Viktigt om nu

10.09.2021


1. Vill du bidra med hjälp till världens farligaste och ett av världens allra fattigaste länder?
2. Om min relation till Facebook och varför.Folket i Afghanistan har haft det svårt under många år. Nu är det extra oroligt där som ni vet

Carina Bergfeldt m.fl har startat insamlingar till Svenska Afghanistankommittén (SAK). Vi har mat för dagen och tak över huvudet i detta land, det har inte alla i Afghanistan.
Du kan läsa mer på www.sak.se om deras verksamhet. 
SAK har arbetat i Afghanistan sedan 1990-talet och är partipolitiskt obundna. De arbetar bland mycket annat för allas rätt till skola och speciellt flickors och kvinnors rättighet till utbildning, t.ex. till barnmorskor och sjuksköterskor som det finns ett stor behov av. 

Jag har varit medlem i SAK 3-4 år och även deltagit på årsmöte i Stockholm. Medlemsskap kostar 280:-/år och då får man även den intressanta tidningen Afghanistan-nytt varje kvartal. Hjälpen i form av extra penning-bidrag eller genom medlemsskap behövs verkligen nu när många länder drar in eller ner sina bidrag i landet och det vanliga folket drabbas än mer. 


Min dåliga relation till Facebook och varför

Jag känner mig tvungen att skriva detta nu, därför att mina blogginlägg kanske (förhoppningsvis) delas på Facebook. Syftet med denna blogg är ju att jag vill nå ut med min sanning, så det är väl bara att "bita i det sura äpplet". 

Sedan början av 2018 har jag undvikit sociala medier på grund av kapade konton. Ett av mina f.d. konton på Facebook finns dock kvar. Det hade blivit hackat, jag kunde ej radera det och Facebook fick jag ingen som helst hjälp av... Namnet på kontot är Kerstin Wegler. Det finns också en urgammal "sida/grupp" hörande till mitt konto. Den har jag inte heller någon kontroll över och kan ej få bort eftersom jag inte kan logga in på kontot... 

Kanske någon sedan dess har skrivit inlägg på olika sidor eller grupper i mitt namn? Ser ni något som helst skriver i mitt namn under de senaste 3 1/2 åren så är det INTE jag som skrivit...

Mitt Messenger kapades samtidigt som Facebook-kontot och även flera (f.d.) vänner fick kapade konton. Någon har även skrivit konstiga saker i Messenger till minst en av mina vänner - så sent som 2019... Jag hoppas att inte andra drabbats på liknande sätt. INGENTING på Facebook av vad som eventuellt skrivs i namnet Kerstin Wegler har med mig att göra. 

Hörde ryktesvägen att någon läst på Facebook att jag skulle vara med i någon slags sekt, vilket inte är i överensstämmelse med sanningen. Sekter är enligt mig av ondo - eftersom vi ALLA har sanningen inom oss och inte behöver lägga energi på att "göra som andra". 

Sanningen (tror jag) att vi aldrig kan hitta utom oss, endast inuti. Inte minst för att vi alla har vår egen Sanning, beroende på vårt själsliga ursprung och våra upplevelser, erfarenheter och lärdomar. Dessutom, när vi lär oss av misstagen så förändras Sanningen. 

Livet är spännande och utvecklingen på Jorden/Gaia är spännande tycker jag, nu när så mycket gott sker under ytan. Jag slutar aldrig att arbeta för Sanningen och Ljuset och klarar mig rätt fint utan sociala medier. 

TACK för att du läste. KRAM. Kjerstin


                  NJUT AV DAGEN- NJUT AV STUNDEN - NJUT AV LIVET - NU