72. INTRO 7

13.01.2022

Varför jag skrev Uppdrag Jorden


Under en resa till Malta 2014 fick jag kontakt med Tim i Agartha, vilket jag berättar om i blogginlägg 1. ( 1. Möte meden okänd bror.) Något i mig öppnades upp då och jag började lyssna på min intuition.

En lapp med boktiteln "Budskap från Thoth - till mänskligheten" trillade ut ur en mapp när jag rensade i gamla papper. Jag mindes att tjejen som gav den till mig ett år tidigare, sade att boken hade förändrat hennes liv. När jag köpt boken och läst i den några dagar fick jag kontakt med Thoth och tog emot healing av honom. Jag gick då även en healingutbildning så jag var kanske extra mottaglig för energier. På nätterna blev jag också visad hieroglyfer och tempelmålningar.

En regnig höstdag sprang jag på ett halt trädäck, varpå fötterna förlorade fästet. Det kändes som om jag låg i luften, innan rumpan och bakhuvudet slog i trädäcket med en hård smäll.

"Jag måste skriva färdigt, jag måste skynda mig att skriva färdigt Sanningen", var orden som malde i huvudet när jag kvicknade till. Problemet var bara att jag inte förstod vilken sanning det handlade om och varför det var bråttom...

En natt senare på hösten blev jag visad några korta "scener" från Egypten, under Akhenatons tid. Jag befann mig i en manlig kropp och stod och arbetade vid en vägg eller pelare. Det var hieroglyfer som jag ristade, kanske vid ett tempel som heter Karnak-templet?

Ett par gånger fick jag se glimtar från besök hos Akhenaton. Kanske skulle jag få instruktioner om mitt arbete? Rummet där vi stod hade en balkong eller loftgång med utsikt över ett torg. Det var oroliga tider och på torget hade jag tidigare sett misshandlade och stympade män som transporterades bort i kärror. Men vid detta tillfälle var det helt tyst och stilla, onaturligt stilla. Som lugnet före stormen...

Vid nästa besök sade vakterna att Akhenaton låg till sängs och var sjuk, så jag fick inte träffa honom. "Då vill jag träffa hans hustru i stället", sade jag. En vakt gick för att hämta henne. Jag stod och såg ut över torget när jag plötsligt kände en förfärlig smärta - även i sängen där jag låg - in i vänster sida av nacken, precis "där huvudet är fäst". (Skratta inte, jag är förskollärare, inte läkare :) . Smärtan fortsatte genom käkbenet och upp i vänster öga. Ett spjut var det (kanske jag skrivit ett svärd i boken, men det är fel, har återupplevt detta några gånger..)

En tid efter dessa upplevelser fick jag akuta varbildningar i rötterna till två tänder i vänster överkäke. En kindtand var på väg ut av sig själv och fick dras ut, liksom visdoms-tanden. Ytterligare en tandrot blev sjuk, men kunde räddas i sista stunden genom en rotfyllning. Min tandläkare kunde inte finna något fel alls med mina tänder eller min tandhygien för övrigt. Jag berättade förstås att jag fått ett spjut där i ett annat liv. Hon tittade konstigt på mig, men säger varje gång vi ses "Jag kan inte förstå vad som hände med dina tänder". Även vänster öga har jag haft problem med, en glaskroppsavlossning startade där under samma tid.

Så har det fortsatt med inre "filmsnuttar" från olika platser och tider då och då. Men det var upplevelsen här ovan som fick mig att börja skriva min andra bok Uppdrag Jorden för att berätta om min sanning. Titeln hade jag redan fått som förslag av den andliga världen, liksom symbolen på framsidan. Hur jag fick kontakt med Sanat Kumara beskriver jag i förordet här nedan.

Jag har själv betalt utgivningen av båda mina böcker därför att jag kände en stark inre drift att förmedla mina upplevelser. Jag hoppas därigenom kunna hjälpa flera att transformera gamla känslor och finna sin högsta potential. Kort sagt att hitta till sitt "Jag Är" där man är nöjd med både sig själv och med livet.


Lite "plock" ur boken:

Förord

"I lördags var jag på mitt livs första stora hälsomässa, Harmoni Expo i Solna utanför Stockholm. Jag stannade till vid en monter som intresserade mig. En man kom fram och pratade med mig på engelska. Jag förstod inte allt men mitt intresse var väckt. Jag tog en broschyr om den andliga gruppen som mannen var medlem i. Ett par dagar senare hittade jag den bortglömda foldern från mässan i handväskan. Då såg jag att en av kontakt-personerna i gruppen bor nära mig. Jag ringde till kvinnan och vi sågs i tisdags. Vi tog en promenad och pratade oavbrutet, både om vår vardag och om mer andliga ting. Det var som om vi var gamla väninnor. Kvinnan berättade om de andliga mästare som hennes grupp har kontakt med. En hette Sanat Kumara, sade hon. Det blåste plötsligt till runt omkring oss och vi tappade tråden i samtalet.

Natten efter vårt möte hade jag en märklig dröm. Jag satt vid ett bord i en stor lokal, troligen en restaurang. På motsatta sidan av rummet satt en lång man i vit skjorta och långt mörkt hår. Hans hy var vackert brun, kanske var han indier? Våra blickar möttes och jag kände hans inre kraft och Kristusliknande kärlek. Han kom och satte sig på stolen mittemot mig. Jag kände väl igen honom när han såg rakt in i mina ögon, sade hej och sedan tog mitt halssmycke i sin hand.


Så slutade drömmen och jag vaknade motvilligt på morgonen. Namnet Sanat Kumara klingade i huvudet. Han fanns med mig hela dagen. Både när jag förmedlade distanshealing till en vän och när jag äntligen klippte ner fjolårets vissnade växter i trädgården. Det kändes som närvaron av en älskad bror som hade varit bortrest i många år. På kvällen när jag hade lagt mig dansade energier runt i hela kroppen. Det kändes som om bubblig sockerdricka trängde in i kroppens celler.

Jag vaknade fem i morse, den 12 april 2018, piggare än på mycket länge. Närvaron och healingen av Sanat Kumara fanns kvar. Han sade till mitt inre att han finns för oss alla här på jorden. Precis alla människor kan söka kontakt med Sanat Kumara genom att be om hjälp från sitt hjärta. Jag ombads att framföra det budskapet snarast, därför att MÅNGA PÅ JORDEN BEHÖVER HJÄLP NU, I DENNA FÖRÄNDRINGENS TID."  

Slut citat


Sanat Kumara är, enligt mina egna inre upplevelser, en av medlemmarna i Vita brödraskapet tillsammans med Jesus/Yeshuas högre Jag Sananda och ytterligare c:a 10 kvinnor och män.

Under tiden jag skrev manus fick jag även ett annat namn på Sanat Kumara, nämligen Vivamus. Jag tror att han har levt på jorden för mycket, mycket länge sedan med det namnet. Och kanske även i andra namn. Enligt den information som jag har fått till mig, så har vi alla inkarnerat i olika kön, roller, platser och tider.

Nedan följer bokens rubriker. Varje kapitel innehåller även kanaliseringar, de flesta från Sanat Kumara, men även från bl.a. Sananda, Thoth, KaRa från Plejaderna, Tim i Agartha, Mästaren S:t Germain, olika änglar, Ra och delfinen Penelope. 

Praktiska övningar och tips finns i de flesta kapitel.


Här följer en förkortad (mindre detaljerad)  variant av bokens: 

Innehållsförteckning

1) GLIMTAR FRÅN MIN BARNDOM

Sanat Kumara om barndom

2) UNGDOMSTID

Sanat Kumara om ungdomstid

3) VUXEN

Sanat Kumara om synkronisering och intuition

Kontakt med själar på andra sidan

Sanat Kumara om transformation

4) RESAN TILL MALTA

Öppning av ett inre seende och en glimt från Atlantis

Healing i Hypogeum, Maltas underjordiska tempel

Energier från Universum och en första kontakt med Agartha, jordens inre värld

Sanat Kumara om Atlantis

5) HEALING OCH TRANSFORMATION

Sanat Kumara om healing

6) DJURENS OCH NATURENS BUDSKAP

7) EGYPTEN

Möte med Thoth och flera budskap från Thoth

Sanat Kumara om Egypten

8) LEJONPORTALEN

Vi är alla drottningar och kungar

Sanat Kumara om lejonportalen

9) KRAFT

Resan in i själen

Horus öga och Tre-enighet

Sanat Kumara om kraft

10) FRÅGESTUND

Sanat Kumara om astralresor, silvertråd och ljuskropp

11) KORSRIDDARE

12) ÄNGLAR OCH MÄSTARE

Budskap om Änglar och uppstigna Mästare

13) RELIGION

Den Heliga Graalen

Jesus/Sananda om vår gudomlighet

14) ALICES HEMLIGHETER

Den stora rädslan

Alices bästa hemlighet

Sanat Kumara om rädsla

15) AGARTHA, JORDENS INRE VÄRLD

En värld i kärlek och sanning

Tim i Agartha

Meditationsövning

Sanat Kumara om jordens inre

16) BALANS

Tim i Agartha

17) TVILLINGSJÄLAR OCH SJÄLSFRÄNDER

Sanat Kumara om tvillingsjäl och själsfrände

Sananda om tillit

Sanat Kumara om nya tider på jorden

18) ALLT ÄR ETT

Övningar och prövningar av skilda slag

Sanat Kumara om kärlek från Universum

Förändring och hjälp av den andliga världen

Sananda om vägen, sanningen och ljuset

Naturens budskap

KaRa från Plejaderna om naturen

Naturligt läkande

Sanat Kumara om jordens utveckling

Den helige Franciskus

Jesus/Sanandas kärlek till oss alla

19) FLER BUDSKAP FRÅN DEN ANDLIGA VÄRLDEN 2019


Bokens sista sidor följer nedan. Som vanligt, strunta i datumen - budskapen är korta, men högaktuella.


Ärkeängel Mikael via Kjerstin Sisilla

13 oktober 2019

Jag är Ärkekängel Mikael. Kära vänner och Ljusets krigare. Tack för att ni tillsammans har svingat Sanningens svärd. Inga osanningar kan längre gömma sig i hålorna, allt dras nu fram i Ljusets och Kärlekens läkande energier.

Ni har en omvälvande tid framför er så håll i hatten och framför allt, håll Ljuset! Var i ert hjärta och håll Ljusets fana högt när nu förändringens vindar drar fram över Gaia. Hon har väntat på detta så länge, liksom ni. Nu är tiden inne, fågel Fenix flyger över jorden med fart, fläkt, kärlek och förändring/omvandling. Allt omvandlas nu i rask takt mina vänner. Till en början kanske omärkligt till det yttre, men snart nog lättar dimmorna och ni ser vad ni skådat tidigare men som de flesta av er har glömt, tillfälligtvis.

All min kärlek och beundran Älskade vänner. 

Jag Ärkeängel Mikael finns alltid vid er sida.


Ra via Kjerstin Sisilla

15 oktober 2019

Mina älskade Vänner på Gaia. Jag är Ra och jag beundrar er så mycket. Ni är enastående, superbra, kärleksfulla och starka där ni står med svärdet i era händer och kärleken i ert hjärta.

Det strålar om er, det strålar om Jorden och Ljuset och de snabbt stigande energierna sprider sig över hela Universum. Allt hör ihop som ni vet och allt påverkas av allt annat. Orsak och verkan är ett uttryck ni använder på Jorden. Det är ett mycket sant universellt begrepp som kommer till sin spets kan man säga nu när allt sker i en, inte farlig, men fantastisk fart.

Jag är mycket rörd och torkar tårar ur ögonen (ler) när jag ser vad ni åstadkommer Älskade jordbor. Det är inget annat än ett Mirakel vad som nu sker för första gången i Universums historia - ni tunga jordebor som levt i tröga energier under så lång tid - ni blir lätta, ni blir ljusa, ni blir kristallina i ett ögonblink (ur universellt perspektiv).

Ni är de första i Universums historia som behåller era skal, era fysiska kroppar under er färd hemåt. Ni ska veta att ni har oerhört många beundrare och beundrarinnor, för att inte säga fans överallt i ALLT SOM ÄR. Tack ur mitt hjärta kära Ni för ert enastående arbete, utfört över all förväntan och förhoppning.

Högaktningsfullt och mycket Kärleksfullt. Jag är Ra. JAG ÄR


Slutord

När jag vaknar morgonen efter ovanstående starka budskap från Ra minns jag hur allt började för fem år sedan. Min man och jag kapade ved, jag jagade bort grannens katt och föll på det såphala trädäcket. Slaget i huvudet fick mig att minnas brådskan att föra fram Sanningen genom att rista hieroglyfer på en helt annan plats i en annan tid..

För ett och ett halvt år sedan blev jag kontaktad av Sanat Kumara som bad mig att utföra samma uppdrag - föra fram Sanningen. I det skrivna ordet finns ett kodat budskap, må det vara hieroglyfer eller tryckta bokstäver.

Tack den andliga världen för att jag fick förmånen att vara detta redskap, denna mellanhand mellan jord och himmel.

Tack du själ som var min mamma i detta livet. Du gav mig de utmaningar som jag behövde för att slutligen kunna knyta ihop säcken, fylld av samlad visdom.

Tack alla människor och tack alla djur på jorden, ingen nämnd och ingen glömd. Oerhört många har på olika sätt varit till hjälp och stöd i sökandet efter min sanning och därmed tillkomsten av denna bok.

Tack till dig som läser boken. Anledningen till att jag berättar om min sanning är förhoppningen om att innehållet i boken ska inspirera just dig att söka Din egen Sanning.

Med Ljus och Kärlek.

Kjerstin Wegler 22 oktober 2019


UPPDRAG JORDEN kan du beställa i din lokala bokhandel, köpa på nätet eller be ditt närmaste bibliotek beställa hem. Mer info via länken/boken nedan.

          <3 <3 <3                                                                                                      <3 <3 <3

                                                                        <3 <3 <3