174. Jesus Sananda och Tim

26.02.2024

Återigen blev jag påmind om upplevelsen som Jesus Sananda gav till mitt inre för några år sedan. Något fattades och därför försökte jag måla rosa färg i rörelse runt "spiralblomman". (Ursäkta suddig bild, beror väl på rörelsen i den :)

Upplevelsen jag fick i mitt inre; Allting runt den lilla turkosa punkten i mitten snurrade medsols, som i en spiralform.

Jag drogs in i spiralen och in i den rosa blomman - nedåt/inåt mot turkosa punkten, snabbare och snabbare.

Det kändes som om jag for runt i en vattenvirvel, belyst uppifrån av den violetta strålen...

Så var jag "nere" vid punkten - men här avbröts sekvensen... Kanske kände jag rädsla för ett ögonblick, trots att jag visste att på andra sidan av "punkten/portalen" fanns endast Ljus och Kärlek. (Hur visste jag det då? - det har jag ingen aning om... :)


Budskap från Jesus Sananda om att engagera oss med hjärtat och att vara i nuet bl.a.

Jag är Sananda. Älskade vänner - jag välkomnar er av hela mitt hjärta hit till de högre sfärerna.

Det är ett under att ni har överlevt så många livstider i de tidigare så sega och tröga energierna på Jorden. Nu är ni så många jordebor (och fler tillkommer varje sekund) som gnuggar er i ögonen och undrar varför ni inte SETT med era ögon förut.

Varför ni inte sett den oerhörda skönheten på er vackra planet Gaia eller de fantastiska levande varelserna som bebor henne - allt från daggmaskar till trollsländor och era älskade katter och hundar SER ni nu med nya ögon. Ni ser Guds skapelse i allt. Ni kommunicerar med djuren, med träden och även med era medmänniskor på ett nytt sätt. Eller rättare sagt, genom att ni nu alltmer lever i NUET, så blir ni mer av ert Högre Jag och ni minns vilka Kärleksfulla varelser ni Människor i grunden är. Ni är alla Guds skapelse, ni är alla ETT med Gud - VI ÄR ALLA ETT.

Visst, ni har hört det förut - VI ÄR ALLA ETT, men NU börjar ni inse den fulla innebörden av uttrycket. Vi är verkligen alla ett. Ni förstår nu att Gud, Kristus eller änglarna aldrig lämnat er. Det var ni som, som planerat var, sänkte era energier för att inhämta mer visdom.

Kristus-energierna finns där de alltid varit och de strålar från Universum ner över er. Änglarna av alla de slag har följt er i alla situationer i alla liv, men endast kunnat hjälpa er när ni bad dem. Alla vi andra hjälpare på olika "stationer" i Universum har på senare tid kunnat gå in med (ännu) mer hjälp och stöd än tidigare, genom att ni har höjt era energier över en gräns där vi lättare når varandra.

Alla här i de högre världarna är euforiskt glada över era fantastiska framgångar. När ni helt är uppslukade i NUET med vad som ger er glädje och som verkligen engagerar er höjer ni tillsammans det mänskliga medvetandet.

Alltså, genom att inte vara medvetna om "tid och rum", utan engagera er med ert hjärta i vad ni tycker om att göra, så ökar ni medvetandet. Det kan låta som en paradox - att det omedvetna (när ni glömmer bort er kropp) ökar det medvetna.

Så, Älskade vänner - fortsätt bara som ni gör nu - gå vidare i kärlek, skapande, lek, beundran av Moder Jords skönhet, hjälpsamhet till era medmänniskor och kontakt med era husdjur - så händer under.

Gläds åt att ni lever i en fysisk kropp i denna fantastiska tid på Gaia. Det är vad ni har önskat er innan ni valde att födas.

Undvik att läsa skrämselpropaganda, som korrupta nyheter. Det vore bättre med en promenad i skogen eller en simtur, lek med barnen eller en fika med grannen. Att lyssna på och kanske dansa till din favoritmusik höjer också energierna.

Här avslutar vi för dagen, älskade beundrade Människor.

Er Sananda


Jesus Sananda om uppvaknande 

Sananda via Kjerstin Sisilla 

Älskade människor på Jorden. Jag är er Sananda, er Yeshua, er vän Jesus.

Det är underbart det som nu sker, vi dras alla samman. Många, många trådar dras mellan er människor på jorden, mellan er sinsemellan, samtidigt som allt fler av er vaknar upp och knyter starkare band till den andliga världen. Till er själva, till er Själ, till ert högre Jag, er essens som ni hade glömt helt när ni var fast i "Illusionens ledband".

Jag Sananda och alla mina/våra vänner här på mitt skepp Nya Jerusalem, vi fröjdas/vi gläds i dag. Era kronchakran öppnas, era Höga hjärtan öppnas och ni SER med era ögon - ser äntligen era Gudomliga Själv. Ni växer, växer, och växer så snabbt nu i denna mirakulösa tid som nu är - ni minns och ni återfinner er själsfamilj både på det fysiska planet och i andra dimensioner, som många av er för endast en liten tid sedan, inte mindes att de fanns.

Vi är så nära, så nära varandra nu, Älskade vänner; bröder och systrar. Ni ska veta att det ni nu gör är mycket STORT, ett mycket stort Mirakel sker nu när allt återknyts och allt återväcks.

Ni är som fjärilar, vackraste skiraste fjärilarna som nu slår ut sina vackra skimrande vingar och upptäcker att de bär - de bär er varthelst ni vill i hela Universum.

Tron på er Kraft, er inneboende kraft, förändrar hela Universum. Med era fantastiska skaparkrafter samskapar ni och vi tillsammans nu Den Nya Världen.

Återseendets stund är här.

Jag älskar er alla så mycket och följer med glädje och lycka varje steg ni tar.

Er Sananda (Yeshua)


Ovanstående två meddelanden tog jag emot för drygt två år sedan, men publicerar dem igen eftersom de är högaktuella och det är endast på vår planet som det "finns tid". Alla händelser sker parallellt/samtidigt säger våra för våra fysiska ögon - än så länge - "osynliga hjälpare".

Tim i Agartha 15 januari 2024

Hej!

Tim här. Det var inte i går. Det händer mycket jorden över nu - så mycket!

Ni, alla Ljusarbetare, har gjort och gör, ett gigantiskt arbete! Eller, kanske bör jag säga sam-arbete. Ni är nu, så oerhört många av er, helt öppna för oss som sänder hjälp och "impulser" till er.

Er medvetenhet har höjts i superfart och det gör att nu är "allt" möjligt gällande Gaias utveckling. Ni är så många, ni är så starka och så intensiva i era energier.

Ni upplever att det blir ljusare och lättare för var dag. Detta trots att somliga krafter försöker övertyga er om motsatsen...

Ni har, kära Ljusarbetare, återtagit så mycket av ert DNA, av era minnen av alla de slag och inte minst om er egen betydelse, er egen storhet. Det är ett otroligt starkt samarbete som ni i dag utför - tillsammans med era Högre Jag och tillsammans med oss, era guider.

Ni påverkar därmed kollektivet på planeten; allt fler kvicknar till i varje stund - vaknar upp ur "dimman" med nyvakna ögon - funderar på varför de inte har "sett" tidigare...

Telepatin mellan er i själsfamiljerna utvecklas alltmer, ni känner av andra på ett helt annat sätt än bara för några veckor sedan...

"Ljuset, ljuset är så intensivt här nu", förmedlar min "sekreterare" :) Även detta beror på att ni, boende på jordens yta, har höjt era energier i en väldig fart.

"Hon som nedtecknar detta" har fått många konstiga blickar när hon talat om Agartha och berättat om hennes och min kontakt. Nu räknar hon efter hur många år detta pågått och det närmar sig faktiskt tio (ja, i ert sätt att räkna alltså).

Här i Agartha, i jordens inre värld, har vi ett annat sätt att se på tiden eftersom vi är friska, glada och inte åldras på det sätt som ni gör.

Snart minns och förstår ni alla "på jordytan" att det naturliga sättet att leva på Universums olika planeter, det är inuti eftersom där slipper man påverkan utifrån och kan leva sitt liv i lugn och ro. Samtidigt har vi kontakt med andra planetsystems civilisationer om och när vi så vill.

Vi i Agartha är i dag både öppna för och beredda på en öppen kontakt med er inom en snar framtid. Vi har många fantastiska healers här och helande kristaller som har kvar sin ursprungliga energi. Därmed kan ni "snabbt som bara den" få hjälp till ett friskare liv - och till föryngring tänker "sekreteraren" som precis blivit ett år äldre...

Jag och många med mig längtar efter att få återknyta kontakten med er, rent fysiskt, vilket tack vare ert gedigna arbete ej ligger alltför långt bort i tiden...

Tack för mig för denna gång.

Mina varmaste och kärleksfullaste hälsningar från oss alla här.

Timothy Brooke

(hette jag senast på jordens yta, men här är mitt namn ett annat)