138. Den första Människan? 

26.07.2023


Märkligt, i dag hittade jag i en låda en gammal anteckning från natten 12/12 2022. Jag som en "gång i tiden" hade mycket bra ordning på mina papper av alla de slag, har i dag "noll koll". Eftersom den kom fram just nu, så publicerar jag den här nu - medan jag hittar den :)

Vid tiden för upplevelsen nedan bodde jag i Rättvik sedan ett par månader. Siljan är för mig en speciell sjö, där jag alltid har upplevt speciella energier.

Åter till mina anteckningar 12 december 2022

(anteckningar inom parentes är tillagda i dag 26 juli 2023)


Upplevelser kvällen/natten 12/12 2022

Starka energier på kvällen när jag lagt mig. Fick kramp i magen och en upplevelse av att jag drogs nedåt, genom Siljan och vidare till jordens inre. Jag fick healing där i vattnet av en energi som påminde om S:t Germains.

(Under skrivandet av Uppdrag Jorden hade jag tagit emot budskap/kanaliseringar från S:t Germain och från Sanat Kumara/Vivamus och kände därför igen energierna).


Så upplevde jag en energi som jag kände igen som Vivamus. Det jobbade i halsen, jag fick länge healing i hals-chakrat.

Satte mig på golvet bredvid sängen och antecknade. Då kröp det en myra bredvid min vänstra häl (mitt i natten i december).Healing i Solar Plexus, halsen, rörelse i pannchakrat + tallkott körtel-snurr! 3 timmar har nu gått.Tankar: Vivamus - NÄR levde han på jorden? Heter han så i Universum? Är det hans själsnamn?


Fick inget svar i ord, men healingen fortsatte i mage och Solar Plexus. Ont i halsen, kände en sorg och så ett häftigt ryck i Solar Plexus! 

(brukar uppleva det om antingen ett trauma tas bort från mig, eller om en jordbunden själ stiger upp i Ljuset)


Jag upplevde (blev visad, som i en "inre film") en människa som var ensam på jorden. Men djur hade han, tror jag och träd, vatten och berg.

Maltas grannö Gozo, i bakgrunden Comino och längst bort i dimman Malta
Maltas grannö Gozo, i bakgrunden Comino och längst bort i dimman Malta

En annan själ "plockades bort" (någonstans ifrån) av Gud Skaparen?  och togs ner på jorden. En feminin. Långt före "storyn" om Adam och Eva. ALLT VAR FRID OCH ENHET.

Så hörde jag "låten": "Det är dags att bygga Noaks ark - bara segla bort till en annan värld".


(Ja, det var den nattens märkliga upplevelser. Tyck att jag är galen - eller inte! MEN en spännande natt hade jag! Texten i låten tror jag finns i någon melodi som låg på Svensktoppen - kanske på 60-70-talet? Ska ta och "googla" på det nu :)


Bosnien, i bakgrunden en av de sju pyramider som finns där.
Bosnien, i bakgrunden en av de sju pyramider som finns där.