106. Thoth om helheten

23.08.2022


Hej på er! På grund av semester har jag tagit lite ledigt från bloggen.


Jag hittade nedanstående budskap nu - i en pappersbunt från en resa...  Fick till mig denna kanalisering från Thoth när jag satt och njöt av solen på en brygga i Göta kanal.


Thoth 9 augusti 2022

Jag är Thoth. Det är med stor glädje och lycka som jag iakttar mänsklighetens utveckling på planeten Jorden.

Så många av er vaknar för varje sekund. Vaknar upp till en värld i stor förändring. Äntligen, äntligen händer det som så många av er har väntat på.
Ni inser plötsligt att de ni har väntat på under så lång tid - det är er själva. Ert "Själv" - ert Högre Jag, som är i kontakt med Urkällan och samtidigt med Moder Jord.
Ni är läkta, ni är helade, ni är en del av HELHETENS KÄRLEK. Ni står i balans mellan Fadern och Modern - mellan Urkällan och Moder Jord. Ni inser hur älskade ni är och alltid har varit, samtidigt som ni ser er egen storhet, ert eget unika bidrag av samlade erfarenheter och lärdomar från er tid i den tröga och tunga 3:e dimensionen.
Ni har gjort ett Storverk älskade vänner! Njut av dagen, njut av stunden, njut av kärleken som vuxit sig så stark i era hjärtan. Njut av minnena av gemenskapen med själsfamiljen som nu återfås i sin forna styrka.
Många av er gråter av "rörelse", av lycka och lättnad i denna tid av uppstigning till de högre sfärerna, av denna återförening med änglar, mästare och Gud Fader och Gud Moder. Ni njuter nu av denna känsla av ENHET, av FÖRENING och KÄRLEK som överskuggar alla andra upplevelser av mer negativ art. De är nu transformerade, upplösta och blåser iväg med "de nya vindarna", bränns upp i "de nya eldarna" och ersätts med enbart Ljus och Kärlek.
Välkommen hem till ert Själv ni alla älskade och tappra jordebor.
Er evige vän Thoth