu denna nyfunna "gamla skåpmat" och slutar sedan att "gräva i det gamla" :) 


Nedanstående är min sanning. Observera att det inte behöver vara din sanning. Varje människa har sin fria vilja.

Som vanligt skriver jag endast utifrån egna upplevelser och känslor. Jag är sannerligen ingen religionsexpert, är nöd-döpt på sjukhus, inte konfirmerad och inte längre medlem i någon kyrka. Mår dåligt av att se "Jesus på korset" som finns i de flesta svenska kyrkorna. Jag minns skolavslutningarna i Gustav Vasa kyrka i Stockholm. Jesus "som dog på grund av våra synder" och hängde där plågad eller död på korset gav mig en känsla av skuld.

Ett fantastiskt undantag som gör mig glad är Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden i Stockholm. Även den lilla kyrkan i Jukkasjärvi har enligt mig lätta och positiva energier.

För några år sedan läste och studerade jag Kunskapens bok, vars innehåll kommer från en punkt "närmare Gud Skaparen", alltså från Högre dimensioner närmare Källan. Innehållet är nedkanaliserat därifrån till Mevlana, en kvinna som lever i Turkiet. Jag påstår inte att jag förstod allt jag läste (för då skulle jag vara Gud), men det elektromagnetiska fältet när man läser ur denna bok är starkt och energierna blir således höga. Innehållet i den mer än tusen sidor tjocka och vackert violetta boken kändes för mig sant, men helt omöjligt att förstå med min hjärna...

NU till vad jag egentligen tänkt skriva om:

Tänk, hur flertalet av oss människor har låtit oss luras i årtusenden och trott att när vi dör så existerar vi inte längre. Vissa personer med en inneboende Gudstro, kanske har föreställt sig att döden innebär ett återvändande till Gud. Till ett "Nirvana" där vi existerar vidare, men helt utan individuella upplevelser. Vilket jag också tror är en del av Sanningen, eftersom Gud är Skapelsens Källa vi alla är komna ifrån. Men sedan jag både mött en "utomjording", sett flera rymdskepp nära jorden och upplevt mig själv på Ashtars rymdskepp är min övertygelse att många planeter, både nära och mycket långt ifrån Jorden är fulla av liv och bebodda av varelser. En del som liknar oss, andra som ser ut som syrsor eller blå fåglar eller vad vet jag? De kärleksfulla energierna från "de Blå fågelvarelserna" har jag upplevt och även fått healing av dem, så för mig är detta en reell upplevelse - idag. Alla dessa varelser på alla dessa planeter och rymdskepp utvecklas ständigt, genom att samla kunskap och erfarenhet till Skaparen.

Före 2011 skulle jag inte trott alls på detta, utan backat ett par steg från den som berättade... eller skrattat osäkert. Då levde jag ännu i en stor rädsla, bl.a. för döden. Jag tror att det var därför jag fick uppgiften att skriva boken "Uppdrag Jorden" (2019). Jag berättar där om min resa, från ett liv i total rädsla och olika sjukdomar, till att minnas liv i andra dimensioner, tidigare inkarnationer på jorden, få kontakt med varelser "på andra sidan slöjan" och på köpet bli fysiskt frisk. 

I dag är jag tacksam över att leva på vackra Jorden och faktiskt tacksam över att mamma födde mig. Det var mitt eget val innan födelsen, för att kunna släppa alla mina samlade rädslor var enda vägen att möta dem och det har jag i sanning gjort. Tack vare min mycket traumatiska barndom har jag hittat tillbaks till min Kraft och mitt JAG ÄR.

Förtigits genom årtusendena har förvanskningen av de Heliga orden i Bibeln och i andra Heliga skrifter. Man gjorde detta av rädsla för människornas inneboende kraft. Ett okunnigt och förslavat folk är bra att ha - för att sko sig själv.

Bland andra faraon Akhenaton i Egypten arbetade för att föra fram Sanningen, nämligen att det finns bara en Gud att tillbe, Solguden Aton som står ALLA människor lika nära. Översteprästerna däremot tog mark från folket och krävde dem även på betalning för att de skulle få besöka templen där andra gudar tillbads. Det innebar att "Gud" endast var möjlig för vissa att nå. Akhenaton liksom hans medhjälpare blev dödade på översteprästernas befallning givetvis och en mer medgörlig farao tillsattes.

Nicola Tesla forskade om fri energi, vilket skulle inneburit en stor frihet för människorna på jorden och en stor förlust för "utsugarna" som ville tjäna pengar. (Det står mer om fri energi i något av blogg-inläggen från Tim i Agartha) Nicola Tesla dog plötsligt och alla hans forskningsresultat råkade förstöras...

Tanken och kunskapen om reinkarnation/återfödelse på planeten jorden är borttagen i t.ex. Bibeln. Den var tidigare en naturlig kunskap i kristendomen och i andra ursprungsvarianter av andliga läror. Jesus blev i Bibeln/kristendomen upphöjd till Guds son, för att vi andra skulle förstå hur ynkliga vi var. Dessutom sades Jesus ha offrat sig på korset för våra synders skull. Skuld och skam skulle folket känna över sina synder... Prästerna och Imamerna däremot verkade få uppföra sig lite hur som helst.

Jag träffade genom ett tidigare arbete en kvinna från Iran. Hon och hennes familj var analfabeter. Imamen i den lilla byn där hon hade bott före flykten - han tog oskulden på alla unga kvinnor som skulle gifta sig - "därför att så stod det i Koranen". Vi ska inte inbilla oss att det inte förekommer olika typer av hemska övergrepp även inom kristendomen. Läs t.ex. mitt blogginlägg om Alice i Underlandet, eller läs/se Da Vinci koden alternativt sök i det inre, för att kunna bearbeta. Eller bara se bakom nyhetsrubrikerna, vad som framkommit efter "Me too" ("Weinstein-härvan" t.ex, med många kända personer inblandade).

Dessa övergrepp av olika slag började redan under Atlantis tid. I Uppdrag Jorden beskriver jag en upplevelse av hur "Dracosarna ville ta våra själar". Vi kvinnor (?) lyckades stoppa detta, annars hade vi i dag varit helt förslavade.

Vi har nu "gått i lära" i 3:e dimensionen sedan Atlantis tid. Vi har alla gjort både hemska och Gudomliga handlingar i våra olika liv, som man, som kvinna, som urinvånare och många av oss som följare av Jesus under hans tid på jorden. Eller kanske som lärd man i Indien, eller blivit bränd på bål som häxa. Speciellt kvinnorna har ju behövt tryckas ner, för att de inte skulle finna sin kraft. Men det är dags nu att VI ALLA finner vår KRAFT för nu har vi lärt oss "i livets hårda skola" vilken värld VI VILL LEVA I.

Det är dags för de sista "månglarna att lämna templet" så vi kan leva i Fred, Frihet och Rättvisa på vår vackra planet. Må ohyran försvinna från Gaias yta, så vi får leva våra liv i Ljus och Kärlek, vilket vi nu är mogna för.

Åter till kristendomen: Jesus budskap är Kärlek, broderskap (vilket även innefattar systraskap har jag nu förstått :)

Det är dags nu att vi återtar denna gemenskap och detta Broderskap mellan oss alla på Jorden. Att vi återskapar det Paradis vi hade en gång - där vi accepterar var och en precis som den ÄR utan värderingar. När du ger andra fria att vara den de är blir du själv fri. Vi bygger Den Nya Världen tillsammans nu.

Jag är mycket tacksam över den kontakt med Jesus högre jag Sananda som jag haft då och då de senaste åren. I sina budskap betonar han ständigt att VI ALLA ÄR LIKA NÄRA GUD, Vi är alla lika Gudomliga.

                   ALLT ÄR ETT