76. Vår tid är nu

30.01.2022


Vår tid är nu

Tiden är inne.

Tillsammans skapar vi en ny värld. 

En värld där alla får vara med, där ingen behöver stå utanför och titta på - om den inte väljer det själv.

Vi skapar en värld som är rättvis eftersom vi förstår att vi har låtit lura oss till att vara slavar under årtusenden, slavar åt ett fåtal rika som skor sig på vår bekostnad.

Vi inser vårt värde, vårt mod och vår kraft. Vi förstår att allt är enhet och kärlek, att vi är så mycket mer än en kropp och ett ynkligt litet liv. Vi är ALLT, vi är vår själ och vår själ är odödlig och obegränsad. Vi är därför ett med universum, ett med allt som finns.

VI förstår nu att det finns ingenting att vara rädd för eftersom vi har lurat oss själva in i en illusion, in i rädsla och in i en tro att vi är ynkliga och maktlösa.

Sanningen finner vi nu och sanningen är den att vi har allt inom oss, i vår själ. Vi kan manifestera, vi kan skapa allt vi vill ha. Vi kan stoppa misshandeln och skövlingen av "den som föder oss", vår egen Moder Jord/Gaia. Vi kan få uppleva fri energi, allas lika värde "på riktigt", inte bara som tomma ord.

Om ledarna på Jorden ansåg att alla var lika mycket värda skulle inga fattiga länder finnas, inga krig, ingen miljöförstörelse. Om vi vanliga arbetande människor, även vi hade fått tillgång till de uppfinningar som gjorts, men undanhållits oss och bara kommit "lurendrejarna" till del, då hade vi haft en välmående planet.

Om vi inte hade lurats in i ett penningsystem med slaveri som resultat då hade vi kunnat leva det liv vi själva ville leva. Om vi hade behållt de kunskaper vi hade som urbefolkningar då hade vi värnat om vår natur och våra djur. I stället har försök att utplåna urbefolkningar och utrota djur gjorts.

NU ÄR TIDEN INNE!

Nu tar vi tillbaks den födslorätt vi har som Människor på universums vackraste planet. Nu står vi i vår kraft och i vårt kärleksljus och ser våra medmänniskor, hjälper varandra och arbetar tillsammans för en LJUS FRAMTID.

Vår tid är nu Kära vänner och nu är det dags att forma framtiden som vi vill ha den. För våra barn och Moder Jord med våra djur och natur.

Nu återgår vi till det naturliga sättet att leva, i samklang med naturen. Både vad gäller föda som vi odlar själva, en skola anpassad till barnen och inte som nu, anpassande barnen in i samhället som är så långt ifrån vårt ursprung som man kan komma vad gäller allt...

Vi står nu i vår fulla kraft tillsammans och arbetar för en bättre värld.

Tack för att ni läste och tack för att ni finns, medmänniskor!

Stor kram från mig.


Läs gärna nedanstående blogginlägg där Timothy Brooke berättar om livet i Agartha, jordens inre värld. 

3. Tim (Timothy Brooke) berättar om Agartha - Jordens inre värld


Blåklockans budskap är enligt Solögas bok Växternas språk:

"Vårda dina minnen. Visdom: Jag lever här och nu. Jag ser visdomen i det som skett. Jag ser skönheten i det som skett. Jag tar farväl av... (fyll i själv). Jag har lärt mig och går nu vidare.

"Det är viktigt att minnas det förflutna med glädje. Jag står här som en påminnelse om alla de själar som en gång levt här", berättar blåklockan.