41. Quan Yin presenterar sig

11.11.2021

Hon har levt i Kina och är vän med Sanat Kumara (Vivamus)


Eftersom mina blogginlägg hittills mest har bestått av budskap från "manliga energier" ändrar jag nu på det. Det är dags för oss kvinnor att stå i vår fulla Kraft och vara vårt JAG fullt ut, inte sant tjejer? Naturligtvis gäller detta även er män, eftersom de maskulina och feminina energierna balanseras i oss alla.Quan Yin via Kjerstin Wegler 29 september 2020

Jag är Quan Yin, en ny (nygammal) bekantskap för många av er. 

Du som kanaliserar mig nu - du ser drakar, kinesiska hus med det karaktäristiska uppåt-svängda taket och du ser kvinnor i vackra vita kimonos med mönster i rött och guld. Du känner av min kontakt med Vivamus (Sanat Kumara) som även brukar tala till dig.

Allt du ser stämmer - jag levde i Kina långt, långt tillbaks i tiden. Under den tiden då vi ännu hade en nära kontakt med drakarna liksom med vår allas Moder Jord.

Jag är tillbaks här nu för att stötta er och hjälpa er med ert uppvaknande och er uppstigning. Under ofattbart lång tid har vi alla här väntat på det underbara som nu sker på Jorden. Moder Jord får upprättelse och frigörs från sina bojor. Hon återföds till en version fylld av Ljus och Kärlek. Det är en stor förändring jämfört med 3D, så ha förståelse för lite översvämningar och andra naturfenomen som ni vet är övergående.

Oroligheter sprids även på jordens yta, speciellt de som befunnit sig långt ner i energierna har det svårt nu. Ni som har bearbetat och släppt mycket redan - ni behöver dela ert Ljus med dem. Kärlek löser upp många hårda knutar i era medmänniskor, så var snälla och hjälp till med dessa sändningar som påskyndar även Moder Jords födslovåndor.

Se framför er vad som kommer, se framför er fred, frihet och rättvisa. Allt detta kan endast uppstå ur kärlek så lämna all ilska, rädsla och andra energi-sänkande tillstånd bakom er. Nu.

Är det svårt för er kan jag tipsa om den allra bästa medicinen:

Meditera mera. Meditera ännu mer och lite till ändå! Ni har hört det förut från många av oss. Förstå nu att det är det viktigaste du faktiskt kan göra nu.

Med Kärlek från er vän Quan Yin