139. Varför skriva?

31.07.2023

Varför skrev jag boken Uppdrag Jorden?

Inte för att bli känd och inte heller för att jag ansåg att just min sanning skulle vara sannare eller bättre än någon annans.

Min första bok, När dagen gryr, skrev jag för att minnas min barndoms trauman och kunna förstå, bearbeta och så småningom släppa dem.

Uppdrag Jorden blev till på grund av - eller tack vare - nedanstående händelse, som fick bli bokens inledning. Jag betalade utgivningen själv, eftersom det kändes viktigt för mig att få berätta om allt spännande som hänt mig, sedan en omtumlande resa till Malta 2014.

(Hade jag då vetat om allt som senare skulle ske, i form av hackning och kapning av konton på sociala medier, mail-konton på datorer och SIM-kort på mobiler kanske jag hade tänkt mig för två gånger... Dessutom blev vissa människor rädda för mig, arga, skrattade eller bara tittade konstigt...) 


 FÖRORD (Uppdrag Jorden)

Jag tror att vi alla här på jorden har en uppgift. Vi har olika egenskaper, förmågor och intressen och kompletterar på så sätt varandra. Alla behövs och alla är lika viktiga, som länkarna i en kedja.

Det jag berättar här är mina upplevelser, mina tankar och min sanning. Jag hoppas kunna inspirera just Dig till att bli nyfiken och modig nog för att söka efter dig själv och Din egen Sanning. Den sanningen som bara DU förstår och som bara DU kan hitta – i ditt eget hjärta. Så du kan leva ditt liv i frihet och vara nöjd med livet på jorden här och nu.

Min resa gick från att ha levt 56 år i en stor kompakt rädsla till att bli fysiskt frisk, finna ljus, få nya insikter, hitta mig själv och få uppleva underbara möten och återseenden. Resan startade för åtta år sedan och pågår ännu eftersom den är oändlig, men numera mestadels rolig och oerhört spännande.

Innehållsförteckning finns i boken för att du lättare ska hitta tillbaks om du vill repetera något. I vissa kapitel finns praktiska övningar, råd och tips. När mina kunskaper inte räcker till är jag trygg i att få hjälp från den andliga världen. Den värld som jag för fem år sedan inte trodde existerade. Även om du är skeptisk till att det finns en andlig värld så tror jag att boken kan ge dig inspiration till självutveckling.

Den andlige mästaren Sanat Kumara har stora övergripande kunskaper om vad som händer på jorden och i Universum i denna spännande tid. Vår planet går snabbt mot ljusare tider med fred, ljus och kärlek. Sanat Kumara har bett mig att ta emot och skriva ner budskap och råd för att förmedla dem vidare. Ibland ställer jag frågor och andra gånger tar jag emot spontana budskap från Sanat Kumara eller andra mästare som söker kontakt. Sista delen av boken består av budskap från den andliga världen.

INLEDNING

Det är torsdagen den 12 april 2018. Krig, terrordåd och andra oroligheter härjar jorden över. Ryssland och Syriens regim anklagas för att ha använt kemiska vapen mot civilbefolkningen i staden Douma i Syrien. President Donald Trump hotar med anfall. Somliga pratar om stor risk för ett tredje världskrig. Andra tror att positiva saker händer i det fördolda, att ett tredje världskrig just har avvärjts och att vi går mot ljusare tider på jorden. Att vi tillsammans kan uppnå fred och rättvisa på vår planet och rädda den från förstörelsen som pågår. Jag tillhör sedan ett par år de sistnämnda.

I lördags var jag på mitt livs första stora hälsomässa, Harmoni Expo i Solna utanför Stockholm. Jag stannade till vid en monter som intresserade mig. En man kom fram och pratade med mig på engelska. Jag förstod inte allt men mitt intresse var väckt. Jag tog en broschyr om den andliga gruppen som mannen var medlem i. Ett par dagar senare hittade jag den bortglömda foldern från mässan i handväskan. Då såg jag att en av kontakt-personerna i gruppen bor nära mig. Jag ringde till kvinnan och vi sågs i tisdags. Vi tog en promenad och pratade oavbrutet, både om vår vardag och om mer andliga ting. Det var som om vi var gamla väninnor. Kvinnan berättade om de andliga mästare som hennes grupp har kontakt med. En hette Sanat Kumara, sade hon. Det blåste plötsligt till runt omkring oss och vi tappade tråden i samtalet.

Natten efter vårt möte hade jag en märklig dröm. Jag satt vid ett bord i en stor lokal, troligen en restaurang. På motsatta sidan av rummet satt en lång man i vit skjorta och långt mörkt hår. Hans hy var vackert brun, kanske var han indier? Våra blickar möttes och jag kände hans inre kraft och Kristusliknande kärlek. Han kom och satte sig på stolen mittemot mig. Jag kände väl igen honom när han såg rakt in i mina ögon, sade hej och sedan tog mitt halssmycke i sin hand.

Så slutade drömmen och jag vaknade motvilligt på morgonen. Namnet Sanat Kumara klingade i huvudet. Han fanns med mig hela dagen. Både när jag förmedlade distanshealing till en vän och när jag äntligen klippte ner fjolårets vissnade växter i trädgården. Det kändes som närvaron av en älskad bror som hade varit bortrest i många år. På kvällen när jag hade lagt mig dansade energier runt i hela kroppen. Det kändes som om bubblig sockerdricka trängde in i kroppens celler.

Jag vaknade fem i morse, den 12 april, piggare än på mycket länge. Närvaron och healingen av Sanat Kumara fanns kvar. Han sade till mitt inre att han finns för oss alla här på jorden. Precis alla människor kan söka kontakt med Sanat Kumara genom att be om hjälp från sitt hjärta. Jag ombads att framföra det budskapet snarast, därför att MÅNGA PÅ JORDEN BEHÖVER HJÄLP NU, I DENNA FÖRÄNDRINGENS TID.

Hals-smycket som nämns i texten ovan
Hals-smycket som nämns i texten ovan


Ur Uppdrag Jorden, s. 206-208;

Änglarna 26 september 2019 (minst lika aktuell i dag)

Vi är kollektivet av Änglar. Vi finns med er i varje stund.

Vår intuition är stor liksom den kärlek som vi förmedlar till er, Guds Ljus och Kärlek, Kristusenergiernas välsignade vibrationer.

Vi ger er healing där ni bäst behöver den i era trötta kroppar och vi ger er kärleksenergier direkt in i era hjärtan eftersom de nu kan ta emot allt starkare doser av den värdefulla varan. Ibland väcks känslor som rädsla eller ilska hos er, dras upp till ytan av kärleken, men den löses upp och försvinner genast när ni har noterat känslan. Det går så lätt nu, så lekande lätt för er att rensa det sista av tyngden som ni har burit inom er. Så var inte rädda för känslorna, de hjälper er att transformera/förvandla ALLT till LJUS.

Vissa av er kan känna smärta på olika ställen i kroppen eller kanske kramper/sammandragningar som kommer och går. Det är processer som pågår i era kroppar, metamorfosen/förvandlingen av era celler till kristallina former. Det kan kännas som de sammandragningar man får vid barnafödande, den process som hjälper barnet att färdas i förlossningskanalen. Vi associerar till den processen när vi i dag ser att ni är många, många som är mitt uppe i denna födelseprocess. Födelsen av den nya Människan, Nya Gaia och Den Nya Gyllene Eran.

Vi hjälper även djuren som har en liknande process, även de bearbetar allt gammalt för att återfinna sitt "gamla Jag", antingen sin gruppsjäl eller vad gäller vissa av era husdjur och andra som är nära er själsligt, att faktiskt återfinna sitt Högre Jag tillsammans med er. Ärkeängel Rafael är den av oss ärkeänglar som alltid värnar extra om djuren. (Här får jag Kjerstin, kramper i magen och tryck i tiningarna. Jag ser guldfärgade energier, vackert smaragdgrönt och känner närvaron av Ärkeängel Rafael)

Så älskade vänner släpp in oss, släpp oss nära er och försök vila en stund medan ni tar emot vår helande kärlek. Vi är många och vi kan ge er var och en, healing precis där ni behöver den som bäst. Vi hjälper er att komma i BALANS, så era kroppar och själar förmår ta emot än mer ljus och Kärlek när ni nu träder in i er Nya Värld där ni redan manifesterar fred, frihet och rättvisa för alla på Gaia. Ni gör det i olika former eftersom ni, liksom vi, är olika och har förstått att ni så får vara. Du känner i ditt hjärta hur just Du ska "dra ditt strå till stacken" för att bidra på bästa sätt till det framtida livet på Gaia – ett liv i Ljus och Kärlek.

Vi älskar Er alla väsen på Gaias yta. Änglarna.

Vivamus 30 september 2019 (aktuellare än någonsin)

(Vivamus är samma själ som Sanat Kumara)

Mina vänner, jag är Vivamus. Jag vill påminna er om att inte dras med i det yttre, i de yttre händelserna. Gå inom och minns att det är DÄR, inom er som ni hör hemma. Det är där som ni finner ron, friden och förvissningen om att allt utanför er är förlegat. Det är en illusion som inte längre existerar.

ILLUSIONEN SLÄPPER NÄR NI FÖRMÅR LÄMNA DEN

En del av er utstår många angrepp nu i dessa dagar, inte minst från era närmaste omgivningar som t.ex. familj och vänner. Förstå att det är deras rädsla för er förändring/förvandling som får dem att spela detta spel emot er. Förlåt dem, men låt dem inte spela med era känslor. Om ni inte ger deras kamp om makt nytt bränsle, om ni går inom ofta, ofta för att återfinna balansen och harmonin klarar ni att inte dras med. Ni behöver er kraft till manifestation av framtiden.

Ni är Skapare på högsta nivå, ni är de som skapar den Nya Världen. Därför - gå bortom de låga gamla känslorna av 3D och tänk/skapa stort, skapa Universellt. Skapa med ditt Högre Jag, skapa med din Tvillingsjäl, skapa med din Själsfamilj. Skapa med dina Vänner på Gaia, dina Ljusarbetar-och Ljuskrigarvänner. Skapa Unisont och ni får alla tillbaks er kraft. Er Kärleks kraft, det är den som nu behöver användas för att stjälpa allt över ända. Förändra allt till en värld ni så smått börjar minnas och som ni alla längtar till. Låt inte er längtan ta över och passivisera er utan låt längtan bli drivkraften som gör att ni söker kontakten inom er och DÄR MÖTER ERA VÄNNER I DETTA NU.

De som klamrar sig fast i rädsla, även om de är er familj eller nära vänner, ni hjälper dem inte genom att gå in i diskussioner och sänka era energier. Ni hjälper genom att stråla ert Ljus, oberoende av er omgivning. Om det är nödvändigt och möjligt, dra er tillbaka en tid från deras närhet för att bibehålla balansen och styrkan. MINNS hur starka ni är och förstå att ni gör detta för ALLA, även för de som tycker att ni är "mer än lovligt" galna och udda. Även deras Högre Jag är med i denna process, antingen personerna själva är medvetna om det eller inte.

Så minns att ALLT SOM FINNS ÄR KÄRLEK OCH ENHET. Och minns att ni aldrig är ensamma. Vi finns här till er hjälp, minns att gå INOM och söka den kontakten kära systrar och bröder.

Med Kärlek. Er Broder Vivamus