176. Vivamus - vår tid är nu!

03.03.2024
Eget foto från Tom Tit`s, c:a 2014
Eget foto från Tom Tit`s, c:a 2014

Sanat Kumara/Vivamus om Guds plan

Jag är Vivamus

Ni ska veta att allt på jorden löper på enligt Guds plan. En del av er oroar er eller känner er nedslagna av det nuvarande läget på jorden. Minns att er upplevelse är en illusion - under ytan sker allt det ni har väntat på, allt det som gör att just ni har valt att befinna er på jorden just nu. Kaos är utveckling mina vänner - oredan behövs för att allt det planerade ska kunna ske. Ni kan nu fira att ert enträgna arbete ger önskat resultat, Ljusets krigare och Ljusets vänner.

Var nöjd mer era prestationer, var nöjda med er själva, var nöjda i stunden. Gläds över att mänskligheten blir FRI efter långeliga tider i slaveri. Gläds över alla hjärtan som har öppnats med er hjälp. Gläds över medmänskligheten som väcks hos jordens befolkning. Gläds över den djupa kontakten med Moder Jord som vaknar till liv i denna stund, kärleken till djuren, till naturens skönhet och därmed också vördnaden för allt levande och omsorgen om det. Detta ger många ringar på vattnet i form av att allt fler väljer naturligt odlad föda, mer miljövänligt framställda produkter och naturliga sätt att läka kropp och själ. Mycket kommer att ifrågasättas inom en snar framtid både vad det gäller läkemedel, manipulerad föda och den tekniska utvecklingen på jorden.

Människor vaknar, minnen återvänder, kunskaper återfås. Allt och alla utvecklas mot ett liv i harmoni med naturen när ni nu alla nås av insikten att ni alla är ett och ni alla behöver ta hand om de resurser som finns tillgängliga på planeten, i en samlad ansträngning för att hädanefter kunna leva i fred, frihet och kärlek på Gala vilket ingår i Guds plan.

Minns att ni inte är ensamma. Hela Universum jublar över er framgång och vi finns alltid till hands för hjälp och stöd till er.

Er tid är NU, så lev i frid, kärlek och ljus. Gå inom dig, in i ditt hjärta för en stunds meditation så ofta du kan. Det är där du finner Dig Själv och även oss vänner i andra dimensioner.

Allt som ej är kärlek tillhör illusionen ni levt i så länge. Nu när Dominobrickorna faller och de sista dimmorna lättar, står allt där naket, rentvättat och återuppståndet.

Se ljuset, se kärleken, var i ditt hjärta och behåll friden där.

Älskade vänner på jorden - skådespelet är snart över för alltid - jorden blir Nova Gaia som hon alltid varit innerst i sitt hjärta liksom var och en av er återfår sin egentliga identitet - när ni minns.

Jag älskar er alla så mycket. Er Vivamus


Jag tog emot detta budskap i april 2020 - det är sannerligen högaktuellt i just dessa dagar! Kanske därför det just i dag "dök upp ur gömmorna". (Publicerat på sidan st-germain.se 2020)

Minns Vivamus ord: Vår tid är nu - så lev i frid, kärlek och ljus <3

Assisi.   Fotograf: Tommy Nilsson
Assisi. Fotograf: Tommy Nilsson