22. Tim i Agartha om att vi alla är lika viktiga 

14.09.2021

I inlägg nr. 1 berättar jag om hur jag mötte Timothy (Tim), länk nedan

1. Möte med en okänd bror 


Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 18 maj 2021


Hej Älskade vänner och släktingar på jordytan! Det är ett tag sedan vi hördes senast.

Mycket har hänt sedan sist och mycket sker i varje stund, i varje sekund. Så mycket sker inom er varje dag och varje natt.

Många känner sig ensamma, kanske har ni ingen i er närhet som ni kan dela allt med. Dessutom, det som sker inom er nu, inom var och en av er - är inte lätt att dela. Det är en individuell resa ni gör. Ni återfår ert individuella DNA och era individuella minnen från andra planeter och även från många andra årtusenden späckade med upplevelser och samlad visdom.

Ingen annan har just de upplevelser och just den samlade visdom som du nu minns. Det gör att du inte kan dela allt med någon för att alla har nog med sin resa som är vitt skild från din.

Även vi och ni som på någon nivå tillhör samma själsfamilj är så olika som syskon kan vara. Ni vet, det är det som är finessen med det hela. När ni nu finner er själva i 5:e dimensionen ser ni den UNIKA varelse som är NI.

Du känner kärleken, brödraskapet och systraskapet till alla levande varelser. Med hjälp av naturen, djuren och barnen känner du kontakten med Moder Jord och Fader Himmel, med Gud/Källan - ALLT SOM ÄR.

Du kan se helheten, uppleva eller känna att ni ALLA är lika viktiga. Ni kompletterar varandra genom era skapande önskningar. Ni ser framför er den värld med Fred, Frihet och Rättvisa som ni vill leva i. En värld där vi alla samarbetar för att ALLA ska kunna leva i frihet och självbestämmande.

Den fria viljan har vi alla fått med oss från Gud/Källan. Den är helig och det är nu dags att ni möter er skaparkraft till fullo därför att NU skapar vi alla tillsammans Den Nya Världen.

En värld i Ljus, Kärlek och Glädje. Minns att ni är Mästare och kliv (tillbaks) in i den rollen. Kliv ur den sista lilla resten av illusionens (Maias) slöja. Det är dags nu att återförenas. Återförenas med oss i Agartha och därmed i förlängningen med "Allt som Är".

Återförenas med själsfamiljerna, med era Högre Jag. Det är dags att skörda vad ni har sått under dessa återkommande jordeliv och avsluta "illusionsspelet" med en stor glädjefest, ett stort återförenande i Glädje och Kärlek.

Vi här i Agartha är mycket upphetsade och lyckliga över ert gedigna arbete. Ta emot vår stora uppskattning, vår Glädje och vår Kärlek.

Dansa och lek, var i nuet. NJUT AV LIVET ÄLSKADE!

Agarterna genom Tim/Timothy

´


Jag valde bilden av luktärten här, utan att jag visste varför.

Läste sedan i Solögas bok Djurens språk om luktärt: 

"Mångfalden bildar helheten. Visdom: Jag är unik. Den jag är stärker helheten. Det jag gör stärker helheten. Behåll det som är unikt för dig".