48. Sprid tro, hopp och kärlek

29.11.2021


Budskap från ett Högre Jag, 26 november 2021


Det bubblar under ytan, det blir ringar på vattnet när Sanningen tränger fram. Ringarna sprider sig allt mer och allt snabbare går det - nödlögnerna, ursäkterna, försöken att rädda sitt skinn hinns inte med.

Som ni vet - ärlighet lönar sig i längden. Därför att Sanningen vinner alltid över lögnen, Ljuset och Kärleken vinner alltid över mörkret. Så är det sagt - sådan är Guds Lag.

Minns det kära vänner, om det stundtals känns som om tiden står still. Det bubblar mycket under ytan!

Minns även de råd som ni "brukar" få; gör vad som engagerar er - måla, dansa, lek, skapa på alla upptänkliga sätt. Och det viktigaste av allt: var utomhus och få frisk luft och naturupplevelser, krama ett träd, känn kraften i en sten, njut av en vacker vy och av fåglarna och djuren.

I den mån det är möjligt - skydda era barn från rädslans klor. Barn, stora som små, bör få leva i nuet, i fantasin, leken och i skapandet. Lek med barnen, berätta sagor och historier med hopp och glädje i.

Utsätt dem ej för nyhetsrapporteringar eller för vuxnas rädslobaserade diskussioner. Låt barnen få vara barn. Låt dem få känna närvaron av trygga och kärleksfulla vuxna. Känner du dig otillräcklig i den rollen så be om hjälp. Kanske är det bara lite total ensamtid du behöver för att åter hitta till ditt inre.

Sociala medier med dess stora polarisering är av ondo, för stor som liten, minns det. Neutralitet i sinnet är sannerligen något att sträva efter i denna kaotiska tid. För var stund som du är i ditt hjärta, är ditt Jag så lever du i den Nya Världen som sakta uppenbaras. För er som har ögon att se med, ser ni att den redan finns där i all sin prakt - under den tunna, tunna ytan. 

Håll ut Älskade Vänner och minns er Storhet.

Tro, hopp och kärlek Älskade NI, håll energierna för Tro, Hopp och Kärlek och sprid dem vidare till er omgivning Kära Ljusets arbetare! Ni behöver ingenting säga, ni behöver endast vara i er Kraft kära ni, så sprid ni vad som spridas bör.

Tack. All min Kärlek till er alla.Kjerstin genom ett Högre Jag