86. Från mitt Högre Jag 

03.03.2022

Mitt Högre Jag, i kontakt med Moder Gud, 10 mars 2022

Det sker nu, det sker nu i denna stund, det som vi så länge har väntat på. Vi ser enhet, vi ser - och sår - enhet runt omkring oss, istället för dualitet och splittring.

Äntligen, äntligen förmår vi se Ljuset bakom illusionens slöja. Vi förstår hur lurade vi har blivit genom årtusendena. Lurade till lydnad, till att tro att vi är utan makt och utan värde. Vi har själva valt att låta oss luras, för att samla erfarenheter.

Vi tar nu tillbaks den födslorätt vi en gång fick i gåva av Gud Skaparen. Vår födslorätt är ett liv i fred, frihet och glädje med den självklara rätten att bestämma själva över vårt eget liv.

Vi återfår kontakten med och kärleken i vårt hjärta, till den vackraste planeten i Universum - vår Moder Jord/Gaia som trots vår stora misskötsel har överlevt och troget producerat föda och skönhet till oss.

Det för var dag mer och mer kärleks-mättade solljuset öppnar våra ögon för Sanningen. Vi ser enhet istället för splittring och dualitet.

Vi minns tidigare inkarnationer både på denna planet och andra. Mycket visdom har vi samlat. Vi förstår nu att allt som finns är Guds Kärlek. Vi njuter av solljuset som ger oss kontakten med Guds kärleksljus, som ger oss läkning av allt gammalt och öppnar vårt hjärta på vid gavel. Så att vi kan sprida Ljuset vidare över jorden.

Vi behöver ingenting prestera, endast ta emot gåvorna från Solen och gåvorna från Gaia. Njuta av skönheten i stunden, se på barnens liv, upptäckarlusta och glädje, djurens liv i nuet och själva vistas i ett NU, eftersom i detta NU omvandlas allt runt omkring oss.

Om vi känner oss rastlösa eftersom vi är vana att leva i dåtid och framtid istället för NU, kan vi observera våra bästa läromästare - barnen. De lever i ett flödande nu. Även vårt dagliga arbete och hushållsarbete kan vi välja att göra i medvetenhet och koncentration i stunden.

Vi märker att fler och fler och fler runt omkring oss, ser de sanningar som nu uppenbaras även för dem. Dessa sanningar som tidigare av dem avfärdats som konspirationsteorier.

Därmed ökar samhörigheten mellan alla jordens folk allt snabbare för var stund. Polariseringarnas gräns suddas ut totalt med hjälp av den största och vackraste kraften i Omniversum - Kärleken.


Tack. JAG ÄR - tacksam för att leva på jorden i denna omvandlingens tid.