130. Budskap från en osynlig värld

03.05.2023

Jag fick ett meddelande från den andliga världen. Det var, enligt mig, mycket höga energier och jag hade redan vilat en gång på grund av att jag blev yr och matt. Mycket motvilligt lade jag mig ner och det snurrade febrilt i pannchakrat när följande budskap kom:


Från den andliga världen via Kjerstin Wegler 1 maj 2023

"Tiden du tar dig att gå inom är inte, som du verkar tro, en förlorad tid. Tvärtom är det en oerhört viktig investering i framtiden. 

Energierna som nu strålar ner över er alla från Universum är starka och om du verkligen vill utvecklas och få hjälp att förenas med dina vänner och ditt Högre Jag, så var så god och ta dig den tiden, min Kära.

Jag är en - av många andra - guider som hjälper er alla nu i resan som ni gör tillsammans med er älskade Moder Gaia.

Ofta anser ni er inte ha tid att vila när starka "inputs" i 3:e ögat eller tallkottkörteln kommer. Ni brukar ju besöka toaletten då och då, inte sant? Lämna då ditt arbete och sitt där en stund!

Varje stund du tar emot energierna är viktig - därför att var och en av er strålar sedan era ljus-energier vidare ut till djur, människor och allt annat levande på er planet.

Ju oftare du vilar (sittande eller liggande) när "energistråken" från Universum strålar ner på dig, ju mer hjälp får du i din utveckling och din förmåga att finna dig själv - ditt Högre Jag.

Det är dags nu Älskade Vänner att ni alla, var och en, SER er egen storhet och gudomlighet!"

(Meddelandet fortsatte, men här satte min hjärna igång att fundera på vem som lämnade detta buskap och det avstannade. Så går det när man glömmer att vara i NUET...hoppas det går att läsa, gick ej "fixa" svart text i dag - då hände andra saker i texten...)


Hittade denna "gamla skåpmat" från Quan Yin. Tycker att den passar mycket bra - handlar både om förlåtelse och att leva här och nu! 

Quan Yin genom Kjerstin Wegler 21juli 2021

Jag är Quan Yin

Älskade Människor på jorden!

Äntligen, äntligen har energierna höjts så pass mycket hos er så att känslorna rinner; den lättande, läkande och rensande gråten kommer till ytan.

Ni känner sorgen - både hos ert eget inre barn och hos andra människor. Ni empater - vilket de flesta av er är som läser detta - ni kan se framför er alla de barn som ni har mött - i detta och i andra liv - ni kan återuppleva deras känslor och ni kan gråta deras gråt. Kanske barnet är vuxet sedan länge eller kanske barnet inte alls lever på jorden längre. Det spelar ingen roll, ni gråter era tårar och känner er villkorslösa djupa kärlek till dem alla. Ni - män och kvinnor - sänder den allra vackraste djupaste Kärlek till all Världens barn.

I och med detta som sker nu så omvandlas och transformeras det som varit blockerat, det löses upp i intet och omvandlas till kärlek. Kärlek till barnen i allmänhet, kärlek till er själva, kärlek till era medmänniskor och till deras inre barn.

Naturligt medföljer större förståelse för "de andra" - polariteten, de som ni inte känt er likställda med tidigare. Ni får alla, utan undantag, en större känsla för allas lika värde. En lite större förståelse för missbrukarna, bråkmakarna, misshandlarna, ja kanske till och med för mördarna när ni nu kan se det lilla inre barnet även i dem.

Som Jesus sade, ni vet:

"Förlåt dem, för de vet inte vad de gör."

I dessa starka Kärleks-energier vaknar känslor av enhet, känslor av samhörighet. Ni som kallar er ljusarbetare och alla ni andra - NU är det sannerligen på tiden att sluta med att bedöma eller döma andra. Ingen är bättre, ingen är sämre än någon annan. Alla är lika nära Gud/Källan. Alla är ETT och vi i en annan dimension som ni närmar er allt mer - VI ÄR ALLA ETT. Vi är en gemenskap och vi gör ett enastående arbete som aldrig tidigare har genomförts i Universums historia.

Det finns ingen återvändo, allt omvandlas i denna fantastiska stora metamorfos - vår allas Älskade Gaia med alla sina djur, växter, och naturväsen som ni mer och mer kan skåda. Strax blir allt synligt för er.

Se till dess till att leva här och nu, var kärleksfull mot dig själv och andra, håll dig jordad i Moder Jords natur - hennes element. Njut av bad i hennes vatten, gå barfota på hennes jord och gräs, njut av vinden i ditt hår och njut av solens strålar. Gör allt detta så mycket som din vardag tillåter.

Minns också att gå in i dig själv och knyta an till Kärleks-energierna i ditt hjärta. Har du sorger du ännu ej omvandlat till glädje - be då Mästaren S:t Germain hjälpa dig att bränna bort sorgerna eller rädslorna med sin lila flamma.

Minns att ha tålamod ännu en liten tid och känna Tro, Hopp och Kärlek.

Ljuset är med er alla, liksom vi alla här på andra sidan den tunna slöjan ständigt följer er, var och en!

Kärlek, kärlek från oss genom Er Quan Yin