113. Årets starkaste fullmåne?

08.12.2022

I dag 8 december, är det åter dags för fullmåne. Det är enligt mig oerhört starka energier denna dag. Jag har svårt att koncentrera mig på att skriva adresser på årets julkort. Det känns som om mycket positivt händer jorden runt, trots att det inte alltid syns på ytan...

I skymningen tog jag en promenad ut på bryggan för att känna in energierna och se på den vackra himlen. Kallt var det, -12°. Någon hade, genom att trampa i snön, format ett stort hjärta på bryggan. Jag blev glad och fortsatte skapandet genom att med fötterna göra två mindre hjärtan inuti det stora :)

När jag kom i land igen upptäckte jag att månen nu lyste klart på himlen. Jag hade ingen mobil med, men skyndade hem och hämtade kameran. Först tog jag en bild av månen i början av en gata med lite äldre hus. (Bilden ovan) 

När jag sedan laddade ner bilderna till datorn blev jag mäkta förvånad! Månen är den ljusa pricken MITT över gatan. Till höger om och ovanför månen står en gatlykta. MEN luften på bilden är fullständigt översållad av runda klot i olika storlekar och färger! Fantastiskt vackert! 

Jag funderar en stund, men så förstår jag att bollarna är s.k. orber. Alltså skapade av energier - "energibollar" som jag även sett när jag besökte Merlins grotta i Tintagel (i norra Cornwall, England). Både i taket och i ingången av grottan förekom dessa. 


Månen verkade synas dåligt när jag tog första fotot, så jag fortsatte gatan fram och tog nedanstående bild intill lite nyare hus. På denna bild syns månen bra. Det runda ljuset nedanför och till höger höger om månen är en gatlykta.

Jag önskar er en underbar kväll i FULLMÅNENS STARKA SKEN