10. Sanat Kumara om astralresor, silvertråd och ljuskropp

02.09.2021

Frågestund med Sanat Kumara 


Kjerstin: 

Sanat Kumara, jag har tre saker som jag funderar på och inte lyckas släppa.

Kanske finns det fler än jag som har samma funderingar. Svara om du vill.

1) För det första undrar jag om du kan förklara för oss vad astralresor är.

2) Jag har hört talas om en silvertråd som sägs binda oss samman med den andliga världen. Stämmer det att det finns en silvertråd? Brister den när vi dör?

3) Jag har vid flera tillfällen upplevt min döda hund Ässka som en "energiboll" med en blågrön prick i. Jag har då sett henne under mina skogspromenader strax framför mig på vänster sida där hon brukade gå. Vad jag tror kan vara två levande vänners Högre Jag har jag också sett som energibollar med en färgprick inuti (blå respektive gul). Vid de upplevelserna har jag känt en stark närvaro av den personens energier. Vännerna på jorden har inte varit medvetna om dessa möten.


Kanalisering: Sanat Kumara om astralresor 10 april 2019

Astralresor är när själen, det som är din innersta kärna, lämnar den tillfälliga kroppen för att ge sig iväg på egna äventyr. Man kan säga att den fysiska kroppen är själens hus eller boning här på jorden. Den behövs för att människan ska kunna vara på jorden, annars skulle människans själ vara på annan plats i universum. Vid döden, som ni kallar det, lämnar astralkroppen den fysiska kroppen för alltid.

Vid en astralresa finns den fysiska kroppen kvar på sin plats på jorden med alla funktioner som hjärta, andning och matsmältning intakta. Medvetandet i kroppen minskas eftersom det följer med själen på resan. Den resan kan ske vart som helst i Universum, både i annan tid och på annan plats. Du kan i astralresorna fara direkt från ett besök i en annan galax till ett parallellt liv på jorden, alltså i en annan tid. Det existerar inga begränsningar.


Kanalisering: Sanat Kumara om silvertråd och ljuskropp 14 april 2019


Vad gäller din fråga om silvertråden så stämmer det att den finns där som en förbindelse mellan den tillfälliga inkarnationen och den andliga plats som själen har haft som utgångspunkt före "jordafärden". Den brister inte vid döden, jag vill beskriva den som ett gummiband eller säkerhetslina som hjälper själen tillbaks till ruta ett efter döden. Den finns med din själ för evigt, mer eller mindre tydlig. Vissa människor på jorden kan se dessa silvertrådar, på sig själva eller andra, speciellt om förbindelsen mellan den andliga världen och individen i fråga är stark.

Dessa energibollar med en färgprick i som du har sett är när den döde vännen vill visa sig för de levande. I ditt fall är det din döda hund som har gjort dig sällskap på promenader för att få umgås med dig.

Även när en aspekt av den andlige vännens själ lever på jorden, kan personens Högre Jag tillfälligt visa sig för er som en ljuskropp. Kanske för att berätta att de finns med er och tänker på er, eller delar minnen från andra dimensioner och vill bekräfta att ni är på rätt spår/minns rätt.

Ni har många runt omkring er. Ni blir allt bättre på att se och känna av era vänner vartefter energierna på jorden stiger. Ni kan se fram emot en allt tydligare kommunikation i framtiden.

Med kärlek. Sanat Kumara


Människa i balans mellan himmel och jord
Människa i balans mellan himmel och jord