21. Thoth om mänsklighetens lärdomsresa

02.09.2021


Kanalisering: Thoth via Kjerstin Sisilla 10 februari 2021


Älskade vänner. Jag är Thoth.

Det är en fröjd för mig att berätta att cirkeln är sluten. Balansen är uppnådd. Den Nya Världen är i antågande med stormsteg.

Min "parhäst" från Egypten, Isis, har återtagit sin plats som den 12:e pyramidens väktare. Och inte bara det - hon har återtagit all sin forna feminina kraft. Strategiskt utplacerad är hon - i Frihetsgudinnans skepnad.

För att ta det hela från början. I begynnelsen skapade jag, Thoth, tolv pyramider utspridda över jordens yta. De innehöll alla olika eror/olika kulturers aktivitetsperioder som mänskligheten skulle komma att leva sig igenom. Upp - leva för att samla erfarenheter och visdom. Dessa pyramider var ofta fysiska, men framför allt eteriska för att kvarstå oavsett händelser runt dem.

Varje pyramid har sin väktare. Jag, Thoth, är den första pyramidens - Cheopspyramidens - väktare. Där startade Mänsklighetens lärdomsresa. Så vidare från den ena epoken till den andra - Lemurien, Atlantis, Australien, Europa o.s.v till Maia-kulturen som förutspådde att något stort skulle hända år 2012. Då startade denna återgång till Ursprunget, till Kärleken och till balansen på denna planet Gaia som nu kan uppstiga för att bli vad hon är förutspådd och ämnad att bli - Nova Gaia - en strålande stjärna.

Aztekernas pyramid var således nummer elva och nu har även den tolfte pyramiden återfått sin väktare - Isis. Den eteriska pyramiden är placerad, strategiskt nog, i New York. Frihetsgudinnan är en symbol för kvinnokraften, styrkan i den feminina Kärleken. Modern som älskar sitt barn, älskar sin familj och står i frihet och kraft med facklan brinnande för Ljusets återvändande och lagboken vid sin barm. Lag och rättvisa skipas i denna stund på jorden - i Guds Skaparens namn.

Isis hjälper även er män att finna Kärleken i ert hjärta. Kärlekskraften som tillfälligtvis varit undangömd bakom ego och maktbegär. Det är dags nu för Den Nya Världen där alla kan leva i fred, frihet och rättvisa Älskade Vänner.

Vi är alla Vänner - vi är alla Ett.

Vi är alla lika nära Gud - vi är alla lika Älskade.

Erkänn din känsla av skuld och skam, erkänn vad du tycker är dina synder. Våga känna dina känslor fullt ut och transformationen sker. NU är det dags att hur lätt som helst erkänna, bearbeta och omvandla alla de känslor ni burit på så länge. Och SLÄPPA allt negativt för att ÅTERVÄNDA TILL LJUSET tillsammans med er Moder Gaia.

Jag är Thoth. Både Isis, jag och alla andra hjälpare här finns med er i varje stund.