79. Ra talar om framtiden 

25.01.2022

Ra via Kjerstin Sisilla


Jag, Ra, vill tala till er i dag.

Lita endast på er själva, lyssna endast inåt på ert eget hjärta.

Stäng av yttervärlden eller rättare sagt, stäng av din känslomässiga förbindelse till yttervärlden. Låt inte varken Medias rubriker, mänsklighetens diskussioner eller din grannes missbruk få inverkan på ditt mående.

Alla har ett eget val, en fri vilja vilket är den allra finaste gåvan från Gud. Använd din vilja, använd ditt hjärta till att fokusera på dig själv. Din kropp, din vilja och den verklighet som Du vill leva i. Din kropp är ditt tempel, se till att du sköter om den.

Ja, det är en speciell övergångsperiod för er på jorden nu, för er som är redo att uppstiga tillsammans med Universums vackraste planet. Många in-puts får ni inom er (där ni skulle fokusera, om ni minns?) Ni ser genom slöjan och upptäcker era fantastiska underbara själar som har arbetat intensivt i årtusenden för att samla erfarenheter och visdom åt Gud Skaparen.

Arbetet avslutas nu, så njut av stunden, passa på att vila och återhämta er. Ta gärna en stunds vila, kanske i badkaret om du har ett sådant, slappna av och SE den värld i enhet och kärlek som du har längtat så mycket efter, så länge. Visualisera hur du möter din älskade och efterlängtade själsfamilj och andra likasinnade och efterlängtade vänner. En del har du kanske redan mött på jorden. Visualisera återföreningen, glädjen och känslan att du, liksom ni alla, har gjort ert jobb.

Som sagt, din fria vilja skapar du din framtid, ditt framtida liv med. Du må själv bestämma om du stannar på Gaia, som nu omvandlas till Den Gyllene Planeten eller om du vill lämna henne för att fortsätta din utveckling på annan plats.

Som ni vet vid det här laget så finns ingen död i den mening ni har trott, endast "pånyttfödelse". Det finns många världar att leva i, så oändligt mycket större än ni någonsin kan föreställa er.

Med Kärlek från er Ra