171. Sinnesro 

17.02.2024
Bosnien 2022
Bosnien 2022

När jag besökte Bosnien så satt vi en dag i denna vackra rogivande park och mediterade. Snart kan vi sitta i det lugnande gröna och njuta av sol och värme även i vårt avlånga land. 

Tills vidare får vi njuta av fåglarnas aktivitet och deras sånger som förändrats till något mer "vårlikt/vårligt". Snart återkommer flyttfåglarna och aktiviteten ökar ytterligare. 

Grilla eller fika ute går ju utmärkt även den här årstiden. Här i Östergötland hade vi tillfälligt 8-9 plusgrader i går, men än finns de stora snöhögarna kvar. Dock blir det kanske ingen skidåkning för sportlovsbarnen kommande vecka...

Publicerar åter den lilla "skylten" med kloka ord som jag fick i gåva för något år sedan, när jag som bäst behövde den. Vi använde oss flitigt av dessa ord även på Mullingstorps kursgård (på Vikbolandet) där jag  fick så mycket hjälp under en veckas intensiv terapi för evigheter sedan. Dessa "evigheter sedan" är när jag räknar efter inte ens tretton år. 

Det var då mitt liv började - genom att stegvis kunna och våga känna känslor och sakteliga lämna "rädslans förlamande klor"! Jag är så tacksam för all hjälp på vägen och för nedanstående ord. Vill man inte använda ordet Gud, kan man ju alltid byta ut det till Skaparen, Urkällan eller vad man vill :)